Plusbog logo

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

Inferno

Leveringstid: 4 - 6 hverdage
Vores normalpris 94 kr
Spar 18 kr
76 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

94 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:
Florence: Harvard symbologist Robert Langdon awakes in a hospital bed with no recollection of where he is or how he got there. Nor can he explain the origin of the macabre object that is found hidden in his belongings. A threat to his life will propel him and a young doctor, Sienna Brooks, into a breakneck chase across the city.
Sprog:
Engelsk
ISBN-13:
9780552169585
Forlag:
Transworld Publishers Ltd
Forfatter(e):
ISBN-10:
0552169587
Indbinding:
Paperback
Sider:
624
Udg. Dato:
1 maj 2014
Oplagsdato:
1 maj 2014
Udgave:
Dimensioner:
B: 129mm H: 199mm D: 39mm

Typisk en billig udgave af en bog. Blød ryg, mindre godt papir og trykkvalitet.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Inferno
Dan Brown
Plusbogs
medlemmer giver
5 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
1 boganmeldelse
Af Reader's World den 23. oktober 2016
Hold nu helt kæft hvor var den spændende! Absolut en af de bedste Dan Brown bøger jeg har læst til dato. Det var et must for mig at læse den inden jeg skulle se filmen i biografen, for det plot skulle ikke vides på forhånd. Og sikke et plot. Det virker ret ligetil i starten. Vi ved hvem skurken er, og det handler i bund og grund om at finde ud af, hvorfor Robert Langdon er havnet på et hospital i Firenze uden hukommelse fra de seneste to dage. Og så også lige hvad en genstand med et biologisk faresymbol laver i en skjult lomme i hans Harris Tweed jakke. Det bliver som sædvanligt et kapløb med tiden for at finde ud af gåden, der denne gang omhandler Dantes berømte Den Guddommelige Komedie. Alt fra stjålne kunststykker under korstogene, til Napoleon og til information om friserheste – mit hestehjerte blev så begejstret – kommer Langdon omkring. Og hele tiden tror læseren man ved hvad der foregår, og så bang, så vender det hele sig på hovedet og alt er pludselig alt andet end lige til. Det bliver ret hurtigt klart at hele dilemmaet bunder i en forudsigelse af Thomas Malthus fra 1800-tallet, omkring overbefolkning. Det giver både etiske problemer for Robert Langdon, men i den grad også hos læseren. Det er godt stof til eftertanke, for hvordan løser man sådan et problem? Hvem skal betale prisen? Og det er virkelig det som gør bogen lige den tand bedre end alle de andre Dan Brown bøger, fordi den tager et meget problematisk, og nutidigt, dilemma op. Brown kommer ikke med svarene. Det gør Langdon egentlig heller ikke, men han har en klar holdning til det. Om han har ret må man som læser helt selv bedømme, og ellers er det sikkert en god diskussion til en grå aften, uden noget i fjernsynet ;)

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage