Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Plusbog Play - Ny gratis app til lydbøger

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Djævelen i hullet

af Leif Davidsen

Indbundet, 2016

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 299,95 kr

info-icon Medlemspris

173,97 kr

Spar 125,98 kr (42%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Andre udgaver
159 kr 199 kr
96 kr 150 kr

Beskrivelse
Bogen DJÆVLELEN I HULLET er en intens spændingsroman skrevet af Leif Davidsen.
 
DJÆVELEN I HULLET handler om forræderi og loyalitet. Den handler om en families opløsning og genforening, og om de politiske spænder mellem Rusland og Vesten.
 
John Arnborg, dansk efterretningsagent, forsvinder i 1993. Det er på den russiske side, at han senere dukker op igen. Han er blevet forelsket i en russisk kvinde og arbejder for efterretningstjenesten FSB.
 
Tilbage i Danmark efterlod han sin hustru og teenagedatteren Laila. Hans forræderi påvirker Lailas liv. Hun uddannes til sprogofficer, men efter at have været udsendt til Irak to gange, bestyrer hun nu en campingplads i Bogense. En dag modtager Laila pludselig et brev fra sin far - og i sin konfrontation med fortiden bliver hun sendt ud på en rejse til det moderne Rusland. Faren ligger inde med efterretninger, som kan være afgørende for Danmark og de baltiske lande. Men ikke alle ønsker, at disse oplysninger skal slippe ud. Laila hvirvles ind i familiens ukendte historie, og den trækker tråde tilbage til Den Kolde Krig.
  
Tag et kig i bogen her:


Bog detaljer
Dansk
9788711558331
Lindhardt og Ringhof
8711558334
Indbundet
402
30. september 2016
2. december 2016
1
3
B: 165 H: 234 D: 33 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.
Ravnens rede
Leif Davidsen
Forlagets pris 150 kr.
info-iconMedlemspris 87 kr.
Den evige ild
Ken Follett
Forlagets pris 400 kr.
info-iconMedlemspris 189 kr.
Ægte amerikanske c...
Jan Guillou
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 180 kr.
1968
Jan Guillou
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 180 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 28 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 85 kr.
info-iconMedlemspris 63 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 60 kr.
info-iconMedlemspris 47 kr.
STAEDTLER Pigment...
Producentens pris 90 kr.
info-iconMedlemspris 68 kr.
STAEDTLER Voks skr...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 29 kr.

8 boganmeldelser af Djævelen i hullet
God bog fra Leif Davidsen. Velskrevet og fin spænding mellem hovedpersonerne, Laila er en lidt "skæv" hovedperson, men utrolig sympatisk i sidste ende. Tor er den stereotype model af en russisk elitesoldat og John måske bare en sørgelig gammel forræder i ulveklæder. Fin læsning på en regnvåd dag og en Leif Davidsen klassikker, men så desværre heller ikke mere, jeg havde nok forventet mig for meget af denne bog, men trods alt 3 stjerner værd.
Yderst velskrevet bog, hvor man får rigtig meget spændende viden om den russiske historie. Jeg havde dog lidt startvanskeligheder, men efter jeg fandt ud af hvad historien gik ud på, blev jeg meget grebet af bogen og blev hele tiden mere og mere nysgerrig på hvad det hele dog skulle ende med. Det var ikke svært at leve sig ind i fortællingen, da omgivelserne er super godt beskrevet. Det er min første Leif Davidsen bog, men bestemt ikke den sidste. Den er helt sikkert værd at læse, hvis man er til familieintriger, kærlighed og spionage.
Laila's far forlod hende og hendes mor, da Laila var tretten år gammel, til fordel for Rusland. Laila har hadet ham intenst i mange om, som den forræder han er. Men alligevel tager hun til Rusland for at møde sin far, som via turister har sendt et brev til de gamle spioner Torsten Molde og Dietmar Kramer, hvor der også var brev til Laila. Historien bliver skiftevis fortalt fra Laila's side og fra gamle John Arnborg side. Senere i bogen også fra Laila's halvbror Tor. Romanen greb mig aldrig og jeg har flere gange haft lyst til at stoppe med at læse den. Denne er min første roman af Leif Davidsen, og jeg er ikke så god til politiske bøger. Men de gode fortalte kapitler om Laila og Tor , trækker dog historien op på de tre stjerner jeg giver.
Jeg er stor fan er Leif Davidsen .. men synes nu at denne gang starter det noget langsomt og bogen har svært ved at fange mig i starten. Men som altid har Leif Davidsen en super god fortælling og manden er jo bare herre-god til at fortælle så man får lyst til at opleve og læse mere.
Bogen havde svært ved at fange mig før i den sidste 1/4 del, hvor spændingen for mig blev intakt. Laila modtager en mystisk besked fra sin far, som hun ikke har set og har været vred på i mange år. Efter han atter forlod hende og hendes mor, da Laila var teenager. Inden afrejsen får hun at vide, hun har en russisk halvbror Tor. En til tider langtrukket historie, som man alligevel er nysgerrig på at vide mere om.
Djævelen i hullet. Vi møder Laila der er i midten af 30’erne. Laila har en fortid i militæret og har været udstationeret 2 gange i Irak. Nu bor hun i Bogense, ejer en campingplads købt for arvede penge fra moderen. Campingpladsen går dårligt. Laila er oftest sur og tvær og det skræmmer kunderne væk. Da hun startede campingpladsen var det sammen med kæresten Anders. Han har nu forladt hende. Laila er bitter og tvær, hun og hendes mor blev da Laila var teenager forladt af faderen. Faderen var spion, og hans forræderi har fulgt Laila siden, ligegyldig hvor hun og moderen flyttede hen. Faderen bor nu i en lille by ved Volga floden i Rusland. Han bor sammen med sin kone og søn. Han savner datteren og kontakter hende. Laila beslutter at tage til Rusland og besøge faderen. Hun har dog også en anden dagsorden, og det samme har hendes far. En bog om politik, løgne og bedrag og kærlighed. Samtidig er det en fortælling om hverdagen i et lille dansk samfund og en skøn beskrivelse af den russiske by Pljos som jeg da helt forlyst til at besøge. Bogen er nem at læse, med gode beskrivelser og samtidig med en god historie at fortælle.
Så har han gjort det igen. Leif Davidsen er en sand mester, når det gælder spændingsromaner. Som vanligt spiller Rusland en ikke ringe rolle i det plot bogen bygger på, men denne gang har hans fødeby Bogense også fået en plads. Laila har slået sig ned som bestyrer af en campingplads efter en fortid som sprogofficer. Familieforhold er non eksisterende moderen er død og faderen stukket af for længe siden og kæresten droppet. Så da der pludselig tropper to mænd op med hilsen fra fortiden bliver det startskudet til en forrygende beretning om de livtag Vesten og Putins Rusland tager med hinanden. Der trækkes tråde mellem de nutidige konflikter og tiden under den kolde krig. Det er en gennemarbejdet bog der er uhyre svær at lægge fra sig. Velskrevet både hvad angår sprog og handling og utrolig aktuel i forhold til hvad der rører sig på den udenrigspolitiske arena. Leif Davidsens fortid som udenrigskorrespondent fornægter sig ikke. Eneste anke er at tager man den med i seng for lige at læse et enkelt kapitel inden lyset slukkes....så skal man ikke regne med at få meget nattesøvn, bogen finder aldrig natbordet. Så rigtig god læsning.....
Ikke så tit jeg føler mig splittet omkring en bog, men her fanger bogen mig ikke rigtigt og alligevel vil jeg gerne vide, hvad der nu sker! Den er noget langsom i optrækket og bliver egentlig heller ikke rigtig spændende, på trods af den er hele paletten rundet med intriger, kærlighed, hævn, troskab, tillid og svigt. Plottet er egentligt ganske glimrende og kunne have været fantastisk! Det jeg godt kan lide er, at man følger Laila og Tor’s søskendeforhold som langsomt udvikler sig og blomstre op med op- og nedture. Desværre er bogen ret forudsigelig og derfor bliver det ikke til mere end 3 stjerner. Jeg vil nu godt give Leif Davidsen endnu en chance!
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display