Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Det blinde punkt spb

af Julie Hastrup

Paperback, 2013

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 129,95 kr

Medlemspris info-icon

78,95 kr
Spar 51,00 kr

1-4 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 70% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE

VORES NORMALPRIS

20% RABAT

103,95 kr
Spar 26,00 kr

Fragt pr. ordre 0,00 kr

replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
Pris 99,95 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
Pris 31,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Noris ju...
Producentens pris 90 kr.
Pris 89,95 kr.
info-iconMedlemspris 50 kr.

12 boganmeldelser af Det blinde punkt spb
Har ikke læst første bind. Spændende bog der fanger fra første side. For mit vedkommende er det ekstra spændende/sjovt da jeg har boet lige ved siden af kastellet. Brugte den som godnat læsning, men det var en dårlig ide, da der var flere aftner hvor det blev meget sent. Godt og spændende fortalt og rimelig nem at læse. Mange naturlige "stop" hvor man kan stoppe og lægge bogen fra sig. (Hvis man kan)
Nr 2 i serien, og der er ca. gået et år fra vi forhold Rebekka i den første bog. Jeg var ikke lige så fortryllet som i den første bog. Men det der er sjovt i denne bog er, at den dræbte er meget populær og det er sjældent man læser en bog, hvor vi hører om mange der snakker postivt om afdøde - det er derfor sjovt at gætte hvem morderen er. Men der manglede alligevel lidt mere aktion inden jeg vil give bogen 5 stjerner. Og så er det igang med at læse den 3. bog..
Det blinde punkt er nr. 2 krimi om Rebekka Holm, og klart mere sikker end den første. Rebekka har stadig meget om ørerne, men det hele hænger langt bedre sammen. Historien holder, der er både psykologi, spænding og kærlighed på programmet, og bogen giver lyst en til at læse mere af Hastrup.
En gemen historie om kærlighed og svigt. Om serievoldtægter og uopklarede pigemord - om mordet på en kendt socialrådgiver, der lader politiet tilbage uden ledetråde eller nogen sandsynlig mistænkt for det bestialske mord. En god krimi.
Rebekka Holm er tilbage med nye sager. Denne gang er det bl.a. en kendt socialrådgivers brutale død, som bliver et af omdrejningspunkterne i bogen. "Det blinde punkt" er en ganske udmærket krimi, med et let sprog, samt et plot der kan holde læseren fanget gennem bogens sider. En bog, jeg ikke synes har så meget "kød" på, som andre top-sælgende krimier. Dog ganske udmærket til sommerferielæsningen..
Det blinde punkt er endnu er super spændende krimi med Rebekka Holm i hovedrollen. Efter oplevelserne i første bind i serien har Rebekka forladt Rejseholdet og er blevet ansat som efterforsker i drabsafdelingen ved Københavns Politi. En ung kvinde findes brutalt myrdet og voldtaget og Rebekka sættes på sagen. Kort tid efter bliver en socialrådgiver dræbt og Rebekka bliver fjernet fra voldtægtssagen og sat på denne drabssag. Flere voldtægtssager kommer til og snart tyder noget på at sagerne kan kædes sammen med lignende sager i Sverige. Rebekka har ikke helt nemt ved at nøjes med at fokusere på sin egen sag og det bliver ikke nemmere, da en efterforsker fra Sverige tjekker ind på Københavns Politihård og insisterer på at diskutere voldtægtssagerne med Rebekka. Det blinde punkt er en vildt spændende krimi med mange tråde at holde fast i. Julie Hastrup skriver godt og der er masser af plads til at læseren kan gætte med på hvem banditterne er. Jeg glæder mig til at høre meget mere til Rebekka Holm og de sager hun bliver kastet ud i :-)
Endnu en super krimi af Julie Hastrup. Igen følger vi Rebekka i hendes opklaring af mordet på en kendt socialrådgiver. Samtidig huserer en voldtægtforbryder. Rebekka kæmper med at opklare sagerne samtidig med at hun forsøger at få langdistance forholdet til kæresten, til at fungere.
Rebekka har meget travlt i denne 2.bog om hende. Hun skal efterforske mordet på en kvinde, der blev fundet ved Kastellet. Samtidig sker der flere bestialske voldtægter, som hun også skal efterforske. Personerne bliver absolut bedre beskrevet i denne bog end i nr.1, så man får lyst til at følge dem for at se, hvordan de udvikler sig, og også hvordan Rebekka takler kærligheden. Den er utroligt spændende lige til sidste side, og meget svær at lægge fra sig!
Super fantastisk forfatter. Blev grebet fra side 1 og bogen blev ikke lagt før den var slut. Et absolut must at læst hvis man er til krimi.
Julie Hastrup formår at skrive en krimi, som er spændende og nervepirrende til det sidste. Svært at lægge bogen væk fra sig.
Endnu engang fanger Julie Hastrup min opmærksomhed. Hun skriver på en rigtig fangene måde, og mine forventninger var høje til denne bog, og jeg blev absolut ikke skuffet! Igen har Julie Hastrup skrevet en spændene, uhyggelig krimi.
Rebekka Holm er tilbage i endnu en medrivende krimi, hvor mordet på en berømt socialrådgiver skal opklares, sideløbende med efterforskningen af en serievoldtægtsforbryder. De 2 sager spindes sideløbende sammen, samtidig med at Rebekka forsøger at få styr på kærlighedslivet.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display