Plusbog logo

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

Frøken Fifi og andre fortællinger

Leveringstid: Download straks efter køb
Vores normalpris 58 kr
Spar 15 kr
43 kr
Dette produkt leveres gratis

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

58 kr
Dette produkt leveres gratis
For dig der ikke ønsker medlemskab.
E-bog:

Når du læser e-bøger, kan du let have et helt bibliotek med dig på farten - på din tablet, mobil eller reader.

Du kan læse flere e-bøger på samme tid, og dine e-bøger kan selv huske, hvor du er kommet til.

Læs mere om hvad en e-bog er, samt hvordan du køber, modtager og læser e-bøger ved at klikke her.

       

Indhold

 • Frøken Fifi
  I vinteren 1870 er en deling prøjsiske soldater indkvarteret på et slot i Normandiet. Da prøjserne keder sig, henter de nogle prostituerede ind, og en af officererne, den i særegen grad ubehagelige, kvindagtige kaptajn "Frøken Fifi" begynder at gøre voldsomme tilnærmelser til en af dem, en jødisk kvinde. Det får konsekvenser.
 • Fru Baptiste
  For at få tiden til at gå, mens han venter på et tog, slutter fortælleren sig til et begravelsesfølge, og får historien om den afdøde, en kvinde, der engang er blevet voldtaget og fik et barn, og derfor af de skinhellige landsbyboere blev regnet for uren.
 • Brændestykket
  Da et stykke brænde falder ud af kaminen, får det fortælleren til at mindes et tilfælde fra hans ungdom, hvor en lignende begivenhed frelste ham fra at begå en dumhed.
 • Relikvien
  Gilbertes forlovede skal til Køln, og hun beder ham tage en gave med hjem til hende. Han spekulerer længe på, hvad det skal være, og ender med at købe en relikvie fra katedralen, og digter en fantasifuld historie om, hvordan han har fået fat i den.
 • Til hest
  Da den fattigfine Hector kommer til lidt penge, skal de bruges til at vise sig med - han lejer en vogn og en hest for at føre sig frem på Champs Elysées. Et uheld på turen får betydning for familiens liv i lang tid fremover.
 • To venner
  Under den prøjsiske belejring af Paris får to borgermænd den idé at tage på fisketur i ingenmandsland.
 • Et jliegilde
  Nytårsaften ringer klokkerne det gamle år ud, men de ringer også for en nylig afdød fårehyrde, som man satte pris på i egnen. Fortælleren og hans ven besøger den dødes familie, men da de vil se den afdøde, bliver familien forlegne.
 • Tyven
  Tre unge mænd holder en animeret fest, og i fuldskab klæder de sig ud i gamle uniformer. Da de hører støj ved siden af, griber de en tyv på fersk gerning, og opfører en militær komedie, der er ved at skræmme livet af tyven.
 • En list
  En læge fortæller en af sine kvindelige patienter om et tilfælde, hvor han havde lejlighed til at redde et ægteskab, da hustruens elsker døde i hendes hjem.
 • Julenat
  Henri Templier sidder alene juleaften, og beslutter sig for at gå ud i Paris og finde en kvinde, han kan tilbringe aftenen med. Han finder da også en efter sin smag, bringer hende hjem, og sætter sig til at spise middag med hende. Men pludselig falder hun om på hans seng og begynder at skrige.
 • Rust
  Da den jagtglade baron bliver syg, finder familiens kvinder på, at de vil finde ham en hustru til at pleje ham og muntre ham op, og fremskaffer en enke, der sætter pris på at høre på hans evindelige jagtskrøner. Men inden han gifter sig, er der lige noget han skal prøve først.
 • Sengen
  Fortælleren køber en gammel messehagel på auktion for bruge stoffet til at betrække en stol. Da han sprætter den op, falder der nogle breve ud. Et af dem er en kvindes skildring af hendes forhold til sin seng.
 • Gal?
  Fortælleren er vildt forelsket i sin kone, men efterhånden forekommer det ham, at hendes genkærlighed er noget afkølet. Indtil en dag …
 • En opvågnen
  Fru Vasseur er gift og bor i det sydlige Frankrig. En dag bliver hun nødt til at drage til Paris alene, og bliver dér genstand for to mænds efterstræbelser.
 • Et parisereventyr
  For en lille provinsdame, der altid her været jævn og hæderlig, står Paris som det store Sodoma. En dag kommer hun til at tænke over, at hun aldrig har prøvet livet - i form af en lille elskovsaffære - og drager til Paris for dog én gang i livet at komme til at kende det lastefulde liv.
 • Elskovsord
  En brevveksling mellem to tidligere elskende, hvor Han fremholder som et problem, at Hun snakker - meget - uden nogensinde at ytre et fornuftigt ord. Han er heller ikke vild med at blive kaldt Abekat og Vovvov …
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788779795648
Forlag:
eBibliotek 1800
Forfatter(e):
ISBN-10:
8779795641
Format:
ePub
Sider:
0
Udg. Dato:
2 jan 2018
Oplagsdato:
2 jan 2018

En e-bog er en elektronisk bog, der kan læses på tablet, mobil eller reader. Du kan downloade og læse din e-bog straks efter købet under Mine digitale køb.

Boganmeldelser · Frøken Fifi og andre fortællinger
Guy De Maupassant
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage