Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Plusblog

Anbefalinger

Ugens Top 3: Uge 4

Af  Nina Sanderhoff Hansen , 22. januar 2018

Så er det igen blevet tid til tre gode anbefalinger med Ugens Top 3. Denne uge byder på nyt fra fantastiske Jojo Moyes, en gribende spændingsfortælling og en dansk thriller.

Uanset om du er til hjertevarmende og hjerteknusende romantik, en spændingsroman eller en dansk thriller, som begge kan få hårene i nakken til at rejse sig – eller måske alle tre – så kan du finde din næste læseoplevelse lige her. 

Ugens Top 3

1: Stadig mig af Jojo Moyes

Jojo Moyes er endelig tilbage! Og det er Louise Clark også – Jojo Moyes har nemlig skrevet tredje bog med heltinden Louise Clark, hvis personlighed vi alle faldt for i Mig før dig, i hovedrollen. I bogen Stadig mig er Louisa – eller Lou – taget til New York, hvor hun stadig forsøger at opfylde Wills ønske, om at hun skulle være eventyrlysten. Men det er ikke altid så let som det lyder.

af Jojo Moyes
Indbundet, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 153 kr.
  ( 299,95 kr. )
Stadig mig , af Jojo Moyes
Beskrivelse:
STADIG MIG er den eventyrlige efterfølger til Jojo Moyes’ populære bestsellers, ’Mig før dig’ og ’Efter dig’. I Stadig mig få vi et dejligt gensyn med Louisa Clark, som nu brændende ønsker at opfylde Wills ønske om at leve eventyrlystent. Louisa begiver sig derfor up på en rejse, hvor hun flytter til famøse New York. Louisa Clark lander i New York, parat til at kaste sig ud i sit nye liv. Samtidig er hun overbevist om, at hun vil være i stand til at opretholde gnisten i sit forhold til kæresten, Sam, som bliver boende i England. I New York får Louisa nye arbejdsgivere, i form af det yderst velhavende Gopnik-par. Louise bliver her præsenteret for en tilværelse, som ligger meget langt fra hendes mere beskedne livsstil i England. Af Leonard Gopnik og hans yngre kone Agnes, introduceres Louisa for New Yorks topfolk og overklasse herskaber. Louisa præsenteres blandt andet for Joshua Ryan, en mand, som genkender Louisa, og bringer minder fra hendes fortid frem. Louisa forsøger at holder sammen på hendes liv i England, og samtidig leve livet i New York, men hendes virke i New York gør at Louisa må holde på vigtige hemmeligheder – og ikke kun hendes egne. Under opholdet må Louisa spørge sig om: Hvem er Louisa Clark? Og hvordan skaber hun ro i et hjerte, der er splittet i to?

2: Dyndkongens datter af Karen Dionne

Lee Child kaldte Karen Dionnes Dyndkongens datter "sensationel god spænding" og Karen Slaugther var ”meget begejstret”! Læs historien om Helena, der er vokset op isoleret i den amerikanske ødemark. Det viser sig at være sket, fordi hendes far havde kidnappet hendes mor. Da hun som voksen hører, at han er flygtet fra fængslet, giver hun sig bevæbnet med en riffel til at jagte ham. 

af Karen Dionne
Hæftet, 2018
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 99 kr.
  ( 199,95 kr. )
Dyndkongens datter , af Karen Dionne
Beskrivelse:
Hvis du var vokset op langt ude i skoven, midt i den amerikanske ødemark – ville du så vide, at noget var galt?

I DYNDKONGENS DATTER af Karen Dionne er Helena Pelletier vokset op med hemmeligheden, om at hendes far kidnappede Helenas mor som fjortenårig. Helena blev født, og voksede op i Michigans ødemark, langt væk fra omverdenen. Hun boede med sin mor og far i et bjælkehus, hvor hun lærte at fiske, jage og opspore dyr. Hun mødte aldrig andre mennesker, men hun elskede sit liv i naturen og hun vidste ikke bedre. Hendes far havde en utilregnelig adfærd, men hun elskede ham alligevel, indtil hun som tolvårig fandt ud af, hvad han stod bag.
Femten år senere er Dyndkongen, som Helenas far blev kaldt af pressen, opkaldt efter et HC Andersen-eventyr, flygtet fra fængslet. Helena går straks på jagt efter sin far, for at skyde ham med sin riffel. Af sin far lærte hun alt om at jage og spore, og Helena derfor den eneste der kan finde ham. Men hvem jagter i virkeligheden hvem?

’Dyndkongens datter’ er den første bog på dansk, af forfatter Karen Dionne. En must-read til fans af Pawla Hawkins, Karin Slaughter og til dem, der elsker rå og stemningsfulde film samt tv-serier som Winter’s Bone og True Detective.

"Sensationel god spænding." - Lee Child

"Jeg er meget begejstret." - Karin Slaughter

"Det løb mig koldt ned ad ryggen." - People

"Helenas modsatrettede følelser omkring sin far og sin egen identitet løfter denne enestående historie." - Publishers Weekly

3: Dødens kode af Michael Larsen

Jan Folmer fra Drabsafdelingen bliver sendt til Ærø efter et brutalt mord på en pige i denne danske thriller. Læs mere om bogen og hvordan mordet på Ærø hænger sammen med andre mord via en række påfaldende tegn – en kode herunder. Michael Larsens Dødens kode er blevet beskrevet som et gensyn med karaktererne fra Mordet på Øen.

af Michael Larsen
Hardback, 2017
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 95 kr.
  ( 299,95 kr. )
Dødens kode , af Michael Larsen
Beskrivelse:
Et brutalt mord på en helt ung pige sender Drabsafdelingens Jan Folmer til Ærø. En række bemærkelsesværdige kendetegn synes på mystisk vis at knytte mordet til en aldrig fuldt belyst sag om mordet på en ung modeblogger fra København.
Jan Folmer gør et særdeles makabert fund og må indse, han står over for en langt større forbrydelse end frygtet. Og en farligere og meget mere udspekuleret modstander, end han havde troet.
Journalisten Charlotte Monson sidder inde med viden, der er afgørende for Jan Folmers sag. Hun har tydet en kode – en kode, der handler om mere end mord. Langt mere. Men hun er på flugt fra fjender, der ikke skyr nogen midler for at slå hende ihjel. Og uret tikker. For både hende og Jan Folmer. På en måde, som ingen af dem har forudset.
Dødens Kode er et gensyn med personer og univers fra Michael Larsens anmelderroste krimi-comeback “Mordet på Øen”.

Mest populære

Gaveguiden til de unge (10+)


Gaveguiden til børn 6 – 10 år


Gaveguiden til børn 0 – 3 år


Gaveguiden til bedsteforældre


Gaveguiden til gravide og forældre


Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display