Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Noma Guide til fermentering
Af: David Zilber, René Redzepi Dansk Indbundet
SPAR
kr 122
Noma Guide til fermentering
Af: David Zilber, René Redzepi Dansk Indbundet
I denne bog deler René Redzepi og kokken David Zilber, der står for restauranten Nomas fermenteringslaboratorium, ud af deres teknikker, så man kan lave og lege med Nomas omfattende forrådskammer af fermenter i sit eget køkken. Og lige så vigtigt viser bogen, hvordan man kan bruge disse ingredienser og derigennem udvikle sit eget repertoire, ved hjælp af over 100 originale opskrifter og 500 farvefotografier.   “René Redzepi og Noma-holdet tilfører en enorm kreativitet til den ældgamle og universelle praksis, som er fermentering. NOMA GUIDE TIL FERMENTERING er lettilgængelig for nybegyndere, men den vil også med sikkerhed forbedre kundskaberne hos os, som allerede er tryllebundet af fermenteringens store verden.” – Sandor Katz, prisvindende forfatter til The Art of Fermentation   “Med NOMA GUIDE TIL FERMENTERING har René og hans hold skrevet den definitive guide til fermenteret mad. Vi er alle blevet meget klogere af de mange års research, der ligger bag denne bog, og jeg er meget begejstret over, at amatørkokke såvel som professionelle nu har adgang til denne information.” – David Chang, kok/stifter af Momofuku   “Nomas laboratorium er den perfekte kulinariske kuvøse til at kaste sig over en tilbundsgående undersøgelse af fermentering. Det glæder mig, at Redzepi og Zilber har givet os adgang til deres omhyggelige research ved at forære os opskrifterne på deres mest succesfulde, og appetitlige, resultater!” – Alice Waters, forfatter til The Art of Simple Food   “NOMA GUIDE TIL FERMENTERING samler de detaljerede opskrifter fra restaurantens mest succesfulde påfund, dokumenterer hvor langt de er nået inden for det kulinariske felt, de selv har været med til at opdyrke og giver desuden en fremragende introduktion til kokke, både de professionelle og dem derhjemme, så de kan blive klogere på såvel praksis som glæderne ved at kokkerere med mikrober.” – Harold McGee, prisvindende forfatter til On Food and Cooking   “Efter at have læst NOMA GUIDE TIL FERMENTERING har jeg lyst til at laktofermentere alt i min nærhed! Der er simpelthen blevet åbnet op til en helt ny verden af ideer. René og hans Noma-hold deler generøst ud af deres viden om det, der begyndte som fermenterings-“ulykker”, og om hvordan mug, gær og bakterier på nærmest alkymistisk vis kan forvandle ens madlavning.” – Kylie Kwong, kok og medejer af Billy Kwong
Eksklusiv medlemspris 277 kr
Medlemspris 289 kr
Eksklusiv medlemspris og medlemspris er kun for medlemmer. Du bliver automatisk medlem når du køber til eksklusiv medlemspris eller medlemspris. Få 7 dages gratis medlemskab (herefter automatisk 89 kr/30 dage). Læs mere om fordelene
Gratis fragt
1 - 3 hverdage
10 kr
Lavt pakkegebyr
Bogen er desværre udsolgt fra forlaget - se andre bøger af samme genre her
Normalpris 399 kr
Fragt: 59 kr
2 - 5 hverdage
20 kr
Pakkegebyr
Bogen er desværre udsolgt fra forlaget - se andre bøger af samme genre her
Spar 122 kr
Se vores konkurrenters priser her
God 15.838 anmeldelser på
I denne bog deler René Redzepi og kokken David Zilber, der står for restauranten Nomas fermenteringslaboratorium, ud af deres teknikker, så man kan lave og lege med Nomas omfattende forrådskammer af fermenter i sit eget køkken. Og lige så vigtigt viser bogen, hvordan man kan bruge disse ingredienser og derigennem udvikle sit eget repertoire, ved hjælp af over 100 originale opskrifter og 500 farvefotografier.   “René Redzepi og Noma-holdet tilfører en enorm kreativitet til den ældgamle og universelle praksis, som er fermentering. NOMA GUIDE TIL FERMENTERING er lettilgængelig for nybegyndere, men den vil også med sikkerhed forbedre kundskaberne hos os, som allerede er tryllebundet af fermenteringens store verden.” – Sandor Katz, prisvindende forfatter til The Art of Fermentation   “Med NOMA GUIDE TIL FERMENTERING har René og hans hold skrevet den definitive guide til fermenteret mad. Vi er alle blevet meget klogere af de mange års research, der ligger bag denne bog, og jeg er meget begejstret over, at amatørkokke såvel som professionelle nu har adgang til denne information.” – David Chang, kok/stifter af Momofuku   “Nomas laboratorium er den perfekte kulinariske kuvøse til at kaste sig over en tilbundsgående undersøgelse af fermentering. Det glæder mig, at Redzepi og Zilber har givet os adgang til deres omhyggelige research ved at forære os opskrifterne på deres mest succesfulde, og appetitlige, resultater!” – Alice Waters, forfatter til The Art of Simple Food   “NOMA GUIDE TIL FERMENTERING samler de detaljerede opskrifter fra restaurantens mest succesfulde påfund, dokumenterer hvor langt de er nået inden for det kulinariske felt, de selv har været med til at opdyrke og giver desuden en fremragende introduktion til kokke, både de professionelle og dem derhjemme, så de kan blive klogere på såvel praksis som glæderne ved at kokkerere med mikrober.” – Harold McGee, prisvindende forfatter til On Food and Cooking   “Efter at have læst NOMA GUIDE TIL FERMENTERING har jeg lyst til at laktofermentere alt i min nærhed! Der er simpelthen blevet åbnet op til en helt ny verden af ideer. René og hans Noma-hold deler generøst ud af deres viden om det, der begyndte som fermenterings-“ulykker”, og om hvordan mug, gær og bakterier på nærmest alkymistisk vis kan forvandle ens madlavning.” – Kylie Kwong, kok og medejer af Billy Kwong
Produktdetaljer
Sprog: Dansk
Sider: 456
ISBN-13: 9788702286120
Indbinding: Indbundet
Udgave: 1
ISBN-10: 8702286120
Udg. Dato: 24 sep 2019
Længde: 45mm
Bredde: 198mm
Højde: 261mm
Oplagsdato: 23 jul 2021
Forfatter(e): David Zilber, René Redzepi
Forfatter(e) David Zilber, René Redzepi


Kategori De kendtes kogebøger


Sprog Dansk


Indbinding Indbundet


Sider 456


Udgave 1


Længde 45mm


Bredde 198mm


Højde 261mm

MEDLEMSFORDELE
GRATIS FRAGT
SPAR OP TIL 90%
Andre har også købt
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 189

kr 280
Normalpris
kr 198
Medlemspris
SPAR
kr 91
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 380

kr 499
Normalpris
kr 392
Medlemspris
SPAR
kr 119
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 220

kr 320
Normalpris
kr 230
Medlemspris
SPAR
kr 100
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 919

kr 1.499
Normalpris
kr 977
Medlemspris
SPAR
kr 580
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 183

kr 270
Normalpris
kr 192
Medlemspris
SPAR
kr 87
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 208

kr 299
Normalpris
kr 217
Medlemspris
SPAR
kr 91
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 214

kr 320
Normalpris
kr 225
Medlemspris
SPAR
kr 106
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 329

kr 499
Normalpris
kr 346
Medlemspris
SPAR
kr 170
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 166

kr 201
Normalpris
kr 170
Medlemspris
SPAR
kr 35
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 239

kr 329
Normalpris
kr 248
Medlemspris
SPAR
kr 90
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 191

kr 269
Normalpris
kr 199
Medlemspris
SPAR
kr 78
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 183

kr 270
Normalpris
kr 192
Medlemspris
SPAR
kr 87
BOG (PAPERBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 106

kr 140
Normalpris
kr 109
Medlemspris
SPAR
kr 34
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 203

kr 300
Normalpris
kr 213
Medlemspris
SPAR
kr 97
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 27

kr 227
Normalpris
kr 47
Medlemspris
SPAR
kr 200
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 297

kr 350
Normalpris
kr 302
Medlemspris
SPAR
kr 53
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 154

kr 229
Normalpris
kr 162
Medlemspris
SPAR
kr 75
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 207

kr 269
Normalpris
kr 213
Medlemspris
SPAR
kr 62
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 154

kr 229
Normalpris
kr 162
Medlemspris
SPAR
kr 75
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 314

kr 349
Normalpris
kr 318
Medlemspris
SPAR
kr 35