plusbog logo
Plusbog logo
 Fordelsklub
 Prismatch på alle varer
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot
   Afspil eksempel

Kokken der fik nok

Leveringstid: Download straks efter køb
Vores normalpris 74 kr
Spar 6 kr
68 kr
Dette produkt leveres gratis

Denne pris gælder for medlemmer. Til vores lave pris af 49 kr/md – afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

74 kr
Dette produkt leveres gratis
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Lydbog:
INDLÆST AF: Svend Rasmussen

Snup en lydbog når du er på farten, laver mad, gør rent, dyrker motion eller slapper af ...

Hent vores gratis app Plusbog Play til mobil - og gør det nemt at høre lydbog.
Find mere info her.

DOWNLOAD: IPHONE

DOWNLOAD: ANDROID

Den dag, da Francis Cardenau faldt bevidstløs om på restaurant Umami, ændrede hans liv sig. I 45 år havde han stået bag et komfur og gjort det, han er bedst til: at lave mad på allerhøjeste niveau. Først på nogle af verdens førende restauranter i Paris, siden i Danmark, hvor han med sin kompromisløse kogekunst var den første til at hente to michelinstjerner til landet. Han var samtidig også den første til at stå af michelinræset for at starte bistrobølgen, og undervejs har ’den lille store fransker’, som hans kokkekolleger kærligt kalder manden med den smittende latter og den tilsyneladende utrættelige energi, med Umami også introduceret danskerne for moderne japansk gastronomi og været med til at opfinde den succesrige bøfkæde MASH.

Med sit store hjerte og aldrig svigtende hjælpsomhed over for generationer af ambitiøse unge kokke har han samtidig en stor del af æren for den succesbølge, som dansk gastronomi har redet på det sidste årti. Men den dag på Umami skete der noget, som – selv om han ikke selv vidste det endnu – skulle ændre hans liv for altid.

Denne bog følger Francis Cardenau i det år, hvor han langsomt kommer til erkendelsen af, at han efter 45 år har fået nok. Vi tager med ham på en følelsesladet rejse tilbage til barndommens og ungdommens Sydvestfrankrig i forsøget på at genfinde sine kulinariske rødder – ja, hele sin familiehistorie. Samtidig er bogen historien om de år, hvor dansk gastronomi løftede sig mod stjernerne, fortalt af en af Danmarks mest indflydelsesrige kokke.

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788702230796
Forlag:
Gyldendal
ISBN-10:
8702230798
Varighed:
5 timer og 21 minutter
Oplæser:
Svend Rasmussen
Format:
MP3
Udg. Dato:
18 apr 2018
Oplagsdato:
18 apr 2018

En lydbog er en bog, der er indtalt, så man kan høre den fremfor at læse den.
Lydbogen sendes IKKE som en fysisk CD. Det er en lydfil, som du kan lytte til straks efter købet. Du kan hente vores gratis app, Plusbog Play, og afspille fra din mobil eller tablet. Lydbogen kan også downloades og afspilles fra din computer. Du finder lydbøger under Mine digitale køb.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Fri fragt
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Til vores lave pris af 49 kr/md – afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Til vores lave pris af 49 kr/md – afmeld når du har lyst.. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage
Cookieinformation. Plusbog.dk bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Du accepterer cookies, når du bruger hjemmesiden. Læs mere
OK
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse. Læs mere
OK