Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Hvad spiser magisk væsner? Læs om børnebogserien af Mia Ingenia

Kender du den populære børneogsserie Hvad spiser magisk væsner? af Mia Ingenia? Serien består indtil videre af de to bøger Hvad spiser enhjørninger? og Hvad spiser havfruer? og bøgerne var for nyligt var i finalen ved Mofibo Awards 2024.

Her kan du læse mere om de skønne børnebøger.

 

af

- d. 30. april 2024

 
Af Regitze S. Fuglsang - forfatter og skrivecoach
 
Mia Ingenia formår at inddrage læseren i en anden sanseverden med bogen Hvad Spiser Enhjørninger. Man kannæsten smage og dufte de forskellige væsner som den lille pige møder i den store skov.
Sproget er såindlevende at selv uden de smukke illustrationer er det nemt at forestille sig den verden vi inviteres ind i.
”En glad, lille candyfloss, som ellers har travlt med at lege, stopper op og kommer hen til den lille pige.”
Sætningerne er lange og trækker derfor tempoet ned i oplæsningen så rytmen er beroligende og harmonisk.
”Efter en lang dag føles skovens dybe, stille ro noget så tiltrængt. Det eneste man kan høre, er fugle der kvidrer. Den beroligende stilhed gør den lille pige helt afslappet, og et kort øjeblik glemmer hun tid og sted.”
Hver ensætning leder til den næste i en naturlig overgang, hvor historien viser handlinger, følelser og tanker gennemsproget.
Mia Ingenia er sanselig i sin måde at bruge sproget på og formår at skabe billeder af både indre og ydre fornemmelser.
”Hun har den dejligste følelse indeni og sender et sødt smil tilbage til sine nye venner.”
Bogen er velegnet som godnat læsning, da den allerede fra start indbyder barnet til ro på første side, mens mormoren putter den lille pige og gør klar til at starte fortællingen. Så kan man passende hive opskrifterne frem dagen efter og følge op på den eventyrlige fortælling om hvad enhjørninger spiser.

 

  

Mia Ingenia med sine to børnebøger.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner