Plusbog logo

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot
   Afspil eksempel

Ondt blod

Vores normalpris 75 kr
Spar 16 kr
59 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

Bogen er desværre udsolgt fra forlaget - se andre bøger af samme genre her
75 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:
ONDT BLOD af Emelie Schepp er en del af hendes bestsellerserie om den kvindelige efterforsker ved navn Jana Berzelius. Emelie Schepps serie om efterforskeren med den dunkle fortid har solgt mere end en halv million eksemplarer i hjemlandet Sverige, og den er blevet oversat til mere end 25 sprog.

I den tredje bog om Jana Berzelius er en kvinde bagbundet og derefter mishandlet grusomt i hendes lejlighed i Norrköbing en tidlig morgen. Den første, der ankommer til gerningsstedet er ambulanceredderen Philip Engström. Han gør alt, han kan for at redde den mishandlede kvindes liv, men det er forgæves. Da endnu et mishandlet offer findes kort tid efter, går den grusomme sandhed op for Philip. Han er nu selv i livsfare. 

Efterforsker Jana Berzelius bliver sat på sagen, og det går op for hende, at der er et mønster i disse vanvidshandlinger. Det er et mønster, der har udgangspunkt i hævn, og gerningerne er udført efter en både uhyggelig og iskold plan. Samtidig blive Jana opsøgt af en person fra fortiden, som tvinger efterforskeren til at gå længere, end loven tillader. 
 
Ligesom i de første to bøger i serien, MÆRKET FOR LIVET og HVIDE SPOR, er tempoet i denne længe ventede tredje bog, ONDT BLOD, højt, og endnu en flig af Jana Berzelius’ skræmmende fortid bliver afsløret.
 
Køb ONDT BLOD af Emelie Schepp og hendes andre bøger her hos Plusbog.dk, til en god pris, og så kan du se frem til en god læseoplevelse.
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740034066
Forlag:
Politikens Forlag
Forfatter(e):
ISBN-10:
8740034062
Indbinding:
Hæftet
Sider:
384
Udg. Dato:
17 feb 2017
Oplagsdato:
17 feb 2017
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 160mm H: 232mm D: 37mm

En hæftet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Blød ryg, godt papir, ofte med "flapper" på for- og bagside. Kan også være en førsteudgave. Den går også under betegnelsen softcover.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Ondt blod
Emelie Schepp
Plusbogs
medlemmer giver
3 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
1 boganmeldelse
Af Helle den 20. maj 2017
Så kom tredje bog i serien om Jana, Per, Gunnar, Anneli, Henrik og Mia, og jeg må sige, at Emelie S. er dygtig til at skrue et plot sammen. Denne gang er hovedtemaet hævn, og hævnen bliver udført på den barskest tænkelige måde. Jeg kan rigtig godt lide, når man får et indblik i politiets arbejde, og at det virker realistisk. Og det gør samarbejdet mellem Henrik og Mia, selv om de bestemt ikke altid er enige, og Mia viser sig at være noget af et brushoved. Forholdet mellem Gunnar og Anneli er gået fra slemt til værre. Og Jana!! Her er det, jeg mener, at historien bliver urealistisk. Ingen anklager kan opføre sig, som hun gør, og det irriterer mig forfærdeligt, endda så meget at jeg stærkt overvejer, om jeg vil læse den næste. Men spændingen og plottet fejler intet!

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage