Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Rækkefølgen på Birgitte Wulffs krimiserie om Anne Velin

Kender du Birgitte Wulffs fantastiske krimier? Læs mere om dem her og bliv klogere på Wulffs krimiserie om Anne Velin.

 

af

- d. 15. juli 2024

Find alle udgivelser af Birgitte Wulff på Plusbog.dk.

Birgitte Wulff (f. 1968) er en anerkendt krimi-forfatter og erfaren journalist, der har tilbragt mange år med at rapportere om nogle af Danmarks mest chokerende kriminalsager. Hendes dybdegående viden om kriminalitetens verden danner fundamentet for hendes forfatterskab, hvor hun skaber spændende og autentiske krimi-romaner. Med en evne til at fange læserens opmærksomhed og samtidig udforske komplekse temaer, fortsætter Wulff med at udvide grænserne for krimigenren i Danmark.

 

Rækkefølgen på bøgerne i Anne Velin-serien

Klik på titlen for at læse mere om bogen.
 
  1. Tårnspringeren (2021)
  2. Rigmanden (2022)
  3. Underhunden (2023)
  4. Pusheren (2024)

 

Om Serien:

I serien følger vi journalisten Anne Velin, som mister sit prestigefyldte job ved DR Dokumentar i den store fyringsrunde hos DR. Hun må derfor søge nye veje og beslutter sig for at blive freelancejournalist, selvom kæresten Lars mener, at de godt kan leve af hans løn. Men Anne Velin er en egenrådig, stædig og handlekraftig kvinde, som drives af at opsøge de dybdegående historier og hun får hurtigt færden af en god historie, som bør undersøges til bunds.

Heldigvis møder hun tilfældigt den journaliststuderende Sofie, og de to danner et godt makkerskab, som bliver cementeret gennem serien. Det er ikke helt ufarlige opgaver de to får begivet sig ud på og parallelt med optrevlingen af mysterierne, følger vi også Annes privatliv udvikle sig gennem bøgerne.

Hver bog har et overordnet tema, som viser sig tydelig og hurtigt i bøgerne, og Birgitte Wulff formår at gøre emnerne enormt interessante med sine malende beksrivelser, som tydeligt er baseret på dybdegående research. Det er en yderst velskrevet serie, som er helt i top hvad angår spændingsniveau og aktuelle temaer.


Tags:

Del vores blogindlæg
med dine venner