Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Brødrene Løvehjerte Astrid Lindgren 9788702023831
Brødrene Løvehjerte

Brødrene Løvehjerte

26% PLUSRABAT

Brødrene Løvehjerte

Tvebaks storebror Jonathan fortæller for ham om Nangijala, landet man kommer til, når man dør. For Tvebak er lille og bange, og han skal snart dø. "I Nangijala har man lov at være med i eventyr fra mo... læs mere
6 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
OBS! Er i restordre.
Ukendt leveringstid
90 dages returret
Spar 52 kr
147 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
OBS! Er i restordre.
Ukendt leveringstid
 
Bogen er desværre udsolgt fra forlaget - se andre bøger af samme genre her
OBS! Er i restordre.
Ukendt leveringstid
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
199 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
OBS! Er i restordre.
Ukendt leveringstid
Bogen er desværre udsolgt fra forlaget - se andre bøger af samme genre her
Er i restordre.
Ukendt leveringstid (59 kr)
Vi sender dig en e-mail, så snart varen er tilbage på lager!   
Ja tak til nyhedsbreve og -sms med tilbud og inspiration. Jeg giver samtykke til at Plusbog ApS må indsamle og behandle mine oplysninger. Se privatlivspolitik her. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes.
OBS! Er i restordre.
Ukendt leveringstid
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788702023831
Forfatter(e):
ISBN-10:
8702023831
Indbinding:
Indbundet
Sider:
232
Serie:
Astrid Lindgren
Udg. Dato:
5 dec 2003
Oplagsdato:
4 feb 2022
Udgave:
5
Dimensioner:
B: 164mm H: 236mm D: 24mm
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen

Beskrivelse af Brødrene Løvehjerte

Tvebaks storebror Jonathan fortæller for ham om Nangijala, landet man kommer til, når man dør. For Tvebak er lille og bange, og han skal snart dø. "I Nangijala har man lov at være med i eventyr fra morgen til aften og natten med. For det er i Nangijala, at alle eventyr sker." Så det er godt, at Tvebak ikke skal være i Nangijala uden Jonathan. Godt, at de tilsammen kan blive Brødrene Løvehjerte. Astrid Lindgrens mesterværk er i 30-året for bogens udgivelse blevet nyoversat med kærlig respekt for tekstens lavmælte mundtlige fortælletone.
Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"Brødrene Løvehjerte" af Astrid Lindgren
6 anmeldelser
Reader's World / 109 anmeldelse(r)
den 23. oktober 2016
Det er svært at give en anmeldelse af en klassiker som de fleste kender og er vokset op med, enten gennem bogen eller gennem filmen. Det er for mit vedkomne første gang jeg har læst bogen, og den ramte mig som en bautasten. En enormt rørende, sød, enkel, fantasifuld, og helt i gennem fantastisk historie om to brødres kærlighed til hinanden gennem flere verdener. Alt sammen fortalt af lille uimodståelige Tvebak, som må så gruligt meget igennem for at kunne leve op til sin storebror Jonathan og navnet Løvehjerte.
Bogfinken / 248 anmeldelse(r)
den 21. august 2016
Ellen Hillingsø læser en god historie op i denne omgang. Hendes stemme er behagelig og giver en god lytteoplevelse. Historien fra Astrid Lindgren er sød med de to løvhjerte-brødre, som går igennem så meget både i livet og efterlivet. Det er en sød historie der underholder og lærer lytteren meget. God som børnefortælling - jeg husker den som værende langt mere imponerende da jeg hørte den som barn.
Suzzer / 205 anmeldelse(r)
den 01. august 2016
Hjertegribende fortælling om lillebroren Tvebak, der er meget syg, og bange for at dø. Hans storebror fortæller ham et eventyr om livet efter døden i "Nangijala", hvor man atter bliver stærk. Ved en skæbnesvanger brand, dør storebroren først, da han redder Tvebak ud af deres brændende hus, og for hans heltemod bliver han kaldt Løvehjerte. Tvebak følger hurtigt efter til "Nangijala", hvor brødrenes eventyr og farefulde færd tager fart. Det er en skøn og eventyrlig fortælling fra min barndom af, og den kan stadig læses igen og igen.
Britt West / 252 anmeldelse(r)
den 30. januar 2015
Sørgelig, sød, skøn fortælling om de to brødre Tvebak og Jonathan. Jonathan fortæller Tvebak om Nangijala - landet man kommer til, når man dør. I Nangijala bliver de to brødre til Brødrene Løvehjerte. Et stort mesterværk og en klassiker i børnelitteratur!
Maria1979 / 146 anmeldelse(r)
den 05. maj 2014
Barsk, og dog fantastisk fantasifulde fortælling, som mine døtre på ca. 7 år har nydt at få læst højt. Historien har affødt store spørgsmål om liv og død, men med Astrid Lindgrens ord og fortælling om Nangijala, er det som om, at døden bliver mindre farlig. Dog er det en meget dramatisk historie, så den er ikke for børn med sarte sjæle.
Benjamin / 328 anmeldelse(r)
den 27. februar 2014
Bogen er en smuk og rørende fortælling om to brødre. Har fået den læst op mange gange som barn.