plusbog logo
Plusbog logo
 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

Med Dronningen i Det Kongelige Teater

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 254 kr
Spar 38 kr
216 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

254 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

Operadramaturg Nila Parly har skrevet bogen Med Dronningen i Det Kongelige Teater, hvor hun har en række samtaler med Dronning Margrethe om 12 udvalgte oplevelser på Nationalscenen. Gennem årene har Hendes Majestæt Dronning Margrethe oplevet talrige forestillinger i Det Kongelige Teater. Interesseret, åben og vidende er hun en forbilledlig tilskuer. 

Her i bogen Med Dronningen i Det Kongelige Teater drøfter Nila Parly og Dronning Margrethe 12 udvalgte oplevelser af opera, ballet og skuespil på Nationalscenen. Det være sig forestillinger lige fra Richard Strauss’ ”Kvinden uden skygge” over Heibergs ”Elverhøj” og til Bournonvilles ”Et folkesagn”. I et sansemættet og engageret sprog beretter Dronning Margrethe inspirerende om sine oplevelser. Hun knytter sin erfaring og viden til beskrivelserne på så fornem vis, at det både giver stof til eftertanke og vækker genkendelse hos læseren. 

Nila Parly har interviewet en kunstner med relation til hver af de udvalgte forestillinger forud for sit møde med Dronning Margrethe. Blandt andre operasanger Johan Reuter, balletmester Nikolaj Hübbe og skuespiller Ghita Nørby er mellem de medvirkende kunstnere. Nila bringer nøglepunkter fra disse samtaler med ind i dialogen med Dronningen, og derved forholder Dronning Margrethe sig også til kunstnernes egne erfaringer både før og under forestillingen. Som læser får du dermed også en indsigt i de problemstillinger og uforudsete, store personlige oplevelser, som et levende teater kan byde på. 

Med Dronningen i Det Kongelige Teater er lavet i et samarbejde med Det Kongelige Teater, hvorfra bogen også indeholder kostumetegninger og fotos. Herudover fremgår faktuelle oplysninger om forestillingens handling, rolleliste og historiske baggrund.

Køb Med Dronningen i Det Kongelige Teater til en god pris her på Plusbog.dk! 

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740046885
Forlag:
Politikens Forlag
Forfatter(e):
ISBN-10:
8740046885
Indbinding:
Indbundet
Sider:
328
Udg. Dato:
25 mar 2020
Oplagsdato:
25 mar 2020
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 230mm H: 267mm D: 32mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Med Dronningen i Det Kongelige Teater
Nila Parly
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage