Se vores JULEGAVEGUIDE til hele familien  –  Få FRI FRAGT

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 99kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Oprindelse

af Dan Brown

Indbundet, 2017

ALTID BILLIGE BØGER

- det kan hurtigt betale sig at blive medlem

Forlagets pris 300,00 kr

Medlemspris info-icon

169,95 kr
Spar 130,05 kr

1-3 hverdages levering

Fragt pr. ordre 0,00 kr

Få alle medlemsfordele i dag:

1 uge gratis, herefter 99,-/md - afmeld når som helst

Spar op til 70% - over 200.000 bøger, nyheder, bestsellers...

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

SE ALLE DINE FORDELE

VORES NORMALPRIS

27% RABAT

219,95 kr
Spar 80,05 kr

Fragt pr. ordre 0,00 kr

replay

90 dages returret

E-mærket - din sikkerhed


Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Ilkas arv
Sara Blædel
Forlagets pris 300 kr.
Pris 199,00 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
Manden der søgte s...
David Lagercrantz
Forlagets pris 300 kr.
Pris 229,95 kr.
info-iconMedlemspris 180 kr.
Heksen
Camilla Läckberg
Forlagets pris 300 kr.
Pris 229,95 kr.
info-iconMedlemspris 180 kr.
Under bjælken
Jens Andersen
Forlagets pris 350 kr.
Pris 271,20 kr.
info-iconMedlemspris 221 kr.
Pagten
Michael Katz Krefe...
Forlagets pris 300 kr.
Pris 143,75 kr.
info-iconMedlemspris 125 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
Pris 39,95 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Noris fa...
Producentens pris 32 kr.
Pris 31,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Twin-tip...
Producentens pris 100 kr.
Pris 99,95 kr.
info-iconMedlemspris 62 kr.
STAEDTLER guld- og...
Producentens pris 30 kr.
Pris 29,95 kr.
info-iconMedlemspris 20 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
Pris 19,95 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.

9 boganmeldelser af Oprindelse
I "Oprindelse" møder vi endnu en gang Robert Langdon. Han er inviteret af sin gamle elev, Edmond Kirsch, til et storstilet arrangement. Her skal Edmond afsløre sin nyeste opdagelse - et kæmpe gennembrud. Men før han når det, bliver han slået ihjel. Robert Langdon bliver endnu en gang viklet ind i kaos. Denne gang må han flygte sammen med Spaniens kommende dronning, og der bliver en del at udrede.
Der er ingen forfatter på siden af Dan Brown. Oprindelse kan anbefales til alle, der kan lide spænding og ikke mindst tegn, symboler og konspirationsfortællinger. – og nu man er ved det, så læs lige alle de foregående af ham også. De kan klart anbefales!
Der er ingen tvivl om, at Dan Brown er konspirationsteoriernes mester. Endnu en gang får han Langdon ud i en hæsblæsende jagt, igen i følgeskab med en ung smuk kvinde Ambra, der er forlovet med Spaniens kronprins Julian. Denne gang bevæger vi os hovedsageligt rundt i Spanien med en enkelt afstikker til Ungarn og De Forenede Arabiske Emirater. Men historien begynder på Guggenheimmuseet i Bilbao. En af Langdons elever har inviteret ham til en seance, som vil overflødiggøre al religion i fremtiden, men inden han når at afsløre sin hemmelighed, sker der en katastrofe, hvorefter Langdon og Ambra må flygte for at finde sandheden. Det går over stok og sten i resten af bogen, og intet er, hvad det giver sig ud for. Aldrig før har jeg fået en beskrivelse af store kunstværker på et plan, hvor også jeg kunne være med. Det gjaldt både Guggenheim i Bilbao og Casa Mila og Sagrada Familia i Barcelona. Og vi får ikke kun beskrevet stor kunst, for D. B. gør hele vejen igennem bogen brug af de allernyeste tekniske opfindelser, og han bruger mange af de ting og udtryk, der er oppe i tiden fx kunstig intelligens, fake news, nyhedsbloggere osv. Oven i alt dette fortæller han en fremragende historie, hvor spændingen bare stiger og stiger. Men der skal lige dryppes et par dråber malurt i bægeret. Mange steder skrives der noget på spansk, og ikke alle steder er det oversat. Og så bruges der et utal af faglige termer, som måske nogle steder var unødvendige. FANTASTISK, FABELAGTIG, FORRYGENDE!!!
Jeg har læst de andre bøger af Dan Brown, som har været sindssyge spændende. Så jeg havde set frem til denne - men sikken dog en fuser!! Jeg kunne af en eller anden årsag ikke se det spændende i denne bog. Måske var forventningerne skruet lidt for meget op, men jeg var flere gange tæt ved at opgive og læse resten af bogen. Til sidst lykkes det mig, men i forhold til de andre bøger, er denne bog simpelthen for kedelig! Derfor kun 1 stjerne fra mig.
Er du til mysterier, konspirationer, koder, religiøse vinkler, guidet tur i kunst og bygningsværker? Så er dette måske lige bogen for dig, når Robert Langdon endnu engang befinder sig på det rette sted, men på et uheldigt tidspunkt og kastes ud i en jagt på sandheden. Dan Brown behøves vidst ikke nærmere introduktion og det samme gør hovedpersonen Robert Langdon heller ikke. Det er efterhånden blevet allemands eje, hvis man kan lide Browns bøger og han gør skam også et godt stykke arbejde. Hvor kommer vi fra og hvor skal vi hen? er to dominerende spørgsmål i denne roman. Dan Brown har en vane med at bygge en afsløring op til et punkt, så det kribler i fingrene for at få svaret og så lige trække spændingen ud lidt længere. I denne omgang har han givet det en ordentlig blanding af koder, kunstbeskrivelser, bygningsværker, historie beskrivelser, religiøse retninger, fremtidsteknologi og så en epokegørende afsløring, som danner rammen for hele bogen, nemlig hvor kommer vi fra og hvor skal vi hen? Jeg savnede personligt lidt mere vedrørende kodemysterier, men forstår forfatterens trang til at forny sig selv i en anderledes og dog genkendelig fortælling. Til tider følte jeg kortvarigt, at det trak unødigt langt ud, men kan sagtens se meningen med at afsløre det sent. Det føles som velkendt område, som en slags hjemmebane, at blive ført rundt i manegen af Dan Brown i hans levende fortælling. Derfor skal du læse bogen: Dan Brown har skabt en solid bog i næste kapitel af Robert Langdons liv og det gøres med et twist af fortid og fremtid. Han stiller han nogle yderst relevante spørgsmål, som danner rammen for bogen og det gøres i en jagt med vanen tro med enkelte kodeløsninger, masser af beskrivelser og svar som skal findes i fortiden. I denne omgang bliver der så også sat spørgsmålstegn ved konsekvenserne af en afsløring for fremtiden, som giver grobund for et væld af gode diskussioner. Bogen er en værdig Robert Langdon bog, dog lidt langtrukken til tider, men det skader ikke bogens plot og historie som ellers er ligetil. Så lad den sidste sætning være i bogens ånd: Videnskaben finder en vej
Browns femte og nyeste bog i serien med Robert Langdon som hovedperson. Denne gang udspiller handlingen sig i skønne Spanien - dels på Guggenheimmuseet i Bilbao og dels i Barcelona. Langdon kastes igen ud i et mysterie, hvor religion, kunst og teknologi spiller hovedrollerne. Hans gode ven, Edmon, bliver brutalt skudt ned under en præsentation af en banebrydende opdagelse. Langdon sætter - sammen med den smukke Ambra Vidal - alt ind på at afsløre Edmons opdagelse OG finde hans morder. Tingene er ikke som de ser ud - og Langdon når frem til en uventet og skræmmende konklusion. Spændende historie og en typisk Dan Brown-bog - jeg synes dog, den blev lidt lang indimellem …
Jeg er stor fan af Dan Brown og Robert Langdon serien. Jeg synes, at bogen er spændende, og det er et ganske interessant emne, som bogen omhandler. Jeg savnede lidt flere koder mv., men jeg synes bestemt at bogen kan læses.
"I har længe nok dikteret sandheden" (Edmond Kirsch om de religiøse) Dan Brown behøver vist ikke nogen yderligere præsentation! Jeg formoder, at det kun er et fåtal mennesker, der på nuværende tidspunkt har undladt at stifte bekendtskab med ham og hans bøger. Som så mange andre læsere, elskede jeg den første Robert Langdon bog "Da Vinci mysteriet". Jeg fandt den nytænkende og aldeles spændende, hvorimod de 3 efterfølgende, for mig, var en noget fladere fornemmelse. Men hvordan dælen løfter man også arven efter så forrygende en 1´er uden at komme til at skuffe nogle få?! Så da denne femte bog udkom, vaklede jeg en del mellem at kaste mig over den uden forventninger eller simpelthen lade den være. Jeg valgte, HELDIGVIS, det første alternativ, for der er definitivt ingen skuffelse at spore i mig efter at have stiftet bekendtskab med "Oprindelse". Jeg er en meget glad og tilfredsstillet læser! Sproget er, meget lig de øvrige bøger af Dan Brown, levende og flydende - det er ingen sag for mig at leve mig ind i historien. Jeg er på det nærmeste en del af fortællingen. Beskrivelserne af de kunst- og bygningsværker, vi møder i bogen er så levende fortalt, at jeg til tider føler, at jeg har været med på første parket. Ligeledes formår beskrivelserne af den tekniske udvikling at give mig hjertebanken og en lille smule kvalme – jeg er opslugt, fanget af historien og tændt fra start til slut! Fedt! Indledningsvis bliver læseren gjort opmærksom på; at alt, hvad man i denne roman bliver præsenteret for af kunst, arkitektur, steder, religion, videnskab og organisationer, findes i virkeligheden. Umiddelbart en ikke særlig opsigtsvækkende oplysning – men hold da op, hvor det kom til at betyde meget for min læsning undervejs. Jeg synes, det var SÅ inspirerende, at jeg samtidig med læsningen kunne finde billeder af det omtalte på min Iphone/Ipad og se det med egne øjne. Jeg fik virkelig meget ny viden undervejs og en opdateret liste over steder, jeg kunne tænke mig at se i Spanien. For mig er det lig med stor kvalitet, når skønlitteratur, ud over at underholde, formår at lære fra sig. Som altid bruger Dan Brown sine skønlitterære udgivelser til at berøre store emner og det er ingen undtagelse her i "Oprindelse", hvor vi blandt andet kommer omkring de forskellige religioners skabelsesberetninger, forskellige syn på kongehusene og menneskets to store spørgsmål; hvor kommer vi fra? Og hvor skal vi hen? Og måske er det netop på grund af, at emnerne rammer noget dybt i mig, at jeg finder denne bog aldeles fortræffelig. Religion er skræmmende og fortællingen er yderst relevant! Jeg kan selvfølgelig godt forestille mig, at oplevelsen af bogen vil være påvirket af i hvilken lejr, man befinder sig. Men uanset er debatten vigtig! "Forestil jer blot hvad der ville ske hvis vi på mirakuløs vis fandt frem til svarene på de store spørgsmål i livet … hvis vi alle sammen pludselig fik et glimt af det samme umisforståelige bevis og indså at vi ikke havde andet valg end at slå armene ud og acceptere det … i fællesskab, som art." "Oprindelse" er en fantastisk bog! Foruroligende og skræmmende i dén grad! Jeg var optaget af fortællingen fra start til slut og oplevede, at jo tættere jeg kom på afsløringen, des mere måtte jeg lægge bogen fra mig og trippe lidt rundt om den – jeg skulle lige være klar til finalen! Og da jeg troede, at finalen var serveret og sandheden lå foran mig - så vred historien sig endnu en gang og jeg blev efterladt målløs; dén havde jeg ikke set komme! Som det sikkert skinner igennem, har jeg ikke andre muligheder end at belønne bogen med 5 ud af 5 stjerner! Læs den! Læs den langsomt og tænk over budskaberne!
Denne nyeste thriller med den velkendte professor Langdon byder atter engang på hæsblæsende begivenheder og en dramatisk jagt på svaret på livets store spørgsmål: Hvor kommer vi fra? Og hvor skal vi hen? Professor Langdons ven Edmund Kirsch bliver brutalt myrdet for øjnene af hele verden lige før afsløringen af hans epokegørende svar på livets spørgsmål, og professor Langdon må flygte sammen med den kommende spanske dronning for at redde dem selv og finde koden til Edmunds afsløring. Det bringer os rundt i Barcelona i et sammensurium af moderne kunst og gamle symboler, forskellige religiøse trosretninger og computerteknologi på et videnskabeligt højt niveau. En spændende thriller, der giver stof til eftertanke. Dan Brown er en mester i konspirationer og i at sammenblande historie, kunst, religion og videnskab med dramatik og spænding. Når det så er sagt, fandt jeg indledningen lidt vel langtrukken, og jeg havde meget hurtigt gættet plottet i bogen. Derfor får den kun 3 ud af 5 stjerner fra mig.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display