Plusbog abonnement – for dig, der er vild med bøger

Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Medlemspriserne gælder kun for medlemmer. Har du ikke et medlemskab, bliver det automatisk lagt i din indkøbskurv. Medlemskabet koster kun 49 kr/30 dage. Abonnementet løber indtil du opsiger det. Afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris, uden medlemskab.
Plusbog abonnement – for dig, der er vild med bøger

Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Medlemspriserne gælder kun for medlemmer. Har du ikke et medlemskab, bliver det automatisk lagt i din indkøbskurv. Medlemskabet koster kun 49 kr/30 dage. Abonnementet løber indtil du opsiger det. Afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris, uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage
Plusbog logo

Black weekend fra KUN 9 kr.

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,7 stjerner på Trustpilot

Jean-Louis Lieffroy

Leveringstid: Download straks efter køb
Vores normalpris 53 kr
Spar 16 kr
37 kr
Dette produkt leveres gratis

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

53 kr
Dette produkt leveres gratis
For dig der ikke ønsker medlemskab.
E-bog:

Når du læser e-bøger, kan du let have et helt bibliotek med dig på farten - på din tablet, mobil eller reader.

Du kan læse flere e-bøger på samme tid, og dine e-bøger kan selv huske, hvor du er kommet til.

Læs mere om hvad en e-bog er, samt hvordan du køber, modtager og læser e-bøger ved at klikke her.

       

Kokken Jean-Louis Lieffroy har gennem mere end 40 år sat sit fingeraftryk på dansk gastronomi og madkultur.

Da Jean-Louis kom til Danmark i 1970’erne, var der ikke noget, der hed gourmetmad eller Michelin-restauranter, og friske råvarer var nærmest uopdrivelige. Mad var noget man spiste, ikke noget man havde en holdning til.
Sammen med en lille gruppe unge, eventyrlystne kokke gik Jean-Louis Lieffroy i gang med at ændre danskernes syn på mad og kvalitet – én mundfuld og én ingrediens af gangen.

Gennem 70’erne, 80’erne og 90’erne kæmpede han en indædt kamp mod den dårlige smag, ligegyldigheden, snæversynet og de danske toldmyndigheder fra sit fynske gourmettempel: Falsled Kro.

Jean-Louis’ madrevolution betød, at vi i dag kan købe velhængt kød, frisk fisk og god vin i de danske supermarkeder, eller gå ud og spise på restauranter i verdensklasse.

Bogen følger Jean-Louis Lieffroy fra barndomsårene i Vogeserne, til uddannelsen på restauranter verden over, og til de 38 år på Falsled Kro. Her oplevede han overvældende succes og formåede at bringe ting som beurre blanc, stegt foie gras og varme østers ind i det danske ordforråd, samtidig med at han gjorde det legitimt at forholde sig til det, man spiste.

Den følger også Jean-Louis gennem bruddet med kroen og Grønlykkefamilien til i dag, hvor han stadig i en alder af 68 år står tolv timer dagligt bag gryderne på Restaurant Lieffroy.

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788717045231
Forlag:
Gyldendal
Forfatter(e):
ISBN-10:
8717045231
Format:
ePub
Sider:
0
Udg. Dato:
31 dec 2017
Oplagsdato:
31 dec 2017

En e-bog er en elektronisk bog, der kan læses på tablet, mobil eller reader. Du kan downloade og læse din e-bog straks efter købet under Mine digitale køb.

Boganmeldelser · Jean-Louis Lieffroy
Andreas Fruensgaard
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele