Fremragende Trustpilot
Plusbog logo
20% rabat på din første medlemsordre!
20% rabat på din første medlemsordre!
Kurv
blogImage319
blogImage319

Ugens Top 3: Uge 50

I denne uge har vi fundet en interessant og lærerig bog frem til børnene og rigtig spændende krimier til de voksne. Læs mere, og se hvilke titler, vi har fundet frem i til uge 50, her.  

af

- d. 13. december 2017

I denne uge står den på dansk historie med Sigurd Barrett og rigtig god Skandinavisk krimi med David Lagercrantz og Mikael Katz Krefeld.

Ugens Top 3

Sigurd fortæller om kongerækken

Sigurd Barrett er endnu en gang tilbage med en spændende bog om dansk historie til de mindste. Denne gang er det den danske kongerække, som han tager under kærlig behandling og formidler på bedste vis til børn. I bogen, som meget passende hedder Sigurd fortæller om kongerækken, tager Sigurd Barrett fat langt tilbage i tiden – helt tilbage til de danske sagnkonger – og arbejder sig på sædvanlig vis op til i dag. Hvis I har været glade for Sigurd fortæller Danmarkshistorie hjemme hos jer, eller hvis det med konger, dronninger, prinser og prinsesser bare er et hit, så er Sigurd fortæller om kongerækken bogen for jer.

Manden der søgte sin skygge

Manden der søgte sin skygge er den femte bog i serien om Mikael Blomkvist og Lisbeth Salander – bedre kendt som Millenium serien. Serien var oprindelig en trilogi af Stieg Larsson, men efter hans død greb David Lagercratnz pennen og har nu skrevet to bøger i den fantastisk spændende krimiserie, der er en international succes og er blevet filmatiseret både i Skandinavien og Hollywood. I bogen finder vi Lisbeth Salander i kvindefængslet Flodberga, hvor hun får nye oplysninger om sin barndom, og hun for brug for Mikael Blomkvists hjælp til at undersøge sagen nærmere.

Dybet

Dybet er den fjerde bog i Michael Katz Krefelds populære Ravn serie, hvori Thomas Ravn opklarer en række forbrydelser, samtidig med at han forsøger at opklare det største mysterium i hans eget liv: hvem dræbte hans kæreste Eva. I Dybet får Ravn den mest uhyggelige sag i hans karriere, da han bliver bedt om at finde en forsvunden klassekammerat, som klienten ikke har set i mere end 15 år, da klienten mistænker kammeraten for at have begået en række bestialske overfald.

 


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner