plusbog logo
Plusbog logo
 Fordelsklub
 Prismatch på alle varer
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

Jean-Louis Lieffroy

Leveringstid: Download straks efter køb
Vores normalpris 44 kr
Spar 1 kr
43 kr
Dette produkt leveres gratis

Denne pris gælder for medlemmer. Til vores lave pris af 49 kr/md – afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

44 kr
Dette produkt leveres gratis
For dig der ikke ønsker medlemskab.
E-bog:

Når du læser e-bøger, kan du let have et helt bibliotek med dig på farten - på din tablet, mobil eller reader.

Du kan læse flere e-bøger på samme tid, og dine e-bøger kan selv huske, hvor du er kommet til.

Læs mere om hvad en e-bog er, samt hvordan du køber, modtager og læser e-bøger ved at klikke her.

       

Kokken Jean-Louis Lieffroy har gennem mere end 40 år sat sit fingeraftryk på dansk gastronomi og madkultur.

Da Jean-Louis kom til Danmark i 1970’erne, var der ikke noget, der hed gourmetmad eller Michelin-restauranter, og friske råvarer var nærmest uopdrivelige. Mad var noget man spiste, ikke noget man havde en holdning til.
Sammen med en lille gruppe unge, eventyrlystne kokke gik Jean-Louis Lieffroy i gang med at ændre danskernes syn på mad og kvalitet – én mundfuld og én ingrediens af gangen.

Gennem 70’erne, 80’erne og 90’erne kæmpede han en indædt kamp mod den dårlige smag, ligegyldigheden, snæversynet og de danske toldmyndigheder fra sit fynske gourmettempel: Falsled Kro.

Jean-Louis’ madrevolution betød, at vi i dag kan købe velhængt kød, frisk fisk og god vin i de danske supermarkeder, eller gå ud og spise på restauranter i verdensklasse.

Bogen følger Jean-Louis Lieffroy fra barndomsårene i Vogeserne, til uddannelsen på restauranter verden over, og til de 38 år på Falsled Kro. Her oplevede han overvældende succes og formåede at bringe ting som beurre blanc, stegt foie gras og varme østers ind i det danske ordforråd, samtidig med at han gjorde det legitimt at forholde sig til det, man spiste.

Den følger også Jean-Louis gennem bruddet med kroen og Grønlykkefamilien til i dag, hvor han stadig i en alder af 68 år står tolv timer dagligt bag gryderne på Restaurant Lieffroy.

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788717045231
Forlag:
Gyldendal
Forfatter(e):
ISBN-10:
8717045231
Format:
ePub
Sider:
0
Udg. Dato:
31 dec 2017
Oplagsdato:
31 dec 2017

En e-bog er en elektronisk bog, der kan læses på tablet, mobil eller reader. Du kan downloade og læse din e-bog straks efter købet under Mine digitale køb.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Fri fragt
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Til vores lave pris af 49 kr/md – afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Til vores lave pris af 49 kr/md – afmeld når du har lyst.. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage
Cookieinformation. Plusbog.dk bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Du accepterer cookies, når du bruger hjemmesiden. Læs mere
OK
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Læs mere
OK