Plusbog logo
Telefonen er lukket uge 29 & 30 - men du kan skrive til os HER

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

Kvinden i buret - filmudgaven

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 149 kr
Spar 23 kr
126 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

149 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

En smuk vinterdag forsvinder den unge, fremadstormende folketingspolitiker Merete Lynggaard sporløst. Medierne kaster sig over historien, og overskrifterne gætter på alt fra mord og selvmord til frivillig forsvinden. Politiet sætter straks en storstilet eftersøgning i gang, men uden resultat. Merete Lynggaard er som sunket i jorden.Først da den hårdt prøvede vicekriminalkommissær Carl Mørck sættes i spidsen for politiets nyoprettede afdeling for ´Sager under særlig bevågenhed´, sker der et afgørende skred i efterforskningen. Og snart er Carl Mørck og hans assistent Assad på sporet af en hensynsløs forbryder, som drevet af had har lagt en helt afsindig plan. Spørgsmålet er, om Carl Mørck og Assad kan nå at forpurre den, eller om de selv vil blive ofre for.

Øvrige bøger i serien:

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740009637
Forlag:
Politikens Forlag
Forfatter(e):
ISBN-10:
8740009637
Indbinding:
Hardback
Sider:
381
Udg. Dato:
30 sep 2013
Oplagsdato:
2 jul 2020
Udgave:
9
Dimensioner:
B: 159mm H: 235mm D: 32mm

Typisk en billig udgave af en bog. Hård ryg, mindre godt papir og trykkvalitet.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Kvinden i buret - filmudgaven
Jussi Adler-Olsen
Plusbogs
medlemmer giver
5 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
8 boganmeldelser
Af Helle den 03. april 2015
En kvindelig politiker forsvinder pludselig, og da man ikke kan komme videre med sagen, overdrages den til Carl Mørck og hans medhjælper Assad. Dette er starten på afdeling Q, afdelingen for henlagte sager. Sproget er dejlig letlæseligt og flydende, og jeg elsker, at man også hører så meget om Mørcks privatliv, så man sidder tilbage med en person, som man virkelig kan føle for og med. Assad er derimod mere diffus. Ham lærer man ikke rigtigt at kende. En fantastisk krimi, der fanger en fra første side!

Af Reader's World den 03. januar 2015
Det hele begynder her. Afdeling Q bliver født på baggrund af politisk pres og den eneste drabschefen Marcus Jacoksen ønsker lidt på afstand, får til opgave at finde hoved og hale i de uopklarede sager. Carl Mørch ser det først som en befrielse at få fred i den nye afdeling i kælderen. Han kan sidde med benene oppe, ryge flere pakker smøger og ikke tage sig af en dylende fis af det der foregår oppe over ham. Tror han. Politikerne vil se resultater, så Carl må nødtvunget i gang med en efterforskning. Det bliver Merete Lynggaard sagen han vælger. Han kommer dog hurtigt på den ide at skulle have noget hjælp, særligt til rengøringen og sortering af sagerne. Assad bliver sat på opgaven, stadig igang med at lærer det danske sprog og med gummihandsker og en stærk næse for politiarbejder, bliver han hurtigt Carls uofficielle assistent i felten. Den første bog om Afdeling Q imponerede mig ikke. Om det så har noget at gøre med at jeg så filmen før jeg læste bogen, eller startede ud med at læse andre bøger i samme serie, ved jeg ikke. Jeg synes den var tung at komme i gang med. Der skete rigtig meget, og det virkede lidt forvirrende på mig. For mange politisager uafhængigt af hinanden, samtidig med Carl Mørchs personlige problemer der var liiige ved at tage overhånd. Under alle omstændigheder skriver ham Jussi altså godt. Han har vældig godt styr på sit materiale, sine personer og sit plot. Og det var sjovt at komme til at lærer personerne at kende fra starten af. Især Assad er absolut velskrevet.

Af Suzzer den 26. oktober 2014
Gruopvækkende krimithriller, hvor Carl Mørck vælger at rode op i en gammel sag om politikeren Merete Lynggaards forsvinding. I historien kommer Carl og hans assistent Assad hurtigt på sporet af en grusom forbryder, der gennemsyret af had og hævntørst har lagt en udspekuleret plan for at få sin version af retfærdighed opfyldt. Bogen er vildt spændende, og vi får samtidig indsigt i Carl Mørcks egen personlighed, der er mørk, sarkastisk og bitter, og som vi på forunderlig vis kommer til at forstå og holde af. Assad er også tilpas charmerende, indsigtsfuld og mystisk, så bogen er krydret med lige dele spænding og elskeligt persongalleri.

Af Simone den 18. oktober 2014
Rigtig god krimi også som "begynder"-krimi. Jeg har aldrig været vild med krimier, men blev virkelig fanget af Kvinden i buret

Af Benjamin den 24. august 2014
Endnu en god bog af Jussi Adler-Olsen. Bogen her, er 'baseret' på filmudgaven. Både bog og film kan klart anbefales! Merete Lynggaard, en folketingspolitiker, forsvinder en vinterdag. Medierne kommer med den ene teori efter den anden, men ingen ved ikke hvad der faktsik er sket. Carl Mørk, vicekriminalkomissær, bliver sat på sagen, og kommer hurtigt på sporet - Men Merete virker som sporløst forsvundet..

Af CINEMANDRUP den 13. august 2014
Jussi-Adler Olsen: En navn der har stadfæstet sig som værende toppen af kransekagen, når det kommer til bestsellere/krimier og manden er nærmest urokkelig og det er med god grund. Jussi Adler Olsen har en formiddabel evne til at formidle en gribende krimi, som er umulig at lægge fra sig igen. Den rummer hele følelsesgeristret og er intens, dramatisk, brutal, kærlig og ikke mindst usandsynlig spændende. Jeg er altid en person som sluger bogen (ikke bogstaveligt talt:-) råt som det første og gør mig min forestilling om selve universet, inden og såfremt den kommer på film. Det er Jussi Adler Olsen en mester i at gøre nemt for dig. Du er i hans univers med det samme og har ikke lyst til at forlade det. Derfor bliver du automatisk ved med at læse. Carl Mørck og afdeling Q har en fangende sag liggende foran sig og den er fyldt med små twists i bedste Jussi Adler Olsen stil, så intet er forudsigeligt. Elsker denne bog og kræver mere at samme hylde. Er du til Krimi og ny til genren kommer du ikke uden om Jussi Adler Olsen.

Af Niels Borg-Østerlin den 04. februar 2014
Jeg har jo både læst bogen og set filmen. Inspektør Mørk og hans gruppe overbeviser tydeligt i en grufuld fortælling med nærve og en overraskende slutning

Af Immerkær73 den 03. december 2013
en bog der fanger fra første til sidste side. Den kryber ind under huden. Glæder mig til at se filmen.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage