Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Boganmeldelser fra M. Nielsen

122 anmeldelser i alt, 0 i december
1 2 3 4 5 >

af M. Nielsen,
26. maj 2016
En meget interessant roman med nogle virkelighedsnære skildringer af fattigdommen i 50'erne på landet, som kompositorisk er opbygget som en fortælleres reflektion over egen barndom.
Bavian
(4)

af M. Nielsen,
24. maj 2016
Denne bog er virkelig fantastisk med sit hverdagstema. Elsker hendes måde at bruge ordene. Denne novellesamling kan helt klart anbefales!

af M. Nielsen,
23. maj 2016
En rigtig sjov og underholdende bog. Det er dog ikke en af hedes bedste bøger, men bestemt heller ikke en af hendes ringere. Perfekt til en dag, hvor man bare trænger til at forsvinde ind i det fantastiske "Kinsella-univers".
Efter dig
(17)

af M. Nielsen,
21. maj 2016
Lige så god som "Mig før dig". Og ligesom sin forgænger, sætter også denne gang i lattermusklerne. Moyes har virkelig en fantastisk og meget let måde at skrive på.

af M. Nielsen,
17. maj 2016
Mine forventninger til denne bog var ikke høje efter at have læst "Antiinflamatorisk kost" af samme forfattere, hvor jeg manglede en mere dybdegående gennemgang - den kom så her, så positivt overrasket. Derudover er det nogle meget lækre og inspirerende opskrifter.

af M. Nielsen,
16. maj 2016
En fantastisk gribende fortælling om familie, kærligheden og valget mellem livet og døden. En meget tankevækkende bog.
Stå fast
(5)

af M. Nielsen,
16. maj 2016
En super god bog, som sætter tankerne i gang samt tingene i perspektiv. Og så gør den det på en virkelig sjov måde. Kan klart anbefales!

af M. Nielsen,
16. maj 2016
Lige så inspirerende som den første bog. Jeg glæder mig til at komme igang med nogle flere hjemmepressede juices!

af M. Nielsen,
16. maj 2016
En meget inspirerende bog, som giver nogle gode forslag til juices - også selvom man ikke ønsker at følge kuren, men blot vil tilføje et sundere element til ens hverdagskost.

af M. Nielsen,
16. maj 2016
Dette er virkelig en bog, der tager fat i livets store elementer såsom livet og sorgen ved at ens bark får konstateret en uhelbredelig sygdom. Men den gør det på en meget smuk måde.

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display