Plusbog logo

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

MIT 3. LIV - Et liv med sklerose oplevet indefra

Leveringstid: Download straks efter køb
Vores normalpris 139 kr
Spar 25 kr
114 kr
Dette produkt leveres gratis

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

139 kr
Dette produkt leveres gratis
For dig der ikke ønsker medlemskab.
E-bog:

Når du læser e-bøger, kan du let have et helt bibliotek med dig på farten - på din tablet, mobil eller reader.

Du kan læse flere e-bøger på samme tid, og dine e-bøger kan selv huske, hvor du er kommet til.

Læs mere om hvad en e-bog er, samt hvordan du køber, modtager og læser e-bøger ved at klikke her.

       
Ole Sloth lider som 16.000 andre danskere af sklerose, men trods det at sygdommen har skabt udfordringer og begrænsninger i hans tilværelse, så har den ikke slået skår i hans livsappetit. Han har nægtet at påtage sig offerrollen og insisterer på at leve et fuldt og helt liv – en holdning, han i øvrigt mener kan være med til at holde sygdommen i skak. Mit tredje liv er Ole Sloths beretning om sit liv, fra han fik diagnosen sklerose til i dag. Den fortæller om, hvordan hans helbred langsomt blev forværret og hans bevægelighed indskrænket, og hvordan han valgte at gribe sygdommen an, så han fortsat kunne leve et godt liv. Han tror på, at man aktivt kan påvirke sygdommen gennem såvel fysisk som psykisk træning, og i 2016 kunne Ole opleve frugten af sine anstrengelser: Han vågnede op en morgen med betydeligt færre symptomer og med langt større bevægelighed. Siden da er det kun gået fremad, og det er denne tro på, at det kan blive bedre, som han gerne vil give videre til andre sklerosepatienter. Bogen giver foruden Oles personlige historie en række konkrete bud på, hvordan man indretter sig med sig sygdom for at få en rigere tilværelse. Den henvender sig ikke kun til sklerosepatienter, men også til de mange med en kronisk sygdom og andre udfordringer samt deres pårørende, der ønsker at vide mere om, hvordan det er at leve med en sygdom. Uddrag af bogen Man kan sige, at livet med sklerose og andre kroniske sygdomme er op ad bakke, egentlig et underligt udtryk, for som regel går det, for det meste, bare ned ad bakke. Når man får beskeden: ”Du har sklerose”, går livet i stå. Selv den smukkeste sommerdag bliver med et til en trist, grå og regnfuld novemberdag. Når man har sundet sig lidt efter slaget, begynder tankerne at strømme, og en masse spørgsmål dukker op. Denne bog henvender sig primært til nydiagnosticerede, og jeg prøver at belyse livet med sklerose på godt og ondt, giver nogle tips til at få det bedste ud af livet med sygdommen og måske give dig håb for fremtiden. De, som har haft sklerose eller anden kronisk sygdom i en længere periode, håber jeg også vil have fornøjelse af min bog og måske endda lære en ting eller to. Om forfatteren Ole Sloth (f. 1960) er vokset op i Værløse og bor i dag i Birkerød. Professionelt har han primært være beskæftiget inden for salg og marketing og har senest haft sin egen entreprenørvirksomhed, indtil sklerosen satte en stopper for hans erhvervsaktive karriere.
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788793724204
Forlag:
mellemgaard
Forfatter(e):
ISBN-10:
8793724209
Format:
ePub
Sider:
96
Udg. Dato:
14 maj 2018
Oplagsdato:
14 maj 2018

En e-bog er en elektronisk bog, der kan læses på tablet, mobil eller reader. Du kan downloade og læse din e-bog straks efter købet under Mine digitale køb.

Boganmeldelser · MIT 3. LIV - Et liv med sklerose oplevet indefra
Ole Sloth
Vær den første til
at anmelde bogen
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage