Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
blogImage365
blogImage365

Rækkefølgen på Katrine Engbergs Bøger

Katrine Engbergs længeventede nye krimiserie udkommer i oktober 2022. Her får du et overblik over hendes første serie om makkerparret Kørner og Werner. 

af

- d. 24. maj 2022

Katrine Engberg er et af stjerneskuddene i den nye generation af dygtige danske krimiforfattere. Katrines bøger udmærker sig ved at udspille sig velkendte steder, primært i København. Derfor danner både 'Riget' og 'Caritasbrønden' rammen omkring vigtige scener i Glasvinge. Katrine er uddannet danser, og har samtidig arbejdet som koreograf på bl.a. musicalen Cougar. Hele sit liv har hun skrevet tekster, men blot lagt dem ned i skrivebordsskuffen. Derfor vagte det opsigt, da hun som 40-årig tog beslutningen om at skifte karriere og springe ud som krimiforfatter - en karriere som senere har gjort Katrine Engberg til en af Danmarks bedst sælgende forfattere.

Da Glasvinge kom på hylderne i februar 2018, strøg den til tops på bestsellerlisten med det samme. Det bevidnede Katrine Engbergs popularitet, og kvaliteten af de to tidligere udgivelser i serien.

Katrine Engberg er kendt for at inddrage velkendte danske klenodier i sine bøger. I Blodmåne benytter Jeppe og Anette sig bl.a. af radioprogrammet Mads og Monopolet som en del af opklaringsarbejdet. Et element som sjældent er oplevet i litteraturen. Katrine Engberg fik stor ros for Blodmåne. Således gav krimibloggerne Krimifan og Jan Findal begge bogen 4 stjerner ud af 5. Bogfidusen var endnu mere begejstret og gav den 6 stjerner ud af 6. 

Rækkefølgen på Katrine Engbergs serie om Kørner og Werner:

  1. Krokodillevogteren (2016)
  2. Blodmåne (2017)
  3. Glasvinge (2018)
  4. Vådeskud (2019)
  5. Isola (2020)

Isola - 5. bog i serien

Udkom i 2020
Isola er det femte bind i serien om Jeppe Kørner, Anette Werner og Esther de Laurenti. Her har Jeppe Kørner taget orlov fra Politiet og er draget til Bornholm. Han er der derfor ikke til at hjælpe sin kollega Anette Werner, da der bliver fundet et halvt lig i en kuffert, og gerningsmanden skal opspores. Vil deres veje mon krydse igen? 

Vådeskud - 4. bog i serien

Udkom i 2019
En massiv eftersøgning sættes i gang, da teenagedrengen Oscar forsvinder en eftermiddag i april. Efterforskerne Kørner og Werner har umiddelbart kun et kryptisk brev med et uforståeligt citat fra en roman at gå ud fra, men måske de også kan få gavn af Esther De Laurenti og hendes store litterære indsigt undervejs. Hvad er der sket med Oscar? Er han blevet bortført? Og kan de mon nå at finde ham, før det er for sent? 

Glasvinge – 3. bog i serien

Udkom i 2018
Glasvinge finder et avisbud, en tidlig morgen, et kvindelig liggende i springvandet på Strøget. Jeppe Kørner bliver, sammen med sin nye makker Falck, sat på sagen. Det undrer Jeppe, at morderen har turde løbe risikoen ved at lægge liget i indre by, hvor der er en massiv overvågning og gode muligheder for at blive set. Efter undersøgelser af liget, fortæller retsmedicinerne Jeppe, at kvinden har sår, som ser mistænkelige ud. Da retsmedicinerne ikke kan identificere mordvåbnet, søger Jeppe hjælp hos specialister på Københavns Rigshospital, Medicinsk Museion.
 

 

Blodmåne - 2. bog i serien

Udkom i 2017
Blodmåne er den anden udgivelse i serien om Jeppe Kørner og hans politikollega Anette Werner. Bogen foregår under Københavns modeuge, hvor en kendt person myrdes på meget basaltisk vis. Jeppe Kørner og hans kollega Anette Werner sættes på sagen. Hurtigt går det op for makkerparret, at morderen har planer om at begå flere mord. Derfor bliver opklaringen et kapløb med tiden, for at komme morderen i forkøbet.

 

Krokodillevogteren – 1. bog i serien

Udkom i 2016
Krokodillevogteren går folkepensionisten Gregers Hermansen søvnigt ned af trappen for at tømme skraldespanden. På vej op undrer han sig over, at underboens hoveddør står på vid gab. Han vil egentlig ikke gå ind, men hans nysgerrighed får overtaget, og her mødes han af et forfærdeligt syn. Den unge kvinde, som bor der, er blevet myrdet og ligger livløst på gulvet. Jeppe og Anette bliver sat på sagen, men hurtigt finder de ud af, at mordet ikke lige er til at opklare.

 

 

Rækkefølgen på Katrine Engbergs serie om Liv Jensen:

  1. Det brændende blad (2022)

Andre udgivelser af Katrine Engberg

 

Klap i, Hest! Indrømmelser fra det perfekte liv

Udkom i 2012

Klap i, Hest! Er en humoristisk, selvudleverende og til tider provokerende samtale mellem to kvinder i 30’erne. En bog om alt i en kvindes liv: mænd, sex, børn, mode, venskaber, jalousi, skønhed, konflikter, rejser, hemmeligheder, kærlighed og meget mere. En bog om det glansbillede vi fremstiller os i på de sociale medier. Skrevet i samarbejde med Anne Mette Hancock.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner