Plusbog logo
Telefonen er lukket uge 29 & 30 - men du kan skrive til os HER

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

Engle og dæmoner

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 114 kr
Spar 49 kr
65 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

114 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:
En nervepirrende spændingsroman af forfatteren bag Da Vinci Mysteriet. Da symbolforsker Robert Langdon kaldes til forskningscentret CERN i Schweiz for at se nærmere på et mystisk symbol – brændt på brystkassen af en myrdet fysiker – finder han beviser på det utænkelige: et gammelt broderskab, kendt som Illuminati, er dukket op til jordens overflade igen, og de ønsker hævn over deres værste fjende – den katolske kirke. Langdon hvirvles ind i en intens og farefuld jagt på en nådesløs morder – en jagt, som fører ham gennem Vatikanet og Rom, hvor han kommer på sporet af en række ældgamle, hemmelighedsfulde tegn, der fører ham til broderskabets inderste kerne. Var du vild med Da Vinci Mysteriet, vil du ikke blive skuffet over Engle og dæmoner …
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740044089
Forlag:
Hr. Ferdinand
Forfatter(e):
ISBN-10:
8740044084
Indbinding:
Paperback
Sider:
560
Udg. Dato:
5 okt 2017
Oplagsdato:
5 okt 2017
Udgave:
6
Dimensioner:
B: 145mm H: 220mm D: 42mm

Typisk en billig udgave af en bog. Blød ryg, mindre godt papir og trykkvalitet.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Engle og dæmoner
Dan Brown
Plusbogs
medlemmer giver
5 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
1 boganmeldelse
Af CINEMANDRUP den 08. november 2017
Titlen er så symbolsk dragende i bedste Dan Brown stil at du bare ved, at en god bog er i vente. Dan Brown sætter trumf på i Engle & Dæmoner. Dan Brown var ikke gået hen og blevet mindre kendt efter succesen med Da Vinci mysteriet, da forventningerne til hans næste bog i serien om Robert Langdon var enorme, specielt fra min side. Men Engle og Dæmoner finder faktisk sted før Da Vinci Mysteriet. Jeg vil slå fast med det samme at forventningerne blev indfriet tifoldigt og jeg elsker denne bog. Vi har at gøre med samme fortællerstil, som efterhånden er blevet et kendetegn for Dan Browns måde at gøre tingene på, som det var i Da Vinci Mysteriet. Man kan sige, at retten består lidt af det samme, det er blot ingredienserne, som er blevet ændret lidt, men det smager helt nyt. Jord, Ild, Luft & Vand får en særlig betydning i denne spændingsroman samt et muligt femte element. Måden hvorpå elementerne er inddraget i handlingen er gedigen godt tænkt og set i kombination med symbolforskningen er det mildest talt særdeles prisværdigt og smukt kommet til udtryk. Det nervepirrende kapløb med tiden i Roms mekka af lækkerhed og smukke steder er fornemt skildret i en levende fortælling og stederne er flot bragt ind i selve handlingen med stor betydning. Derfor skal du læse bogen: Bogen giver dig det lyse contra det mørke og mørket bruser frem i en okkult og religiøs fortælling, hvor de gamle ordener tordner frem i skyggerne og giver et uforligneligt præg på fortællingen. Det er spændende, det er levende, det er unikt beskrevet, det er så bjergtagende godt tænkt, at bogen bliver slugt og ædt side for side på en dag. Det er uden tvivl blandt mine yndlings om Robert Langdon og når du har læst denne bog, vil du nok gå med en paranoid oplevelse af at blive overvåget eller du vil nok rettere se symboler alle mulige steder i din hverdag. Bogen efterlader dig i en følelse af, at dette var hele læseoplevelsen værd. Det er til hver en tid en bog jeg kan hive frem og fortsat læse med samme iver og lyst.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage