Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Det er de danske som flygter Lise Ringhof, Erik Valeur 9788743403388
Det er de danske som flygter

Det er de danske som flygter

17% PLUSRABAT

Det er de danske som flygter

"Det er de danske som flygter"er første selvstændige bind i Lise Ringhof og Erik Valeurs romantrilogi om familien Brinch og Danmark – fra begyndelsen af 1900-tallet og frem til i dag.Fanø-drengen Erli... læs mere
2 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 26 kr
123 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
149 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788743403388
Forfatter(e):
ISBN-10:
8743403387
Indbinding:
Paperback
Sider:
524
Serie:
Familien Brinch
Udg. Dato:
24 maj 2022
Oplagsdato:
24 maj 2022
Udgave:
2
Dimensioner:
B: 153mm H: 225mm D: 33mm
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen

Beskrivelse af Det er de danske som flygter

"Det er de danske som flygter" er første selvstændige bind i Lise Ringhof og Erik Valeurs romantrilogi om familien Brinch og Danmark – fra begyndelsen af 1900-tallet og frem til i dag.

Fanø-drengen Erling Brinchs liv forandrer sig afgørende, da han syv år gammel mister sin lillebror ved en drukneulykke, som han kunne have forhindret. Kort efter ulykken møder han Hubert, en mærkværdig vanskabt dreng fra den lokale fattiggård – og de udvikler et hemmeligt venskab. Erling forlader både Hubert og sit barndomshjem, da han står til søs med den brutale fribytter Sivert, som bliver hans nye beskytter. Rejsen ender i København, hvor han læser til læge og forsøger at frigøre sig fra det lukkede fisker-samfund, han er rejst fra. Han tilbringer aftnerne på værtshuset Flynderen, hvis stamgæster er et broget sammenrend af bohemer og originaler, som diskuterer tidens store emner – ikke mindst danskernes lilleputsind – alt imens Første Verdenskrig raser udenfor.

I storbyen forelsker han sig i den oprørske Kate, men flygter fra hende og ender i Vejle, hvor han bliver gift med en af bygens rigeste piger. I fjordbyen opbygger han inden besættelsen i 1940 en blomstrende lægepraksis og forsøger at glemme alt det, der var: sin lillebrors død, sin familie, den fattige Hubert, sin store kærlighed Kate – og Sivert, der er blevet hans dødsfjende. 

Om forfatterne:

Lise Ringhof er datter af Gert og Hanne Ringhof, der er den ene halvdel af grundlæggerne af forlaget Lindhardt og Ringhof. I 1986 overtog hun forlagets kontakt til boghandlerne og har siden arbejdet med salg, marketing og presse på danske forlag, inden hun i 2017 stoppede på Politikens Forlag for at hellige sig arbejdet på romantrilogien sammen med Erik Valeur. 

Erik Valeur er tidligere journalist på bl.a. Berlingske, Information, Månedsbladet Press og DR. Har modtaget Cavling-prisen to gange, Krygerprisen, P1-prisen og Publicist-klubbens Jubilæumspris. Debuterede i 2011 med "Det syvende barn", der blev en markant bestseller. Modtog Debutantprisen, Weekendavisens Litteraturpris, DR Romanprisen, Harald Mogensen-prisen og Glasnøglen.

Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"Det er de danske som flygter" af Lise Ringhof, Erik Valeur
2 anmeldelser
Helle / 833 anmeldelse(r)
den 13. august 2021
Dette er en bog, som fortjener mere end de 5 stjerner, det er muligt at give her. En fantastisk familiekrønike, der begynder lige omkring 1900-tallet, og gennem familien Brinch fra Sønderho fortælles Danmarks historie i samme periode. Den er helt på højde med både Ken Folletts og Jan Guillous værker om 1900-tallet. Den er velskrevet, og den får på en naturlig måde, personerne blandet ind i den politiske situation gennem de første 50 år af århundredet. Personerne er velbeskrevne, selv om jeg synes, der stadig mangler noget i Erling, som jeg håber bliver afsløret i næste bog. Og den glæder jeg mig til!
lisefc / 305 anmeldelse(r)
den 05. juli 2021
Dejlig, skøn slægts- og samtidsroman. Den starter på Fanø, hvor en af hovedpersonerne, arbejder sig op , fra at være en lidt overset dreng, til at blive læge. En mønsterbryder kan man vel kalde ham, ligesom søsteren, der også formår at bryde ud af den ellers udstukne vej. Derefter følger man begges spor gennem livet, og man både glæder sig, og fortvivles undervejs. Man bliver grebet af historien, og sproget i roman er dejligt, flydende og mange steder eftertænksomt. Bogen er første del i en planlagt trilogi, og jeg glæder mig til næste bind kommer.