Spar EKSTRA 20% på vores Først til Mølle tilbud - vælg mellem over 300 titler. 

Plusbog er for dig der ELSKER hygge, fordybelse og forkælelse. heart-icon
Bliv
Plusmedlem og spar op til 90%. Få 1. uge GRATIS (herefter 99 kr/md), og afmeld når du ønsker det. E
ller køb helt uden medlemskab.

Dybet (Ravn-serien)

af Michael Katz Krefeld

Hæftet, 2016

1-2 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 299,95 kr

info-icon Medlemspris

49 kr

Spar 250,95 kr (84%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Beskrivelse
Bogen DYBET er skrevet af Michael Katz Krefeldt. DYBET er den fjerde selvstændige bog i hans populære serie om privatopdageren Ravn. Der findes ingen grænser for ondskab.
 
Den garvede privatopdager Ravn kommer på sin mest uhyggelige sag hidtil. En klient har brug for hjælp til at finde frem til en gammel skolekammerat. Det er 17 år siden, han sidst har haft kontakt med ham. Han mistænker ham for at stå bag en række rystende bestialske overfald på kvinder i København. Overfald, som ligner det, som han sammen med kammeraten tilbage i 1993 begik på en lille pige, og som endte katastrofalt.
 
Siden drengenes frigivelse har de levet under politiets vidnebeskyttelsesprogram med nye hemmelige identiteter af frygt for hævnangreb. De er derfor umulige at opspore. Da endnu en kvinde overfaldes, og denne gang myrdes, efterforsker Ravn sagen, og jagten går ind på den anonyme drabsmand. Hvem som helst kan være gerningsmanden. Når som helst kan han slå til igen. Kender Ravn sin klients sande identitet og hans motiver?
 
DYBET er fjerde selvstændige bog i den populære serie om privatopdageren Ravn, som sammen med sin engelske bulldog Møffe holder til på en båd i Christianshavns kanal. Serien udgives i 20 lande. Læs også de tidligere bøger i serien AFSPORET, SAVNET og SEKTEN.
Tag et kig i bogen her:


Bog detaljer
Dansk
9788711543634
Lindhardt og Ringhof
8711543639
Hæftet
402
4. november 2016
19. december 2016
1
4
B: 156 H: 230 D: 30 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
Pris 238,50 kr.
info-iconMedlemspris 169 kr.
Bedemandens datter
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
Pris 238,46 kr.
info-iconMedlemspris 169 kr.
Sekten
Michael Katz Krefe...
Forlagets pris 300 kr.
Pris 211,46 kr.
info-iconMedlemspris 149 kr.
Det der ikke slår...
David Lagercrantz
Forlagets pris 300 kr.
Pris 238,46 kr.
info-iconMedlemspris 169 kr.
Du går ikke alene
Mari Jungstedt
Forlagets pris 300 kr.
Pris 224,96 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 19,00 kr.
info-iconMedlemspris 9 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 85 kr.
Pris 69,00 kr.
info-iconMedlemspris 39 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 29,00 kr.
info-iconMedlemspris 19 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 25 kr.
Pris 19,00 kr.
info-iconMedlemspris 9 kr.
STAEDTLER Noris sk...
Producentens pris 70 kr.
Pris 59,00 kr.
info-iconMedlemspris 19 kr.

10 boganmeldelser af Dybet (Ravn-serien)
Hvor er det rart at møde Ravn, der i mellemtiden er blevet privatdetektiv, og helsefreak, Møffe, Eduardo, Mikkel og Viktoria igen. Beskrivelserne bliver bedre og bedre. Jeg kan næsten se dem for mig og føler, at jeg kender dem. Mikkel, der tidligere var Ravns partner ved politiet, sidder som en lus mellem 2 negle: Ravn og den nye chef. Han er i begyndelsen ret afvisende, men det bedres efterhånden. For mange år siden blev den 3-årige Maria myrdet af to 10-årige drenge. (Minder om noget fra England). Drengene bliver anbragt på 2 forskellige lukkede institutioner, og da de skal løslades, får de nye identiteter. Den ene af drengene, Morten, henvender sig til Ravn med en masse udklip, som han mener, har den anden drengs signatur. Ravn hjælper ham, og så går det bare slag i slag, hvor ikke kun Ravn bliver udsat for fare, men også Viktoria. Spændingen er så intens, at jeg efter at have læst de første 100 sider ikke lagde bogen fra mig. Siderne vendte nærmest sig selv! Den eneste ulempe ved denne bog er, at den jo slutter på et tidspunkt, og man så ved, at der er lang tid til den næste.
Morten og Kasper begik et frygteligt drab, da de var børn. Efter flere år i anbringelse på lukket institution bliver de sluset ud i samfundet, nu med nyt ansigt og nyt navn, de kender ikke hinandens identitet. Morten genkender dog Kaspers "mærke" når han læser avisen, og læser om de frygtelige mord, der bliver begået. Alle har de en stor smiley! Morten er blevet en meget nervøs mand, derfor tager han kontakt til Ravn, for at få hjælp til at stoppe Kaspers uhyrligheder. Bogen er barsk og beskriver de bestialske drab der bliver begået godt. Her kender vi morderen, regner vi da med, spørgsmålet er bare, om Ravn kan finde ham og bremse ham. Det er en grum historie.
"Jeg må sige jeg var ret hurtig solgt og havde svært ved at ligge den fra mig igen og havde det temmelig stramt et par gange, når jeg skulle stå af S-toget og ikke havde fået læst nok, da den var så spændende. Jeg har ikke fået læst de foregående i serien om Ravn og hans venner, men der er da ingen tvivl om at det skal jeg igang med. Så jeg har store forventninger til dem. Det var super nemt at komme ind i historien, da den er meget enkelt beskrevet og ikke så meget udenom snak eller forklaring på hvem de forskellige karakterer er. Lige en krimi efter min smag. Men føj, hvor var den dog død uhyggelig og godt beskrevet ned i mindste detalje. Jeg glæder mig til at næste bog kommer, for sådan kan historien om Ravn ikke ende, der er stadig opklaringer der skal gøres."
Dybet er Michaels 4 bind i serien med den tidligere politimand Ravn, som nu arbejder som privat detektiv. For 23 år siden begik 2 drenge en skrækkelig forbrydelse, da de var under den kriminelle levealder kom de begge på institution, hvor de var under overvågning i døgnets 24 timer. Efterfølgende har de fået en hemmelig identitet, og er begyndt på et nyt liv. Morten som den ene dreng hedder opsøger Ravn, han beder Ravn om hjælp til at finde hans gamle ven Patrick, da han mener han er begyndt at dyrke hans mørke side igen. Morten har de sidste 10 år fulgt med i medierne, og mener Patrik er ansvarlig for mange at de forbrydelser der er begået. Det bliver en kapløb med tiden at finde Patrick, og politiet er ikke til meget hjælp, tværtimod mener de Morten er den ansvarlige. Super spændende bog, den lægger hårdt ud. Vil sige det er Krefelds bedste indtil nu.
Dybet er den første krimi af Michael Katz Krefeld, jeg har læst. Læser rigtig mange krimier men af en eller anden grund har jeg overset hans bøger. Det er der heldigvis rodet bod på nu :-) To kammerater Morten og Kasper er hovedpersonerne i denne skrækkelige historie. I 1993 begår de en frygtelig forbrydelse. 17 år senere kontakter den ene Ravn. Morten ønsker Ravn der arbejder som privatdetektiv skal hjælpe med en sag. Ravn er ikke meget for at påtage sig sagen da han tager stor afstand til den forbrydelse Morten i sin tid begik. Historien er dog så speciel at det ender med at Ravn påtager sig den. Dette er 4. bog i serien om Ravn. En selvstændig fortsættelse af de tidligere. Jeg havde ingen problemer med at følge handlingen selv om jeg ikke havde læst de andre. Denne bog er dog så fuldstændig fantastisk en krimi at jeg straks må igang med at læse de forrige i serien.
Michael Katz Krefeld er på banen igen med en bog i Ravn serien. Det er den fjerde i rækken af ti planlagte, og jeg skal love for, at den lever op til de tre foregående. Der er helt klart en årsag til, at Michael Katz Krefeld lige har modtaget læsernes pris 2016 - Martha Prisen, samt at hans bøger bliver oversat og solgt i tyve lande. Jeg slugte de 400 sider, og nu venter jeg bare på, at næste bind kommer på gaden... Sproget er malerisk beskrivende i al sin gru og rædsel, og som læser bliver man ført om hjørner. Bedst som man tror, man har gennemskuet tingenes sammenhæng, viser det sig, at alt bygger på løgn og forvanskninger, så spændingen holdes lige til det sidste. Jeg kan kun på det varmeste anbefale at bruge et gråt efterår til en hyggelig uhyggestund med Dybet... God læsning.
Hold da op!!! Man bliver blæst bagover af denne bog. Den starter så uhyggeligt, som man kan forestille sig med drabet på en lille pige begået af to unge drenge. Hele vejen igennem bogen føler man med personerne. Jeg må indrømme, jeg har sjældent læst en bog, hvor jeg på trods af alting holdt lidt med en af ”de onde” . Morten, som var med til at slå lille Maria ihjel, blev mærket for livet af denne hændelse, men forsøger gennem Ravn at rode en lille smule bod på hans dårlige samvittighed. Det er en af de mest uhyggelige krimier, jeg nogensinde har læst. Den er velskrevet og helt vildt fantastisk i mine øjne. Michael Katz Krefeld får meget svært ved at komme efter denne bog. Den er så eminent skrevet, så jeg på trods af alle de bøger, jeg har læst, blev blæst bagover. Tror det var indledningen, som gjorde det, og det, at der var børn og unge mennesker blandet ind i det, det hele blev meget virkeligt. Virkelig en bog, som jeg på det stærkeste kan anbefale, hvis man kan lide rigtige krimier.
Et dejligt gensyn med en veloplagt Ravn, som virker til at være sluppet af med nogle af sine dæmoner, selv om mordet på hans kone stadig spøger da nye ting dukker op. Ravn arbejder som privatopdager og får både brug for sin erfaring som tidlige politimand og sine gode venner, da han bliver opsøgt af en klient der er lidt ud over det sædvanlige. Katz Krefeld fortæller historien på en måde, så jeg som læser virkelig bliver ført på vildspor ind imellem og bogen er spændende fra start til slut. Det er nok den bedste i serien indtil nu, men også den grummeste bog jeg har læst længe. - ikke mindst pga. emnet (hvem husker ikke den sag i England hvor en 2 årig dreng blev tævet til døde af 2 mindreårige drenge)
Ravn kommer tilfældigvis i kontakt med Morten, som ønsker hans hjælp til at finde hans gamle ven Kasper. Hvad Ravn lærer undervejs er, at Morten og Kasper var hovedpersonerne i en gammel sag med en lille pige, der blev mishandlet og dræbt. De kom begge i fængsel og siden i et vidnebeskyttelsesprogram med nye identiteter. Nu efter mange år, kommer Morten med en bekymring om at hans gamle ven Kasper stadig mishandler og myrder. Han har samlet en masse materiale som politiet ikke vil tage seriøst. Ravns nysgerrighed pirres, selv om han også undervejs fyldes af en del tvivl, skepsis og modvilje mod Morten. Alligevel bliver det en lang rejse igennem et spind af løgne, grusomme handlinger og farlige begivenheder. Ravn kommer til at stirre lige ned i “dybet” af grusomhed. Jeg må med skam indrømme, jeg ikke tidligere har læst noget af Michael Katz Krefeld, så “Dybet” var min første oplevelse med hans forfatterskab. Jeg er solgt. Han skriver fantastisk. Det er en måde at skrive på, så jeg sidder på kanten af stolen. Mit hjerte banker lidt hurtigere. Jeg vender siderne hurtigere. Jeg tog mig selv i at lægge bogen fra mig med bankende hjerte og tænke “Åh nej!” kun for at samle den op igen og læse febrilsk videre. “Dybet” er en af de slags krimier, der holder spændingen lige til sidst. Læseren sidder og ved ikke helt hvad den skal tænke eller tro, for at få vendt op og ned på det hele flere gange undervejs. Det er en virkelig fortrinlig krimi, der absolut er i topklasse!
Det var en fornøjelse at læse bogen. Det en velskrevet bog med meget gode sproglige udvendinger. Jeg elser krimier og specielt slagesen, hvor vi i meget af starten får vi rigtig god ide om, hvem står bag det hele og lige pludselig bliver man tvivl om. Det skete også denne gang, måske takket af forfatterens evne forvirre en (på den god måde). I bogen finder det god det dårlige. Samt baggrundshistorien er fantastisk, specielt det hvordan venner holder sammen og små værthus klientel kan hjælper til at finde forsvundne mennesker. Det er min første bog at læse af ham og jeg vil garanteret læse de tidligere bøger i serien. Hovedpersonen har en god livsfilosofi.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display