plusbog logo
Plusbog logo
  •  FORDELSKLUB
  •  FRI FRAGT FOR GULD OG PLATIN-MEDLEMMER
  •  90 DAGES RETURRET
  •     TRUSTPILOT
   Afspil eksempel

Glasvinge

Leveringstid: 2 - 4 hverdage
Vores normalpris 189 kr
Spar 25 kr
164 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr

1 uge gratis, herefter 99,-/30 dage genhæves automatisk til du afmelder

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

189 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

I ’ Glasvinge ’ af Katrine Engberg, er det lørdag d. 14. oktober på Rigshospitalets Hjertemedicinske Afdeling, da en sygeplejerske bevidst fylder en engangssprøjte med en overdosis af Ajmelin, og injicerer det i en gammel, besværlig patient. Få dage forinden hændelsen på rigshospitalet, fandt et avisbud, en tidlig morgen, liget af en nøgen kvinde i Storkespringvandet på Strøget, i midten af København. Kvinden havde adskillige snitsår på håndled og lyske, og hurtigt rejstes spørgsmålet: Hvorfor skulle kvinden dø en så pinefuld død?

Politiassistent Jeppe Kørner sættes straks på den drabelige sag - dog uden sin vanlige partner Anette Werner, som er på barsel. Anette kan dog ikke helt holde sig fra at hjælpe Jeppe, og sammen begiver de to sig ind i en efterforskning, som leder dem dybt ind i sundhedssystemet. Ind blandt patienter, sygeplejere og læger, som alle har store forhåbninger og ambitioner.

Imellem tiden ønsker Ester de Laurento at færdiggøre den roman, hun har været i færd med alt for længe. Ester døjer dog med en skriveblokering, da hendes gode ven og bofælle, Gregers, indlægges på Rigshospitalet. Skal Gregers mon dø af sin sygdom?

Da det bliver lørdag d. 14. oktober, falder brikkerne på plads, og det bliver starten på en spændingsdreven afslutning på en tragisk sag. Men det ender ikke godt. Glasvinge er 3. bind i Kørner/Werner-serien, og du kan i bogen opleve karaktererne fra Katrine Engbergs tidligere bestsellere, Krokodillevogteren og Blodmåne. Glasvinge er uafhængig af sine forgængere.

 

Køb Glasvinge af Katrine Engberg billigt på Plusbog.dk

    

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788772001999
Forlag:
MagnoliaPress
Forfatter(e):
ISBN-10:
8772001992
Indbinding:
Indbundet
Sider:
350
Udg. Dato:
27 feb 2018
Oplagsdato:
23 nov 2018
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 166mm H: 235mm D: 33mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
1 uge gratis
PLATIN fordele