FRI FRAGT PÅ ALLE VARER

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Boganmeldelser fra M.o

23 anmeldelser i alt, 0 i november
1 2 3 >

af M.o,
19. september 2016
må erkende at efter at have læst de andre bøger, så blev jeg meget skuffet over denne. Den er langtrukket og syntes hun skulle have stoppet ved den sidste. kan desværre kun give den 1 stjerne.

af M.o,
29. juni 2016
sidste del (håber jeg) syntes den er ok... men syntes ikke rigtig man kan "koge mere suppe på den" jeg syntes den var lidt lang, men man bliver nød til at læse den hvis man har læst de 4 andre.
Dømt ude
(4)

af M.o,
29. juni 2016
igen en rigtig god bog og morsom. hvis man kan lide et fræk væddemål eller nogle af de andre ungdomsbøger såkan jeg varmt anbefale at man læse disse bøger. man ligger dem ikke fra sig før den sidste side... også har man lyst til at læse den igen

af M.o,
29. juni 2016
nej hvor har jeg ventet længe på at læse mere fra Sara Blædel. og jeg er bestemt ikke skuffet. så vil varmt anbefale denne bog også glæde mig til de næste der kommer.

af M.o,
12. juni 2016
Hvis man er til bogen "et fræk væddemål", så skal man gå i gang med denne serie, da de ligner meget hinanden. Hård ishockey spiller møder en usikker pige, og tja den kan jo gå begge veje ;-)

af M.o,
12. juni 2016
Hold k... den er sjov... Hun kommer med en del bemærkninger, hvor man tænker "ej ti stille nu". Længe siden at jeg har fundet en bog så morsom som denne. En rigtig god bog.

af M.o,
12. juni 2016
En meget rørende historie både i nutiden og i fortiden. Igen fangede Jojo Moyes mig med sine bøger. En bog jeg syntes, man skal læse

af M.o,
12. juni 2016
Jeg kan desvære kun give denne bog 2 stjerner, da hun ikke fangede mig. For at læse denne skal man nok være en hel del mere hesteinteresseret. Og så syntes jeg, der gik alt for lang tid, før bogen kom rigtig igang.

af M.o,
12. juni 2016
Husk lommetørklæde for du kommer til at tude som pisket. Denne bog har jeg læst 3-4 gange nu. Husk at bemærke hendes far, da han bringer grin frem på dine læber, når det hele ser så sort ud. Rigtig god bog alle burde læse og tænke lidt over meningen med den.

af M.o,
12. juni 2016
Åhhhhhh den er god, sød og morsom. Jeg er stor fan er Jojo Moyes bøger. Når man læser denne bog, skal man sørge for, at man ikke har andre ting, der skal laves, for man lægger ikke bogen fra sig

Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display