Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Mercedesmanden Stephen King 9788793323193
Mercedesmanden

Mercedesmanden

21% PLUSRABAT

Mercedesmanden

Mercedesmanden er Stephen Kings første regulære kriminalroman og vandt i 2015 den amerikanske Edgar Award. Fortsættelsen De der søger udkommer på dansk i efteråret 2016. “Et opgør mellem godt og ondt... læs mere
1 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 21 kr
78 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Download straks efter køb
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
99 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Download straks efter køb (59 kr)
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen
Download straks efter køb
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788793323193
Forfatter(e):
ISBN-10:
8793323190
Format:
ePub
Sider:
380
Udg. Dato:
20 feb 2016
Oplagsdato:
20 feb 2016
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen

Beskrivelse af Mercedesmanden

En kold, mørk forårsmorgen et sted i Midtvesten står flere hundrede desperate arbejdsløse i kø og venter på at en jobbørs skal åbne. Pludselig dukker en stor Mercedes SL 500 ud af tågen, pløjer sig for fuld fart ind i menneskemængden og forsvinder igen. Et år senere er den pensionerede politimand Bill Hodges ved at forsumpe i dårlig dybfrostmad og endnu værre tv.

Massakren på de arbejdsløse er en af de uopklarede sager han stadig ikke kan glemme, og til sin forbløffelse og rædsel modtager han en dag et hånende brev fra Mercedesmorderen selv. Hvad Hodges nemlig ikke ved, er at brevets forfatter på ingen måde er færdig med at hade og hævne sig på verden.

Kælderen under det anonyme hus hvor den unge Brady Hartsley stadig bor sammen med sin fordrukne og nærgående mor, er lige så spækket med plastisk sprængstof som Bradys tanker konstant er det af forestillinger om at udløse nye katastrofer og menneskelige tragedier. Det er det bare kun ham selv der er klar over.

Stille og tilsyneladende helt almindelig går han rundt blandt folk og passer smilende sine anonyme jobs, alt imens han planlægger en terrorhandling uden sidestykke – som kun den næsten udbrændte Hodges og et par meget utraditionelle hjælpere måske vil være i stand til at forudse og forhindre.

Mercedesmanden er Stephen Kings første regulære kriminalroman og vandt i 2015 den amerikanske Edgar Award. 

 “Et opgør mellem godt og ondt som i alle Kings bedste værker, uanset genre.”
– Los Angeles Times

 ”King brillerer med sit foruroligende portræt af Brady, et ægte uhyre i menneskeskikkelse der giver ny mening til udtrykket ‘ondskabens banalitet.’”
– Publisher’s Weekly
Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"Mercedesmanden" af Stephen King
1 anmeldelser
CINEMANDRUP / 85 anmeldelse(r)
den 03. december 2017
King er en mand som har stadfæstet sig i gysergenren og nærmest er blevet identisk med det. Derfor er det faktisk et frisk pust fra hans side, at han nu gør sig i en krimi i stedet og resultatet er faktisk ganske overraskende til dem, som tænker om han nu kan klare denne genre. Personligt er jeg vokset op med mange af hans bøger og har altid holdt af hans helt unikke univers af gys og gru. Han forstår sig godt på detaljer, selvom der til tider kan opstå momenter, hvor man tænker, hvad forståes der ud af det, så er hoveddelen af hans værker særdeles mindeværdige. Bogens omdrejningspunkt er Mercedesmanden og så ikke mindst vores pensionerede politibetjent som skal finde ham og så går den vilde jagt ellers. Historien fungerer godt og der veksles fint i perspektiverne i denne fortælling, da vi ikke blot får det fra betjentens synsvinkel, men også går ind i hovedet på vores farlige gerningsmand for lige at give det plus på creepy barometret. personerne der beskrives og omtales gøres ret så levende, og med en menneskelig faktor så man kan identificere sig med dem, hvilket fungerer godt, men... Når man kender Stephen King som forfatter ved man også, at han godt kan lide at gentage sig selv og sine små formler for hvad der virker. Her indtræffer så min lille kritik af bogen, da man næsten kan følge hans to-do-liste, når der skal laves en ny bog: Byen Maine skal spille en central rolle - check. Vi har en person med yderst speciel barndom/opvækst - check. Vi har en politibetjent med et alkohol eller tidligere alkohol problem - check. Og der findes mange flere. Min lille kritik går på Kings gengangere, når han laver sit persongalleri, for det andet virker ellers rigtig fint. Derfor skal du læse bogen: King bevæger sig nu ud på nyt farvand med krimigenren for alvor. Det får tilsat et seriøst strejf af realisme, hvor det overnaturlige element i hans tidligere værker nu viger pladsen. Hvis du kan lide en god krimi er dette et virkeligt godt bud på en bog, som vil fange dig og hvis du er Stephen King fan bliver du positivt overrasket over at han også er succesfuld indenfor denne genre.