Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Før jeg lukker øjnene

af S. J. Watson

Paperback, 2014

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 129,95 kr

Medlemspris info-icon

78,96 kr
Spar 50,99 kr

1-2 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 70% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE

VORES NORMALPRIS

20% RABAT

103,96 kr
Spar 25,99 kr

Fragt pr. ordre 0,00 kr

replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhedSe også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
Pris 99,95 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
Pris 31,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Noris ju...
Producentens pris 90 kr.
Pris 89,95 kr.
info-iconMedlemspris 50 kr.

7 boganmeldelser af Før jeg lukker øjnene
Efter jeg har læst denne hamrende tankevækkende roman, må jeg erkende, at jeg dagligt tager min hukommelse for givet. Det må være forfærdeligt at være tvunget til at stole på andres ord, da man ikke selv er i besiddelse af erindringer. På trods af samtlige overraskelser, fandt jeg ikke slutforløbet helt så troværdig og gennemført som resten af fortællingen. Dog er det én af de bøger, jeg ikke glemmer. Bogen er i øvrigt blevet filmatiseret med Nicole Kidman og Colin Firth i hovedrollerne: "Before I go to sleep" - Den har dog fået ringe anmeldelser, men bøger har det jo med at være bedre end film.
Begyndelsen er noget træg at komme igennem, for der sker ikke rigtig noget. Og alligevel er der en undertone af noget skjult og uforløst. Jeg-personen Christine kan ikke huske. Hver morgen når hun vågner, har hun glemt alt, hvad der er sket i går og tidligere i hendes liv. Hun kan ikke engang huske manden, hun vågner op ved siden af. Dr. Nash, der er psykiater, og som hun møder hemmeligt, anbefaler hende at skrive dagbog, og langsomt begynder hun at få en fortid, men det er ikke lutter idyl, for hun opdager, at hendes mand kun nødtvunget fortæller, hvad der er sket i hendes liv, og hvordan hun har mistet hukommelsen. Hun finder også ud af, at han tit lyver for hende. Bogen er utroligt spændende, da den først kommer rigtigt i gang, og jeg sad hele tiden med fornemmelsen af, at nu kunne det ikke blive værre, og så fik den lige en tand mere. Plottet er utrolig godt fundet på, men slutningen skuffede mig lidt.
Der er mange blandede meninger om denne thriller. Jeg syntes at bogen var ret god. Den er dog lidt langtrukket nogle gange, og ikke lige spændende hele vejen igennem. Jeg kunne godt lide de spørgsmål, man fik undervejs. Jeg nåede at tænke mange forskellige slutninger – dog også inkl. den slutning som den havde. Til trods for det, så syntes jeg stadig, at den var ret spændende og lidt nervepirrende til sidst.
Man bliver fanget fra første side, og det er utroligt svært at ligge bogen fra sig. Man må bare finde ud af hvad der er rigtigt og forkert. Og hvad skete der egentlig den skæbne nat, hvor ulykken skete?
Hver morgen når Cristine vågner, har hun glemt alt om hvem hun er og hun genkender ikke manden ved siden af sig i sengen, selv om han påstår de har været gift i 22 år. Det eneste hun har at holde sig til er den dagbog hun fører i smug og som fortæller hende der er et eller andet helt galt. En fantastisk spændende thriller,meget medlevende fortalt og man får et virkelig stærkt indtryk af hovedpersonen.
Dette er en rigtig god og meget intelligent skrevet bog. Som læser forsøger man hele tiden at opklare mystikken omkring Christines hukommelsestab, og især i slutningen bliver der vendt op og ned på det hele, og spændingen vil ingen ende tage!
Rigtig spændende thriller, der tager udgangspunkt i konsekvenserne af hukommelsestab. Christines hukommelse bliver nulstillet, hver gang hun lægger sig til at sove, og hun vågner om morgenen uden ide om, hvem hun er, hvor hun er, eller hvem menneskerne omkring hende er. Ved hjælp af sin dagbog og dr. Nash lykkes det hende at stykke stumperne af sit liv sammen, men hun bliver udfordret af at skulle starte forfra hver morgen, hvilket er livsfarligt for hende. Romanen er stærkt inspireret af virkelighedens Clive Wearing, hvis korttidshukommelse begrænser sig til de sidste 7-30 sekunder. Plottet er genialt, og vekselvirkningen med dagbogslæsningen og Christine som fortæller giver en fantastisk indlevelse i Christines desperate situation.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display