plusbog logo
Plusbog logo

David Lagercrantz

Den svenske forfatter og journalist David Lagercrantz har skrevet flere kendte krimier, romaner, og spændingsbøger. Han er dog også kendt for at have skrevet selvbiografien om Zlatan Ibrahimovic, Jeg er Zlatan Ibrahimovic.

Millennium-serien og andre bøger af David Lagercrantz

Som journalist har han dækket flere større kriminalsager gennem en lang årrække. Denne erfaring har han taget med sig og anvendt, når han har skrevet sine bøger. Hans succes og skrivestil har ført til, at han har videreført Millennium serien, der originalt blev skrevet af Stieg Larsson. Her har David Lagercrantz skrevet 4. og 5. udgave af Millennium serien. Som deres forgængere blev de også internationale bestsellere.
Bøger af David Lagercrantz er ofte kendetegnet ved en hovedperson med en stærk karakter. Det gør sig gældende for hans fortsættelse af Millennium serien såvel som hans andre romaner.
Nedenunder finder du vores udvalg af David Lagercrantz bøger.
NYHED
Normalpris 119,-
Ikke medlem
Medlem
Normalpris 299,-
Ikke medlem
Medlem
Platin
Normalpris 166,-
Ikke medlem
Medlem
Normalpris 166,-
Ikke medlem
Medlem
  • 1
  • ...
  • 1
  • ...
  • 1
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage