Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Bye bye Blackbird Jesper Stein 9788740019452
Bye bye Blackbird

Bye bye Blackbird

28% PLUSRABAT

Bye bye Blackbird

Da vicepolitikommissær Axel Steen en stegende hed sommerdag kontaktes af Kriminalteknisk Center, får han en opringning fra fortiden. Man har fundet dna i en ny voldtægtssag, som matcher dna fra den så... læs mere
2 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 39 kr
101 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
140 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740019452
Forfatter(e):
ISBN-10:
8740019454
Indbinding:
Paperback
Sider:
368
Serie:
En Axel Steen krimi
Udg. Dato:
27 aug 2014
Oplagsdato:
14 okt 2021
Udgave:
3
Dimensioner:
B: 145mm H: 220mm D: 28mm
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen

Beskrivelse af Bye bye Blackbird

Vicepolitikommissær Axel Steen får en opringning fra fortiden, da han en stegende hed sommerdag kontaktes af Kriminalteknisk Center. Der er fundet dna i en ny voldtægtssag, som matcher dna fra den såkaldte Solsortesag, et uopklaret sexdrab på en nybagt student, som rystede København i 2004. Nu – fire år efter – får Axel Steen en ny chance for at løse den sag, der i sin tid kostede ham hans ægteskab og var ved at knuse ham. Og som lige siden har redet ham som en mare.  

Det viser sig hurtigt, at der er flere sammenhængende sager, som sløset politiarbejde, fejl og mistro til voldtægtsofre har forhindret sammenkædningen af. Men Axel Steen ser mønsteret. Jagten går ind på en sadistisk og kynisk serievoldtægtsforbryder og drabsmand, som huserer på Nørrebro, og Axel Steen, som er tvunget i knæ af samværskonflikt om sit barn og et eskalerende hashmisbrug, går længere end nogensinde før i sit forsøg på at få stillet gerningsmanden til ansvar.  

BYE BYE BLACKBIRD er en rå københavnerkrimi om ofre og gerningsmænd, straf, selvtægt og de værste forbrydelser: drab og voldtægt. Som sin anmelderroste forgænger URO foregår den i et nutidigt København og på Nørrebro.

Om forfatteren:
Jesper Stein er født 1965 i Århus. Han er journalist på Jyllands-Posten og har i ti år arbejdet som rets- og kriminalreporter i København. I 2008 skrev han, i samarbejde med Bent Isager-Nielsen, bestselleren Man jager et bæst og fanger et menneske. I dag skriver han om litteratur. Uro er hans debut som skønlitterær forfatter. 

Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"Bye bye Blackbird" af Jesper Stein
2 anmeldelser
Ginie / 5 anmeldelse(r)
den 20. september 2022
Anden del i serien om Axel Steen. Personerne kommer mere ind under huden, og der kommer flere personer til. Jeg kan lide den, og jeg føler mig igen godt underholdt. Jeg kan slet ikke forstå, at jeg først er kommet igang med den serie nu. Det endte med at blive ret sent i går, fordi jeg “bare lige” skulle have de sidste sider med.
Lars / 22 anmeldelse(r)
den 25. juli 2017
Verdensklasse Er du gal hvor var den her bog bare god, aldrig har jeg siddet og bidt negle fordi den var så god. Efter jeg har læst 2'eren, er jeg blevet fan af Jesper Stein Den skal læses Nok den bedste i rækken.