Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Se vores LEGO udvalg og skolestarts produkter

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Boganmeldelser fra Inge zeisner

2 anmeldelser i alt, 0 i april
Godhavn
(2)

af Inge zeisner,
27. december 2014
Iben Mondrup har virkelig skrevet en roman "Godhavn"' hvor vi følger en dansk familie fra Danmark, som er kommet til Grønland, hvor faderen skal arbejde. Vi bliver orienteret om det grønlandske skolesystem, da familien har tre børn som skal gå i klasse med de grønlandske børn. Sproget er dansk, som man skal lære i Grønland. Vi hører osse lidt om slædehundene, som til tider er glubske og dermed osse farlige. Grønlænderne ernærer sig også med hvalfangst. Jeg blev så nysgerrig at jeg via skønlitteraturen kunne videreudvikle min nysgerrighed og læse andet. 4 stjerner for en spændende og interessant bog.
Fletninger
(16)

af Inge zeisner,
18. december 2014
En spændende måde at se, hvordan man laver fletninger på. Jeg skulle bruge bogen, som en gave til mit barnebarn, som er i lære som frisør. Da mit andet barnebarn kom i salonen for at få ordnet hår, blev hun straks prøveklud. Der blev lavet tre forskellige slags flet. Bogen er meget smuk med mange flotte billeder af mange forsk Ellinge typer fletninger med dertilhørende opskrifter, på hvordan man kan lave fletninger eller enden form for flet. Bogen kan anbefales alle med interesse for håret, som i flere tilfælde helst skal være langt, og man skal måske også have hjælp i begyndelsen. God fornøjelse med bogen.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display