SOM MEDLEM FÅR DU EKSTRA LAVE PRISER PÅ BØGER, SPIL, GAVER OG MEGET MERE … FORDELSKLUB
1 uge GRATIS medlemskab, herefter automatisk fornyelse til 99 kr/30 dage.
Afmeld når som helst og fordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.
1 uge GRATIS*. Klik her
FORDELSKLUB
1 uge GRATIS*. 
plusbog logo
Plusbog logo

Social- og sundhedsuddannelser

Her kan du finde vores samling af bøger om fysioterapi. Vi har samlet dem et sted for at gøre det nemmere for dig, at finde den bog, du leder efter. Om du er færdiguddannet, under uddannelse eller bare nysgerrig, har vi sikkert en bog, der er noget for dig hos Plusbog.dk.


Find gode bøger om fysioterapi, som du kan få hjem nemt og billigt her.

    Populære bøger om fysioterapi ved Plusbog.dk

    I kategorien her har vi samlet alle vores bøger om fysioterapi. Så ønsker du at vide mere om kroppens muskulatur og behandlingen af denne, er kategorien her et godt sted at starte. Tag et kig på siden her og find den bog, du leder efter.

    Læser du til fysioterapeut, kan du finde dine bøger her hos os. Nogle af bøgerne om fysioterapi er målrettet studerende, men de kan også benyttes af mange andre. Bøgerne her kan uddannede terapeuter, der ønsker en bog med en opdateret gennemgang af fysioterapiens redskaber og dens udvikling, få rigtig godt gavn af. Derudover kan vores bøger om fysioterapi med fordel læses af andre med en sundhedsfaglig baggrund, som f.eks. medicinstuderende eller sygeplejestuderende samt alle, der ønsker at få en større indsigt i kroppens samspil med forskellige funktioner i både hvile og under arbejde. Hvis det passer på dig, bør du tage et kig på bøgerne her på siden.

    Husk at man som Plusmedlem ved Plusbog.dk kan spare op til 90% i rabat på selv de nyeste udgivelser, og vores bøger fås altid til under indkøbspris.