Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Isola Katrine Engberg 9788793983113
Isola

Isola

30% PLUSRABAT

Isola

"Isola" er det 5. bind i Katrine Engbergs krimiserie om politiefterforskerne Kørner & Werner, som skal opklare en makaber sag om et halvt lig fundet i en kuffert. Anette Werner kommer på en bizar sag... læs mere
5 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 54 kr
125 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Download straks efter køb
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
179 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Download straks efter køb (59 kr)
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen
Download straks efter køb
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788793983113
Forfatter(e):
ISBN-10:
8793983115
Varighed:
8 timer og 02 minutter
Oplæser:
Katrine Engberg
Format:
MP3
Udg. Dato:
29 sep 2020
Oplagsdato:
29 sep 2020
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen

Beskrivelse af Isola

Isola er 5. selvstændige bind i Katrine Engbergs krimiserie om efterforskerne Jeppe Kørner og Anette Werner og snushanen Esther de Laurenti.
 
Denne gang har Katrine Engberg sat hovedpersonerne stævne på Bornholm. Jeppe har taget orlov fra politiet og slået sig ned på Bornholm vinteren over for at fælde træer. Kollegaen Anette står med fundet af et halvt lig i en kuffert og ingen Jeppe til at hjælpe med at opklare, hvordan det hænger sammen. Anette Werner skal med chefkasketten forsøge at holde styr på alle ledetrådene, som fører til Bornholm.  Og hvad med nysgerrige pensionist Esther de Laurenti - ja hun har aldrig følt sig så alene som nu.
 
Spørger Anette efter Jeppes hjælp og vil han hjælpe hende? I hvertfald kontakter Anette Jeppe, for at finde ud af, om hun behøver tage til øen. Esther de Laurenti skal også til Bornholm, da hun skal skrive en biografi om en særlig dame. Men opgaven bliver ikke helt, som Esther havde forventet.
 
Serien består på nuværende tidspunkt af følgende bøger: Krokodillevogteren
BlodmåneGlasvingeVådeskud og nu Isola. 
 
 
Isola er en æge pageturner og Katrine Engberg formår endnu en gang at lave en super godt plot og twist i bogen, så man ikke gennemskurer med det samme, hvem liget er. Og bogen titel Isola giver til sidst, rigtig god mening. 
 
Raffineret kvalificeret underholdning. -Information  
 
Katrine Engbergs sprog er let som en dødbringende sommerfugl og udemærker sig ved en underspillet humor med kant.  Engberg har gjort de svenske krimidronninger rangen stridig i træets krone. -Berlingske   
 
Katrine Engberg er at finde i krimiforfatternes førerfelt -Fyens Stiftstidende  
 
Katrine Engberg is an absolute star!  –Camilla Läckberg
Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"Isola" af Katrine Engberg
5 anmeldelser
pern8528 / 12 anmeldelse(r)
den 24. juni 2022
Isola er en helt fantastisk bog som handler om ensomhed som det store tema og familierelationer. Den er spændende, underholdende, gribende der var nogle gange hvor jeg måtte tage mig selv i at blive ramt at teksten fordi det også ramte noget inde i mig. Den er troværdig og beskrivelserne i bogen er så levende at man skulle tro at man var der selv, når man læser det. Jeg kan klart anbefale at læse den!!! Jeg har savnet Jeppe Kørner, Anette Werner og Esther de Laurenti så utrolig meget og da jeg gik igang med Isola var det helt som at komme hjem igen - sproget og den måde de er på både hver for sig. Men også når de er sammen med hinanden er bare helt unik at følge igennem hele bogen. Alt det Esther De Laurenti oplever i forhold til sorg og have følelsen af at det nok var bedst at vedkommende ikke er her mere. Sådan havde jeg det også lidt da min mormor dødede for 5 år siden, hun havde mange smerter og led under det i den sidste tid hun havde. Hvilket ikke var værdigt at blive liggende der og have så ondt som hun havde - så nok fint hun fik fred. Men en stor sorg i mit eget liv og det sidder stadig dybt i mig. Tiden efter var helt forfærdelig at tænke tilbage på, men man kommer på den anden side. Når man føler sig klar til at slippe det.
lisefc / 305 anmeldelse(r)
den 31. oktober 2021
Rigtig god, spændende og meget fangende far første side. Dejligt at der er flere "historier i historien", det er afvekslende og fint. Lidt et sammentræf at alle bogens hovedpersoner mødes på Bornholm, men pyt, historien er spændende, og man kan ikke regne plottet ud. Kan varmt anbefales.
Fru Holm_Holm / 126 anmeldelse(r)
den 30. november 2020
5. Bog i rækken om Werner og Krøner. Hvor Krøner har valgt at tage orlov og arbejde som skovhugger på Bornholm, hvor hele handlingen udspiller sig. Den er super god, spændene og holdte i den grad mig beskæftiget med, at mistænke mange forskellige. At historien faktisk starter 31 år tilbage, havde jeg ikke set komme og det giver den et spændene twist. Samt at der faktisk gemmer sig en historie i historien, den havde jeg slet ikke set komme.. Stor anbefaling skal den have!
Rie / 23 anmeldelse(r)
den 17. november 2020
Med Isola har Katrine Engberg gjort det igen - skrevet en fantastisk krimi i sin helt egen stil med et fedt plot, spænding til det sidste, smukke beskrivelser af Bornholm og et interessant persongalleri. Jeg elskede den fra start til slut. Måske den bedste af hendes indtil videre fem krimier i serien.
[email protected] / 234 anmeldelse(r)
den 10. oktober 2020
Med vanlig stilsikkerhed har Katrine Engberg skrevet en gedigen krimi, hvor vi både får beskrevet Bornholms smukke, barske natur samt får indblik i et livsforløb gennem private breve. Igennem det hele optrevles et brutalt mord. En virkelig god og spændende gedigen krimi af bedste skuffe. Vh Genia