Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Boganmeldelser fra kjacobsen

21 anmeldelser i alt, 0 i december
1 2 3 >

af kjacobsen,
1. december 2015
Den her bog skal bare læses! Den er virkelig, virkelig god. Jeg købte den egentlig bare fordi den var billig herinde og tog det lidt som en chance, men jeg blev virkelig overrasket. Det er virkelig en bog med mange historier i en, og bogen består af masser af små kapitler, så man bliver hele tiden overrasket. Sproget kunne have været mere interessant skrevet, men det er let læseligt og historien opvejer det hele :) LÆS DEN :)
Grey
(11)

af kjacobsen,
2. oktober 2015
Denne bog er en direkte gentagelse af 1'eren, hvilket man sådan set også forventer, men jeg forventede endnu mere af Greys tanker, så det ikke virkede så meget som en gentagelse. Jeg havde forventet mig mere, og jeg synes egentlig, at EL James er kommet meget nemt til det. Men som den ægte 'fifty shades' fan man er, så er jeg glad for, at jeg fik den læst:)

af kjacobsen,
24. februar 2015
Umiddelbart var jeg ikke vild med bogen, men efter man kommer nogle 'mails' ind i bogen, så fanger den virkelig. De er rigtig gode til at få diskuteret nogle vigtige og mindre vigtige emner, og det skaber en rigtig sjov bog.

af kjacobsen,
24. februar 2015
Det er en rigtig god slutning på fortællingen om Helenes lidt kaotiske liv. Den kan være lidt forvirrende og tåkrummende at læse, men bestemt også sjov. Den springer i tid, og det giver en rigtig god effekt. Det er velskrevet af forfatteren. Det er en tøsebog med langt værre problemer end hvordan man får den rette sko på foden eller den rette mand på krogen, og det er befriende endeligt at læse.

af kjacobsen,
23. februar 2015
Jeg tror aldrig, at jeg bliver for gammel til den her bog. Den er vidunderlig og sød. Lige så sød som den er - lige så sørgelig er den, men det er det hele værd. Plus den får børn til at fundere over døden, og hvad der sker derefter. Samtidig med, at den lærer børnene om den mest utrolige kærlighed og medmenneskelighed.

af kjacobsen,
23. februar 2015
Den aller sidste bog i om Grey, og den er lige som god som de to andre. Ligesom de to andre synes jeg nogen gange, at erotikken kan blive lidt langtrukken, men man bærer helt over med det. Det eneste dårlige ved denne bog er slutningen - altså det er en virkelig god slutningen, men den overrasker en. Sikke en romantisk fortælling - jeg ville ønske, at der var flere bøger i denne serie. :)

af kjacobsen,
23. februar 2015
Heldigvis er der tre bøger i denne serie, for man får slet ikke nok efter nummer et. Den er virkelig god, og den bedste jeg har læst af disse 'små' erotiske bøger. Den er meget let at læse, og man sluger siderne. Det er ikke et sprog som udfordre, men forfatteren forstår virkelig, at skrive fangene.

af kjacobsen,
23. februar 2015
Jeg kan ikke anbefale den her bog nok, hvis man leder efter et romantisk indsprak med et erotisk tvist. Det er en rigtig god romantisk bog, hvis man lige ser bort fra, at der er nogle kinky sider med. Den er til tider lidt langtrukken, men det gør ingenting, for man bærer over med det hele i den her bog. Den tryllebinder en:)

af kjacobsen,
23. februar 2015
Denne her bog foregår over en lille uges tid. Det gør den, til tider, meget langtrukken, men med en romantisk historie. Det er som om, at Julie Kenner vil gøre det til en ultra romantisk fortælling kombineret med det erotiske, men det lykkedes ikke rigtig på nogen af punkterne. Det er middelmådig bog, som ikke tager meget mere end et par dage at læse. Så hvis man trænger til et stud hurtig romantisk/erotisk litteratur, så er denne sagen:)

af kjacobsen,
3. januar 2015
Den her lille bog er suveræn! Den er bygget om af Maise Njors klummer, og det er rigtig hyggeligt at læse en af gangen. Jeg låner den ud til alle jeg kan komme til, for den skaber så mange smil. Maise Njor har et sjovt og finurligt sprog. Fem store stjerner fra mig!

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display