Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

FRI FRAGT I HELE OKTOBER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Bøger: Idrætspsykologi

Beskrivelse

Hvis du leder efter bøger om idrætspsykologi, er du endt på det rette sted. Lige her har vi nemlig samlet alle vores bøger om netop idrætspsykologi på et sted, så det er lettere for dig at finde frem til lige den bog, du står og mangler. Psykologi forsøger generelt at beskrive, forklare, analysere og dermed forudse samt forandre vores handlemønstre. Idrætspsykologien gør naturligvis alt dette inden for idrættens verden.
Find en god bog om idrætspsykologi her.

4 titler
af Kristoffer Henriks...
Hæftet, 2016
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 224 kr.
Forlagets pris 299,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-3 hverdages levering
af Erik Østenkjær
Hæftet, 2012
Sprog: Dansk
info-iconMedlemspris 115 kr.
Forlagets pris 150,00 kr.
Se mere
Leveringstid 1-2 hverdages levering
af
Paperback / softback, 2004
Sprog: Engelsk
info-iconMedlemspris 163 kr.
Normal pris 244,95 kr.
Se mere
Leveringstid 3-6 hverdages levering
af John Perry
Paperback / softback, 2016
Sprog: Engelsk
info-iconMedlemspris 125 kr.
Normal pris 184,95 kr.
Se mere
Leveringstid Ukendt leveringstid
Beskrivelse

Gode bøger om idrætspsykologi hos Plusbog.dk

Hvis du leder efter en god bog om sportspsykologi, bør du kigge på det udvalg vi har her i kategorien.

Der er fokus på forholdet mellem person og omverden i de tilfælde, hvor kroppen eller kropslige handlinger spiller en central rolle i forholdet. Som en del af, det man kalder, idrætsvidenskaberne ligger idrætspsykologien tæt op ad både pædagogik og sociologi.

Idrætspsykologi så dagens lyd efter 1970’erne, hvor den begyndte som en måde at optimere eliteidrætsudøvere præstation på. Metoderne og de ting dette hjørne af psykologien beskæftiger sig med kan naturligvis bruges i andre sammenhænge end lige eliteidrætten. Man behøver ikke være eliteidrætsmand for at kunne bruge bøgerne her i kategorien til noget. Idrætspsykologien har siden 1980’erne også skiftet spor en smule og bruges også til helt almindelige motionister og handler bl.a. også om psykisk velvære og personlig udvikling.

I bund og grund handler sportspsykologi om at gøre sindet til en medspiller og ikke en modspiller. Så man ved stærkere motivation og højere koncentration kan forbedre ens resultater, men det handler også om stresshåndtering samt at lære at bruge coaching, målsætninger og f.eks. visualisering i sin træning eller hverdag, så man yder sit bedste. Læs mere om idrætspsykologi her.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display