Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Kunsten at dø Anna Grue 9788740013986
Kunsten at dø
af: Anna Grue

Kunsten at dø

af: Anna Grue
29% PLUSRABAT

Kunsten at dø

af: Anna Grue
"Kunsten at dø" - en bog af Anna Grue. Billedhuggeren Kamille Schwerin har alt. Hendes hus er vidunderligt, hendes flotte, velhavende mand elsker hende, og hendes far er en legende inden for dansk... læs mere
3 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 43 kr
107 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
150 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740013986
Forfatter(e):
ISBN-10:
8740013987
Indbinding:
Hardback
Sider:
416
Serie:
Dan Sommerdahl-serien
Udg. Dato:
8 nov 2013
Oplagsdato:
8 nov 2013
Udgave:
7
Dimensioner:
B: 149mm H: 225mm D: 34mm
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen

Beskrivelse af Kunsten at dø

"Kunsten at dø" - en bog af Anna Grue.

Billedhuggeren Kamille Schwerin har alt. Hendes hus er vidunderligt, hendes flotte, velhavende mand elsker hende, og hendes far er en legende inden for dansk litteratur. Intet kan rokke ved hendes lykke. Og dog. En dag bryder ukendte gerningsmænd ind i Kamilles atelier og smadrer et helt års produktion af kunst. På gerningsstedet er Kamilles 83-årige mor efterladt i en blodpøl.

Politiet får mistanke om, at det var Kamille selv, morderne var ude efter, og da hun udsættes for flere mordforsøg og modtager en række trusselsbreve, bliver mistanken til vished. men spor er der ingen af. Efterforskningen står i stampe, og månederne går, uden at den skyldige bliver pågrebet.

Et års tid senere skal privatdetektiven Dan Sommerdahl medvirke i det samme realityshow som Kamille Schwerin. Da kriminal kommissær Flemming Torp finder ud af det, øjner han en chance for at få gåden løst. Men først må han krybe til korset og bede sin gamle ven om hjælp. Og det er ikke helt så nemt, som det lyder...


Pressens udtalelser:

Anna Grue har både vid, bid og gode hverdagsskildringer uden klicherytteri i sine krimier, der fortælles i et originalt, gedigent sprog og har plot, der turneres elegant og overrumplende. (...) En grumt god bog, der cementerer Anna Grues plads blandt de fem bedste danske kvindelige krimiforfattere.
***** Anna Pia Holmgaard, Alt for Damerne

 Hun gør det igen. Holder niveauet med sin skaldede detektiv Dan Sommerdahl, der nu omsider smider sit pressefoldede Gant-skjorte-image og letter trykket til anden side. Fint at ryste grunden under hans byhusidyl, inden han selv, hunden, den rødhårede lægekone og de halvvoksne unger går i ét med det øvrige inventar i en kliché af en bagtæppeskitse. Anna Grue ved jo godt, det ikke holder i længden. Derfor må hovedperson plus løsøre på psykisk kogeprogram, inden der går for meget gruppekram i den. (…) Med ’Kunsten at dø’ leveres en dejlig stramt komponeret krimi, som altid fuld af mundrette replikker og spænding strøet generøst på rette sted.
Anette Dina Sørensen, Politiken

 Anna Grue er vitterlig veloplagt, sarkastisk spids og rapt raffineret i ”Kunsten at dø”, hvor hun elegant udskifter den engelske ”whodunits” herregård med et realityshow på en øde ø. Her mødes mennesker i en sluttet kreds, og død musik opstår.
**** Bo Tao Michaëlis, Ekstra Bladet 
Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"Kunsten at dø" af Anna Grue
3 anmeldelser
Lenariis / 91 anmeldelse(r)
den 10. januar 2022
Tredje selvstændige bog om Den skaldede detektiv, Dan Sommerdahl. Den er både spændende og underholdende. Plottet er gennemtænkt og er skrevet med en lækker skarphed og bid. Jeg er særligt vild med beskrivelserne af realitydeltagerne, deres tanker om begrundelser for at deltage - men også om deres indtryk af hinanden. Det er gjort både overbevisende og realistisk.
Pia Klitte / 125 anmeldelse(r)
den 09. august 2016
Kamille Schwerins mor findes død i Kamilles atelier. På trods af trusselsbreve til Kamille, kommer politiet ikke nær en opklaring. Da Dan Sommerdahl skal deltage i samme realityshow som Kamille, øjner Flemming en chance for at brug Dan i opklaringen. Men på trods at stor kameradækning og masser af mennesker på Sukkenes Ø, hvor showet bliver optaget, sker der mange ting som skal redes ud. En spændende bog med et godt plot, skruet så fint sammen at jeg gættede ved siden af. Anna Grue forstår sit håndværk.
Simone / 130 anmeldelse(r)
den 12. juni 2015
”Kunsten at dø” er tredje bind i serien af Dan Sommerdahl. Det tog mig lidt tid at holde af denne bog og dens hovedperson, men det var mest min fejl, det var lidt dumt af mig at begynde en serie med bog nummer tre. Dan Sommerdahl er en sød og charmerende hovedperson, men er samtidig også usympatisk.