Plusbog – for dig, der er vild med bøger

Hos Plusbog kan du både handle som gæst og som Plusbog-medlem.

Er du ikke medlem? Du kan altid købe til vores lave normalpriser uden medlemskab.

Plusbog fordelsklub
Plusbog er en fordelsklub med ekstra medlemsrabat på over 250.000 bøger. De lave medlemspriser og billigere fragt gælder kun for medlemmer. Har du ikke et medlemskab, bliver det automatisk lagt i din indkøbskurv, hvis du køber til medlemspris. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.
Se alle fordele her


Plusbog – for dig, der er vild med bøger

Hos Plusbog kan du både handle som gæst og som Plusbog-medlem.

Er du ikke medlem? Du kan altid købe til vores lave normalpriser uden medlemskab.

Plusbog fordelsklub
Plusbog er en fordelsklub med ekstra medlemsrabat på over 250.000 bøger. De lave medlemspriser og billigere fragt gælder kun for medlemmer. Har du ikke et medlemskab, bliver det automatisk lagt i din indkøbskurv, hvis du køber til medlemspris. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.
Se alle fordele her


Medlemskab
49,-
30
/ dage
Plusbog logo

Chokoladesucces

Vil du gerne knække koden til at arbejde med tempereret chokolade? Og i tilgift have over 50 opskrifter på de lækreste flødeboller, fyldte chokolader og uimodståelige kager? Så er denne nye bog fra... læs mere
Vælg format: Hvad er forskellen
Spar 50 kr
149 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Lavere fragtpriser.
199 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Når du vælger at købe bogen til medlemspris, har du allerede sparet de første 30 dages medlemskab - og du får billigere fragt.
Smugkig i bogen
Anmeld bogen

Beskrivelse af Chokoladesucces

Vil du gerne knække koden til at arbejde med tempereret chokolade? Og i tilgift have over 50 opskrifter på de lækreste flødeboller, fyldte chokolader og uimodståelige kager?

Så er denne nye bog fra bageeksperten Annemette Voss Fridthjof og hendes makker, uddannet chocolatier Iben Devantie, noget for dig. De to forfattere har lært hinanden at kende igennem Den store bagedyst, hvor de deltog i henholdsvis 2013 og 2016, og deres makkerskab bærer præg af lige dele erfaring og nytænkende idérigdom.

Det er mere populært end nogensinde blandt bageelskere og krea-folk at arbejde med chokolade, hvilket også resulterer i, at sociale medier flyder i øjeblikket over med billeder af luksuriøse chokoladekreationer.

Du kan også være med. I bogen tager Annemette og Iben dig på en let og overskuelig måde i hånden og afmystificerer alle trin og teknikker i en chokoladetemperering, så du aldrig mere vil føle berøringsangst over for chokoladen. Du får alt det vigtigste at vide om udstyr, god chokolade og faldgruber. Og så lærer du ikke mindst at støbe chokolade, dyppe i chokolade og pynte med chokolade.

Bogen er et overflødighedshorn af fyldte chokolader med alt fra saltkaramel og hindbærganache til chili- og romfyld. Den byder bl.a. også på flødeboller med solbær, passionsfrugt og en inside-out udgave, diverse chokoladebarer og skumfiduser, påskeæg, romkugler og endelig, men ikke mindst, de skønneste chokoladekager med forskellig slags pynt.

Bogen indeholder rigeligt af how to-billeder, så du tydeligt forstår instruktionerne.

Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740072211
Forlag:
Politikens Forlag
ISBN-10:
8740072215
Indbinding:
Indbundet
Sider:
148
Udg. Dato:
5 okt 2021
Oplagsdato:
5 okt 2021
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 182mm H: 246mm D: 13mm
Boganmeldelser · Chokoladesucces
Annemette Voss Fridthjof, Iben Devantie
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser