Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Vådeskud Katrine Engberg 9788772006918
Vådeskud

Vådeskud

36% PLUSRABAT

Vådeskud

Katrine Engberg er tilbage med den fremragende kriminalroman Vådeskud, som er fjerde bog i serien med efterforskerne Kørner og Werner, og snushanen Esther de Laurenti.  Kirsebærtræerne springer ud. D... læs mere
1 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 109 kr
190 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
299 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788772006918
Forfatter(e):
ISBN-10:
8772006919
Indbinding:
Indbundet
Sider:
350
Serie:
Kørner & Werner
Udg. Dato:
6 sep 2019
Oplagsdato:
17 jan 2020
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 166mm H: 238mm D: 28mm
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen

Beskrivelse af Vådeskud

Katrine Engberg er tilbage med den fremragende kriminalroman Vådeskud, som er fjerde bog i serien med efterforskerne Kørner og Werner, og snushanen Esther de Laurenti. 

Kirsebærtræerne springer ud. Det er forår. Teenagedrengen Oscar er midterste barn i flokken i en kulørt og yderst velstillet familie i Indre by. En eftermiddag i april forsvinder han, og et kryptisk brev er eneste spor efter ham. I brevet står et citat fra en roman, som ingen forstår. Forsøger en bortfører at lede politiet på vildspor? Har en martret teenagedreng skrevet et afskedsbrev til sin familie? Eller er det noget helt tredje? 

En storstilet eftersøgning sættes i gang, og efterforskerne Jeppe Kørner og Anette Werner sættes på sagen. Anette er i storform efter endt barsel, mens Jeppe prøver at finde rollen i sit forhold til Sara og hendes to piger. Esther er endelig begyndt at skrive sin roman. Kan hun mon bidrage efterforskningen undervejs med sin litterære indsigt, inden det er for sent? 

Katrine Engberg fik sin debut som krimiforfatter i 2016 med Krokodillevogteren. Siden er kommet Blodmåne og Glasvinge i serien med Jeppe Kørner og Anette Werner. Alle er blevet populære bestsellere. Du kan finde dem alle til gode priser her på Plusbog.dk.

Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"Vådeskud" af Katrine Engberg
1 anmeldelser
ChrisW / 3 anmeldelse(r)
den 20. oktober 2020
Jeg er i forvejen vild med Katrine Engbergs univers med Werner og Kørner, men med Vådeskud har hun leveret den hidtil bedste bog i serien med et spændende plot og nogle interessante karakterer. Nogle forfattere beskriver deres karakterer mere inddybende end Engberg gør, men jeg finder det dejligt befriende at man ikke skal ind i deres aller-aller-inderste inden man kan komme til plottet. Man er med på at Ibens forhold til hendes far ikke er det bedste, uden helt at vide hvorfor, og det er okay. Jeg synes at plottet er dejligt spredt ud over siderne uden at klimaks bliver en mat afslutning, som det nogle gange kan føles efter et laaaangt tilløb til afsløringen. Der er flere steder hvor man forstår at nu sker der noget vigtigt, men samtidig tænker man: "Nåhh, men hvad betyder dét så for opklaringen?" og den leg kan jeg rigtig godt lide. Samtidig udvikler både Werner og Kørner deres personlige liv på en måde man kan spejle sig i og særligt to steder sad jeg og læste en sætning, som ramte noget særligt indeni mig. Specielt følgende fandt jeg særligt smukt: "Alle forhold har deres tid. Af og til slipper tiden op før kærligheden. Så gør det for alvor ondt." Jeg anbefaler virkelig Katrine Engbergs bøger til dem som godt kan lide danske krimier.