Plusbog logo

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot
   Afspil eksempel

Krucifiks-morderen

Leveringstid: 3 - 5 hverdage
Vores normalpris 129 kr
Spar 90 kr
39 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
129 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
Beskrivelse:
Første bog i Robert Hunter-serien

Omkring en meter fra bagvæggen hang liget af en ung kvinde ned fra to parallelle træstolper. Hendes arme var strakt helt ud, og knæene bøjede let og rørte gulvet, så hun hang i en knælende, Y-formet stilling. Rebet, der var bundet om hendes håndled øverst på stolpen, havde skåret sig dybt ind i kødet, og de tynde arme var dekoreret med mørke linjer af udtørret blod. Hunter stirrede på den døde kvindes ansigt. Hans hjerne kæmpede for at forstå, hvad det var, hans øjne så.

Liget af en ung kvinde findes myrdet på bestialsk vis i en forladt hytte i Los Angeles National Forest. Liget er nøgent og hængt op i to træstolper, og huden er blevet flået af ansigtet – mens hun stadig var i live. I nakken er indgraveret et besynderligt dobbeltkors: En signatur fra den psykopatiske Krucifiks-morder.

Men det er umuligt, for Krucifiks-morderen blev pågrebet og henrettet for to år siden. Kan der være en copycat på spil? En person, som har adgang til alle detaljerne om de første mord - detaljer, som aldrig blev offentligt kendt? Eller må drabsefterforsker Hunter se i øjnene, at den rigtige Krucifiks-morder stadig væk er derude og er gået i gang med at myrde igen? At han endnu engang dræber tilsyneladende tilfældige ofre, alt imens han plager Hunter, der er ude af stand til at fange ham? 

Robert Hunter og hans nye partner står over for en efterforskning, som overgår deres værste mareridt …


Pressen siger: 

"Effektfuld og detaljeret krimi/thriller om en bestialsk seriemorder. En underholdende og elementært spændende historie..."
- Dansk BiblioteksCenter

"Krucifiks-morderen er ikke til at lægge fra sig... Den er spændende som bare fanden og løsningen kommer fuldstændigt overrumplende for læseren."
- Krimi-cirklen

"Kors for en morder - Gysende gry fra først til sidst!"
- Ugebladet SØNDAG

"Den er for god til at springe over."
- Krimifan.dk
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788776773014
Forlag:
Jentas A/S
Forfatter(e):
ISBN-10:
8776773019
Indbinding:
Paperback
Sider:
352
Udg. Dato:
3 maj 2013
Oplagsdato:
16 mar 2018
Udgave:
4
Dimensioner:
B: 138mm H: 217mm D: 27mm

Typisk en billig udgave af en bog. Blød ryg, mindre godt papir og trykkvalitet.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Krucifiks-morderen
Chris Carter
Plusbogs
medlemmer giver
5 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
4 boganmeldelser
Af Reader's World den 16. oktober 2015
Der bliver spillet på alle tangenter i Chris Carters første roman om kriminalassistent Robert Hunter. Han har fyldt bogen godt op med mord, blod, gangstere, prostitution, druk og masser af politi klichéer, det hele er lige til en amerikansk b-film. Der bliver gået i detaljer omkring politiets arbejde, hvilket giver indtryk af at Carter absolut ved hvad han skriver om - et stort plus. Der kom ikke det ventede kæmpeklimaks da ondskaben endelig blev afsløret, og det er også grunden til de, kun, 3 stjerner, sammen med en del af handlingen som jeg ikke kan finde ud af hvorfor overhovedet var med. Men uanset b-films sammenligninger, og en lidt skuffende slutning, er dette en bog man skal læse. Den skiller sig stort ud fra de ellers kendte og elskede skandinaviske krimier vi er så fortrolige med herhjemme, og man behøver ikke være krimi elsker for at synes at bogen er sindsygt spændende - det er jeg normalt ikke. Jeg glæder mig til mere Robert Hunter og håber på at Carter er blevet lidt mere erfaren med hensyn til sin plotting. En lille reminder til forlaget er dog at de skal gennemlæse deres bøger når de oversættes, eller simpelthen bare finde nogen som er bedre til jobbet. En virkelig skidt oversættelse med mange (som i rigtig mange) ordfejl, eller mangel på ord i det hele taget. Det er dårlig stil og irriterende når man bliver standset i læsningen fordi et ord ikke passer ind i sætningen.

Af Havping den 30. september 2015
Den første bog om Robert Hunter, og sikke en start. Blodig og fuld af gys. Og igen slet ikke til at lægge væk. Jeg ved ikke helt hvad det er, men Carter kan et eller andet hypnotisk. Normalt er jeg ikke så vild med blodige og ret udpenslede krimier, men hans bøger er utrolige. Underholdende, spændende og helt uimodståelige. Plottet er godt gennemtænkt, emnerne er på sin vis aktuelle, personerne godt beskrevet uden at være for meget, og sådan kunne jeg fortsætte.

Af Benjamin den 03. april 2014
Rigtig god bog. Chris Carters første bog i serien om Robert Hunter. Spændende og uhyggelig, med en nervepirrende slutning. Anbefalelsesværdig!

Af Rikke Ella Andrup den 01. april 2014
Fantastisk plot!!! Nervepirrende slutning. Miljøerne er gode og levende beskrevet.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage