Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

Se vores LEGO udvalg og skolestarts produkter

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Kærlighed for voksne

af Anna Ekberg

Hæftet, 2017

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 29,95 kr

Forlagets pris 300,00 kr

info-icon Medlemspris

162,95 kr

Spar 137,05 kr (46%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 99,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Beskrivelse
KÆRLIGHED FOR VOKSNE er den anden kærlighedskrimi fra Anna Ekberg. En bog om ægteskabet, lidenskab, sex og mord.
Christian holder bilen gemt i skoven, så Leonora ikke kan se ham. Hun løber lige derude på vejen – Leonora, hans kone gennem 20 år. Hun har musik i ørerne og er dybt fordybet i sit løb og i sig selv. Leonora ser intet og har ingen anelse om, at han om lidt i skjul af både mørke og regn vil indhente hende, snige sig ind på hende bagfra med bilens lygter slukket, og gøre ende på deres ægteskab på brutal vis.
Christian og Leonora er parret, der har det hele: et godt ægteskab, drømmehuset med udsigt ud over Vejle fjord og deres søn er netop blevet erklæret rask efter lang tid sygdom. Men til en firmafest ved Christians arbejde, ser Leonora ham sammen med en yngre kvinde og indser, at hun måske vil blive forladt.
Tænkt, at han kan gøre det. Tænk, at Christian kan forlade den kvinde, som ofrede sin karriere, som ofrede alt for at passe deres syge søn og tage sig af familien. Leonora beslutter sig for, at hun nægter at stå tilbage som konen, der blev forladt – uanset hvad. Uanset hvilke midler hun er nødt til at gøre brug af.
Anna Ekbergs KÆRLIGHED FOR VOKSNE er en bog, der handler om ægteskabet, og om hvem der i et forhold ofrer mest, et par forholds vindere og tabere og om sex, lidenskab og mord. KÆRLIGHED FOR VOKSNE af Anna Ekberg er en perfekt opfølger til forfatterens første kærlighedskrimi DEN HEMMELIGE KVINDE, som du finder her.


Bog detaljer
Dansk
9788740031102
Politikens Forlag
8740031101
Hæftet
384
2. maj 2017
7. december 2017
1
2
B: 147 H: 230 D: 34 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Selfies
Jussi Adler-Olsen
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 159 kr.
Bedemandens datter
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 171 kr.
Ilkas arv
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 148 kr.
Dybet (Ravn-serien...
Michael Katz Krefe...
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 113 kr.
Platinpris 49 kr.
Heksen
Camilla Läckberg
Forlagets pris 300 kr.
info-iconMedlemspris 165 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Noris ec...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER trekante...
Producentens pris 60 kr.
info-iconMedlemspris 29 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.

3 boganmeldelser af Kærlighed for voksne
Holger, pensioneret politiefterforsker, sidder sammen med sin datter Josephine på en strandcafe. De har ikke særlig meget at snakke om, så Holger begynder at fortælle om en af de sager, som han aldrig fik en gerningsmand dømt i, selv om han er overbevist om, hvem den skyldige er. I begyndelsen vil Josephine helst være fri for at høre om det, men efterhånden bliver hun grebet af historien, og det blev jeg også. Christian og Leonora har været gift i ca. 20 år, og de lever tilsyneladende lykkeligt sammen. Men Christian har forelsket sig i en yngre model, og da han vil skilles, begynder skeletterne at vælte ud af skabet. Den eneste måde, han kan slippe af med sin kone på, er ved at slå hende ihjel. Han planlægger at køre hende ned, når hun er ude på sin løbetur. Men intet går som forventet! Det er en fantastisk historie, så anderledes end noget andet, jeg har læst. Men hvorfor to mænd vælger et kvindenavn som pseudonym, fatter jeg ikke.
Uden sammenligning den mest spændende og uforudsigelige bog jeg har læst dette kalenderår. Plottet er vanvittig godt skruet sammen, samtidig med at persongalleriet er troværdigt og interessant. Måden bogen er skrevet på, med den faktiske historie, mixet med Holgers formodning om hvad der er sket, virker helt vanvittig godt! Jeg blev "snydt" og overrasket flere gange i løbet af historien, hvilket jeg synes er en kæmpe kvalitet! Det er en vaskeægte page-turner, som kalder på at blive læst på kort tid. Det er en fantastisk bog de to forfattere, har bakset sammen her, som indeholder så meget spænding, medmenneskelige relationer, sex, kærlighed, mord og magt mixet sammen i en fantastisk historie! En bog der har sneget sig højt på min anbefalingsliste! Vanvittig god historie. Håber der kommer mange fra samme skuffe fra disse forfattere!
Jeg har tidligere med stor fornøjelse læst " Den hemmelige kvinde" af Anna Ekberg og den syntes jeg var virkelig god. Jeg troede ikke det var muligt, men " Kærlighed for voksne " er faktisk endnu bedre. Den er velskreven, nervepirrende spændende og har gode og troværdige personbeskrivelser af Christian, Leonora og Zenia. Jeg blev virkelig snydt med bogens handling og slutning, for jeg troede jeg havde regnet historien ud, men nej det havde jeg bestemt ikke. Slutningen forbavsede mig i den grad og jeg sad til slut og tænkte: Hold da op, det var da en fortælling der ville noget, der tog de godt nok fusen på mig de gode og dygtige forfattere. Jeg elsker at blive overrasket når jeg læser bøger, så jeg kan kun rose forfatterne for at have skrevet en medrivende og uforudsigelig bog. Jeg glæder mig rigtig meget til den næste bog udkommer, og jeg giver med allerstørste fornøjelse bogen 5 store og velfortjente stjerner.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display