Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
Op til 20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv
Østers
SPAR
kr 40
Den danske kokkescenes ‘grand old men’ samles igen, omkring deres store passion for at tilberede fantastiske retter med østers.Fire af vore mest velrenommerede mesterkokke, Erwin Lauterbach, Jan Hurtigkarl, Søren Gericke og Hans Beck Thomsen, fortæller i denne smukke og indbydende bog, hvorfor de holder af østers, og om hvordan de tilbereder deres personlige ynglingsretter med østers. Det hele krydrer de med personlige anekdoter om deres oplevelser med det luksuriøse skaldyr. Østers er en kongelig spise, der har været elsket af høj og lav i årtusinder. Vi får den fascinerende historie om, hvorfor verdens ældste østersbestand i Limfjorden altid har været så eftertragtet og højt elsket en spise. Her er masser af faglig viden og en gennemgang af forskellige typer østers. Bogen er fyldt med flotte, velkomponerede opskrifter. Her er noget for enhver smag, også for dem, der endnu ikke er helt klar over, at de elsker østers. Forfatterne er ikke blot mesterkokke på hver deres måde, de har alle fire en fælles passion som østers­elskere – en passion, som de i rigt mål deler ud af her. Det hele er krydret med smukke fotos af de mange herlige retter. Et uundværligt værk og must for alle, der holder af østers. Om forfatterne Erwin Lauterbach er en nestor i kredsen af prominente danske mesterkokke. Han har i en lang årrække præget den høje kvalitet, der har været en afgørende faktor for det nye, nordiske køkkens succes. Erwin Lauterbach drev og ejede i en årrække den velrenommerede Restaurant Saison, i dag står han bag Restaurant Lumskebugten på Esplanaden i København. Lauterbach har modtaget den prestigefyldte pris Champagneprisen. Jan Hurtigkarl åbnede sin første restaurant, Hos Jan Hurtigkarl, i 1979, i hjertet af København. Siden drev han i mange år restauranten Jan Hurtigkarl & Co. på Nordsjællands kyst, hvor han udviklede et meget personligt, opfindsomt og globalt køkken, der hver sæson havde et nyt tema. Han har modtaget en Michelin-stjerne og adskillige prestigefyldte priser, herunder Årets kok og Champagneprisen. I dag driver han Restaurant Mielcke & Hurtigkarl i Frederiksberg Have i København sammen med Jakob Mielcke Hansen – en gourmetrestaurant med fokus på eksperimenterende mad og samspillet mellem den omkringliggende have og køkkenet. Søren Gericke er mesterkokken, der om nogen har sat dagsordenen for det nye, danske køkken. Der findes stort set ikke en gourmetkok i dette land, der ikke er mærket af hans fingeraftryk. Han har mod­taget en række prestigefyldte priser for sit arbejde og bliver regnet for at være en af de betydeligste, nulevende danske kokke. Hans Beck Thomsen har gennem mere end 25 år, som tredje generation, været ejer af Henne Kirkeby Kro i Vestjylland og har forandret den mere end 200 år gamle kro til et af de fornemmeste madtempler i Danmark. Han har modtaget adskille prestigefyldte priser, ligesom han har været dommer ved VM for professionelle kokke i Lyon. Er medlem af Fonden til fremme af dansk gastronomi og driver i dag også Restaurant Stranden i Henne.
Eksklusiv medlemspris 159 kr
Medlemspris 163 kr
Eksklusiv medlemspris og medlemspris er kun for medlemmer. Du bliver automatisk medlem når du køber til eksklusiv medlemspris eller medlemspris. Få 7 dages gratis medlemskab (herefter automatisk 89 kr/30 dage). Læs mere om fordelene
Download straks efter køb
Normalpris 199 kr
Download straks efter køb
Spar 40 kr
Se vores konkurrenters priser her
God 15.831 anmeldelser på
Den danske kokkescenes ‘grand old men’ samles igen, omkring deres store passion for at tilberede fantastiske retter med østers.Fire af vore mest velrenommerede mesterkokke, Erwin Lauterbach, Jan Hurtigkarl, Søren Gericke og Hans Beck Thomsen, fortæller i denne smukke og indbydende bog, hvorfor de holder af østers, og om hvordan de tilbereder deres personlige ynglingsretter med østers. Det hele krydrer de med personlige anekdoter om deres oplevelser med det luksuriøse skaldyr. Østers er en kongelig spise, der har været elsket af høj og lav i årtusinder. Vi får den fascinerende historie om, hvorfor verdens ældste østersbestand i Limfjorden altid har været så eftertragtet og højt elsket en spise. Her er masser af faglig viden og en gennemgang af forskellige typer østers. Bogen er fyldt med flotte, velkomponerede opskrifter. Her er noget for enhver smag, også for dem, der endnu ikke er helt klar over, at de elsker østers. Forfatterne er ikke blot mesterkokke på hver deres måde, de har alle fire en fælles passion som østers­elskere – en passion, som de i rigt mål deler ud af her. Det hele er krydret med smukke fotos af de mange herlige retter. Et uundværligt værk og must for alle, der holder af østers. Om forfatterne Erwin Lauterbach er en nestor i kredsen af prominente danske mesterkokke. Han har i en lang årrække præget den høje kvalitet, der har været en afgørende faktor for det nye, nordiske køkkens succes. Erwin Lauterbach drev og ejede i en årrække den velrenommerede Restaurant Saison, i dag står han bag Restaurant Lumskebugten på Esplanaden i København. Lauterbach har modtaget den prestigefyldte pris Champagneprisen. Jan Hurtigkarl åbnede sin første restaurant, Hos Jan Hurtigkarl, i 1979, i hjertet af København. Siden drev han i mange år restauranten Jan Hurtigkarl & Co. på Nordsjællands kyst, hvor han udviklede et meget personligt, opfindsomt og globalt køkken, der hver sæson havde et nyt tema. Han har modtaget en Michelin-stjerne og adskillige prestigefyldte priser, herunder Årets kok og Champagneprisen. I dag driver han Restaurant Mielcke & Hurtigkarl i Frederiksberg Have i København sammen med Jakob Mielcke Hansen – en gourmetrestaurant med fokus på eksperimenterende mad og samspillet mellem den omkringliggende have og køkkenet. Søren Gericke er mesterkokken, der om nogen har sat dagsordenen for det nye, danske køkken. Der findes stort set ikke en gourmetkok i dette land, der ikke er mærket af hans fingeraftryk. Han har mod­taget en række prestigefyldte priser for sit arbejde og bliver regnet for at være en af de betydeligste, nulevende danske kokke. Hans Beck Thomsen har gennem mere end 25 år, som tredje generation, været ejer af Henne Kirkeby Kro i Vestjylland og har forandret den mere end 200 år gamle kro til et af de fornemmeste madtempler i Danmark. Han har modtaget adskille prestigefyldte priser, ligesom han har været dommer ved VM for professionelle kokke i Lyon. Er medlem af Fonden til fremme af dansk gastronomi og driver i dag også Restaurant Stranden i Henne.
Produktdetaljer
Sprog: Dansk
Sider: 252
ISBN-13: 9788793430693
Format: ePub
ISBN-10: 8793430698
Kategori: Kogebøger
Udg. Dato: 8 dec 2016
Oplagsdato: 8 dec 2016
Forfatter(e) Jan Hurtigkarl, Erwin Lauterbach, Hans Beck Thomsen, Søren Gericke


Kategori Kogebøger


Sprog Dansk


Sider 252

MEDLEMSFORDELE
GRATIS FRAGT
SPAR OP TIL 90%
Andre har også købt
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 140

kr 199
Normalpris
kr 146
Medlemspris
SPAR
kr 59
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 119

kr 149
Normalpris
kr 122
Medlemspris
SPAR
kr 30
LYDBOG
Eksklusiv medlemspris kr 100

kr 143
Normalpris
kr 104
Medlemspris
SPAR
kr 43
LYDBOG
Eksklusiv medlemspris kr 39

kr 49
Normalpris
kr 40
Medlemspris
SPAR
kr 10
LYDBOG
Eksklusiv medlemspris kr 79

kr 99
Normalpris
kr 81
Medlemspris
SPAR
kr 20
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 49

kr 70
Normalpris
kr 51
Medlemspris
SPAR
kr 21
LYDBOG
Eksklusiv medlemspris kr 125

kr 179
Normalpris
kr 130
Medlemspris
SPAR
kr 54
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 184

kr 249
Normalpris
kr 191
Medlemspris
SPAR
kr 65
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 249

kr 329
Normalpris
kr 257
Medlemspris
SPAR
kr 80
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 347

kr 600
Normalpris
kr 372
Medlemspris
SPAR
kr 253
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 149

kr 220
Normalpris
kr 156
Medlemspris
SPAR
kr 71
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 100

kr 143
Normalpris
kr 104
Medlemspris
SPAR
kr 43
BOG (ANDET)
Eksklusiv medlemspris kr 79

kr 79
Normalpris
kr 79
Medlemspris
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 121

kr 149
Normalpris
kr 124
Medlemspris
SPAR
kr 28
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 118

kr 139
Normalpris
kr 120
Medlemspris
SPAR
kr 21
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 132

kr 150
Normalpris
kr 134
Medlemspris
SPAR
kr 18
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 170

kr 270
Normalpris
kr 180
Medlemspris
SPAR
kr 100
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 380

kr 499
Normalpris
kr 392
Medlemspris
SPAR
kr 119
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 859

kr 1.499
Normalpris
kr 923
Medlemspris
SPAR
kr 640
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 214

kr 320
Normalpris
kr 225
Medlemspris
SPAR
kr 106
Vi anbefaler også
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 229

kr 299
Normalpris
kr 236
Medlemspris
SPAR
kr 70
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 78

kr 99
Normalpris
kr 80
Medlemspris
SPAR
kr 21
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 140

kr 199
Normalpris
kr 146
Medlemspris
SPAR
kr 59
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 135

kr 169
Normalpris
kr 138
Medlemspris
SPAR
kr 34
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 135

kr 169
Normalpris
kr 138
Medlemspris
SPAR
kr 34
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 127

kr 159
Normalpris
kr 130
Medlemspris
SPAR
kr 32
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 135

kr 169
Normalpris
kr 138
Medlemspris
SPAR
kr 34
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 123

kr 169
Normalpris
kr 128
Medlemspris
SPAR
kr 46
BOG (HÆFTET)
Eksklusiv medlemspris kr 119

kr 129
Normalpris
kr 120
Medlemspris
SPAR
kr 10
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 196

kr 249
Normalpris
kr 201
Medlemspris
SPAR
kr 53
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 140

kr 199
Normalpris
kr 146
Medlemspris
SPAR
kr 59
BOG (INDBUNDET)
Eksklusiv medlemspris kr 262

kr 349
Normalpris
kr 271
Medlemspris
SPAR
kr 87
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 103

kr 129
Normalpris
kr 106
Medlemspris
SPAR
kr 26
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 161

kr 229
Normalpris
kr 168
Medlemspris
SPAR
kr 68
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 125

kr 179
Normalpris
kr 130
Medlemspris
SPAR
kr 54
E-BOG
Eksklusiv medlemspris kr 125

kr 179
Normalpris
kr 130
Medlemspris
SPAR
kr 54
BOG (HARDBACK)
Eksklusiv medlemspris kr 172

kr 249
Normalpris
kr 180
Medlemspris
SPAR
kr 77