Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Se vores LEGO udvalg og skolestarts produkter

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Glasvinge

af Katrine Engberg

Indbundet, 2018

1-2 hverdages levering

Fragt pr. ordre 29,95 kr

Forlagets pris 299,95 kr

info-icon Medlemspris

99 kr

Spar 200,95 kr (67%)

Dette er en A-titel, hvilket vil sige, at du maks kan købe 1 stk a samme titel, og maks 3 tilbudstitler i alt inden for 30 dage. For denne titel er vores ultra lave pris 99,00 kr, de efterfølgende koster 177,95 kr.

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Andre udgaver
144 kr 169 kr
111 kr 167 kr

Beskrivelse
I ’ Glasvinge ’ af Katrine Engberg, er det lørdag d. 14. oktober på Rigshospitalets Hjertemedicinske Afdeling, da en sygeplejerske bevidst fylder en engangssprøjte med en overdosis af Ajmelin, og injicerer det i en gammel, besværlig patient. Få dage forinden hændelsen på rigshospitalet, fandt et avisbud, en tidlig morgen, liget af en nøgen kvinde i Storkespringvandet på Strøget, i midten af København. Kvinden havde adskillige snitsår på håndled og lyske, og hurtigt rejstes spørgsmålet: Hvorfor skulle kvinden dø en så pinefuld død?
Politiassistent Jeppe Kørner sættes straks på den drabelige sag - dog uden sin vanlige partner Anette Werner, som er på barsel. Anette kan dog ikke helt holde sig fra at hjælpe Jeppe, og sammen begiver de to sig ind i en efterforskning, som leder dem dybt ind i sundhedssystemet. Ind blandt patienter, sygeplejere og læger, som alle har store forhåbninger og ambitioner.
Imellem tiden ønsker Ester de Laurento at færdiggøre den roman, hun har været i færd med alt for længe. Ester døjer dog med en skriveblokering, da hendes gode ven og bofælle, Gregers, indlægges på Rigshospitalet. Skal Gregers mon dø af sin sygdom?
Da det bliver lørdag d. 14. oktober, falder brikkerne på plads, og det bliver starten på en spændingsdreven afslutning på en tragisk sag. Men det ender ikke godt. Glasvinge er 3. bind i Kørner/Werner-serien, og du kan i bogen opleve karaktererne fra Katrine Engbergs tidligere bestsellere, Krokodillevogteren og Blodmåne. Glasvinge er uafhængig af sine forgængere.
 
Køb Glasvinge af Katrine Engberg billigt på Plusbog.dk

Bog detaljer
Dansk
9788772001999
People'sPress
8772001992
Indbundet
350
27. februar 2018
17. april 2018
1
2
B: 166 H: 235 D: 33 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.
Ilkas arv
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 163 kr.
Bedemandens datter
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 171 kr.
Dybet (Ravn-serien...
Michael Katz Krefe...
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 113 kr.
Heksen
Camilla Läckberg
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 165 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 85 kr.
info-iconMedlemspris 46 kr.
STAEDTLER Voks skr...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 24 kr.
STAEDTLER jumbo bl...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 21 kr.

3 boganmeldelser af Glasvinge
Det er bestemt ikke de letteste emner KE tager op i sine bøger. I denne er det psykiatrien og samfundets behandling af unge mennesker med en psykisk diagnose. Et ungt avisbud finder på sin rute i det indre København et lig i springvandet på Gammeltorv. Dette er optakten i KE’s 3.roman, men de efterfølgende 2 dage findes yderligere 2 lig. Alle er myrdet på samme måde og har desuden det til fælles, at de har været ansat på samme institution. Politiet har travlt med at lede efter andre ansatte, så de enten kan få beskyttelse eller komme med i rækken af mistænkte. KE skriver fortræffeligt, og man bliver ikke dummere af hendes bøger. Jeg anede fx ikke, at der fandtes noget, der hed en scarificator, og hvad den blev brugt til. Af alle de krimier jeg har læst, har der aldrig været brugt sådan et ”våben.” Spændingen holder også hele vejen, og selv om jeg er lidt træt af, at hovedpersonerne kommer i livsfare, er det desværre med til at forøge spændingen. Jeg glæder mig allerede til næste bog!
Tredje bog i Engbergs serie om Jeppe Kørner og Anette Werner. Anette er på barsel og kæmper med at vænne sig til tilværelsen som nybagt mor. Samtidig findes der et nøgent kvindelig i et springvand midt på Strøget - hun er blødt ihjel. Og det varer ikke længe, inden næste lig dukker op. Drabene fører Jeppe til et tidligere bosted for unge med psykiske lidelser. Sommerfuglen har været lukket i et par år, men det lader til, at alle med forbindelse til mordene har tilknytning til stedet på den ene eller den anden måde. Rigtig god krimi, som også giver et indblik i livet som psykisk syg - og som pårørende til samme.
En velskrevet krimi med et godt men meget forudseeligt plot der desværre placerer bogen i en kategori hvor den forsvinder mellem alle de alt for mange nye krimier havner. Jeg glæder mig til den dag hvor Katrine Engberg skriver en roman med hjertet.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display