Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Ny krimi fra Jacob Weinreich

Senest har Weinreich i samarbejde med Lars Findsen forfattet spionthrilleren Skygger på Silkevejen og vi har mere fantastisk læsestof at se frem til.

D. 20. juni 2024 udkommer nemlig den helt nye krimi Grib mig, sagde døden og her kan du læse Jacob Weinreichs egne ord om hans nye udgivelse.

 

af

- d. 05. juni 2024

Jacob Weinreich har en mangfoldig forfatterkarriere bag sig, hvor han har skrevet både romaner, personlige beretninger og børnebøger. Sammen med Anders Rønnow Klarlund har han under pseudonymerne A. J. Kazinski og Anna Ekberg skabt en imponerende række bestsellere. Blandt deres mest kendte værker finder man bl.a. Den sidste gode mand og Den hemmelige kvinde. Kazinskis bøger har en global appel og udgives i tyve forskellige lande. Flere af deres værker er også blevet solgt til filmatisering, hvilket vidner om deres brede popularitet og spændende historier.
 
Hvis du elskede at læse Faber & Pedersen, Holm & Bolther, Julie Hastrup eller Elsebeth Egholms Dicte-krimier, så vil du helt sikkert elske denne nye krimi fra Weinreich!
Du kan selvfølgelig forudbestille bogen allerede nu, så du har den i din postkasse på udgivelsesdagen.
 
 
 
Lige siden jeg gik på sprogskole i Guatemala i 1995 og siden rejste rundt i en række latinamerikanske lande, har jeg leget med tanken om at bruge den helt særlige vibe, der findes på de kanter, i en bog. Og pludselig en dag fik jeg lyst til at bringe den latinamerikanske døds-folklore helt ind i hjertet af det Århus, jeg selv er født og opvokset op i. Tanken om at den både uhyggelige og eksotiske La Santa Muerte-kult fra Mexico havde tråde til betonblokkene i Aarhus Vest tiltalte mig. Og således udsprang idéen til den krimi, der siden fik titlen Grib mig, sagde Døden.
 
Hovedpersonen Adam Walter har nok visse lighedstræk med mig selv. For eksempel bor han ved bogens start i mit eget barndomshjem. Adam Walter er drabsefterforsker – og har store problemer både på sit arbejde og i sit ægteskab. Og nu kan jeg næsten høre nogen derude spørge: Hvorfor skal hovedpersoner altid have knas i privatlivet? Kan du ikke bare være lykkeligt gift? Svaret er: Fordi al historiefortælling handler om konflikt. Det er i gennem konflikt vores hovedperson kan udvikle sig og få nye indsigter. Med andre ord: Ingen konflikt, ingen historie. Og så er der den unge præst Marie Holm, som ender med at blive en slags partner til Adam Walter. Marie er netop flyttet til Aarhus for at arbejde som præst. Men hun har også sit at kæmpe med, ikke mindst traumet efter sin søsters død og et sind, der ikke altid er til at blive klog på – heller ikke for hende selv. Samtidig er en morder løs i Aarhus. En morder der slog til for tre år siden – og nu slår til igen.
 
 
 

Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner