Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Pagten

41% PLUSRABAT

Pagten

Underholdende krimiserie om privatopdageren Ravn, som bor på sin båd i Christianshavn Kanal sammen med hunden Møffe.Der er nu gået fem år siden det brutale mord på privatopdageren Ravns kæreste, forsv... læs mere
5 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 109 kr
160 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
269 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788711569948
Forfatter(e):
ISBN-10:
8711569948
Indbinding:
Hæftet
Sider:
416
Udg. Dato:
2 nov 2017
Oplagsdato:
24 nov 2017
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 155mm H: 230mm D: 35mm
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen

Beskrivelse af Pagten

PAGTEN af Michael Katz Krefeld er femte selvstændige bog i den nervepirrende, hæsblæsende og underholdende krimiserie om privatopdageren Ravn, som bor på sin båd i Christianshavn Kanal sammen med hunden Møffe.

Der er nu gået fem år siden det brutale mord på privatopdageren Ravns kæreste, forsvarsadvokaten Eva, i parrets hjem. Her i PAGTEN sætter Ravn alle sejl ind på at opklare den traumatiske sag, som stadig plager ham.

Nye oplysninger fra en lyssky advokat leder Ravn til en mystisk henvendelse, som Eva fik i dagene op til sin død. De peger på korrupte betjente blandt hans tidligere kolleger med forbindelse til en uhyggelig magtfuld bagmand højt placeret i anklagemyndigheden.

Inden længe er Ravn selv en jaget mand, og han må indgå en fatal pagt med den berygtede gangsterboss Kaminsky, som har afgørende viden om mordet på Eva. En viden, som Ravn skal bruge til at afsløre korruptionen og den anonyme bagmand - og finde frem til, hvem der slog Eva ihjel. Men prisen er høj. Helt nøjagtigt 71 skjulte millioner, som Kaminsky vil have fingrene i fra et gammelt uopklaret røveri.

Michael Katz Krefelds hæsblæsende krimiserie om Ravn er solgt til udgivelse i 20 lande. I serien er tidligere udkommet bøgerne AFSPORET, SAVNET, SEKTEN og DYBET. Find Michael Katz Krefelds bøger HER.

Køb PAGTEN til en skarp pris på Plusbog.dk.

Se hele rækkefølgen af Michael Katz Krefelds Ravn-serie.

 

 

 

 

Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"Pagten" af Michael Katz Krefeld
5 anmeldelser
Fru Holm_Holm / 126 anmeldelse(r)
den 09. december 2018
Virkelig god, spændende og velskrevet krimi! 5. Bog i serien om Ravn, hvor vi ser tilbage på den dag hvor Eva mistede livet og og endelig får navn på, hvem der dræbte hende. Evas tidligere kollega, Christopher Bruhn, skal hjælpe Kaminsky til at hans familie kan få lov at blive i Danmark. Men Kaminsky har også en anden dagsorden, som Christopher ved alt om, og som vil sende Ravn tilbage og begynde at grave i hvem Evas morder er. Hvordan hænger det sammen med, at den klient Eva skulle mødes med, omkommer ved en cykel ulykke samme dag som Eva omkommer? Og hvorfor dør folk som fluer? Politiet skal til at begynde at kigge i egne rækker, da der sker en masse hændelser, hvor de højere magter bare lader ske. Hvem er denne Herre og kommer han selv til at betale prisen...?
Lone125 / 45 anmeldelse(r)
den 24. august 2018
En krimi med fuld fart der både er spændende og underholdende. At man ikke altid kan stole på folk man kender. Man vil bare ikke stoppe med at læse.
Helle / 828 anmeldelse(r)
den 09. april 2018
Det er nu 5 år siden, at Ravns elskede Eva blev myrdet. Hvordan det skete, er indledningen i denne bog. Og så fortsætter Ravn ellers jagten på hendes morder, og han finder også ud af, hvem det er, men fanger han ham? Krefeld har skrevet endnu en super spændende bog om Ravn, Møffe, Eduardo og alle de andre velkendte skikkelser fra Christianshavns Kanal. Denne gang får vi et endnu bedre kendskab til Ravn, og han er stadig en person, jeg gerne ville lære at kende. Men jeg tror, det er godt, han ikke længere er ansat ved politiet. Det har han en alt for stærk retfærdighedssans til. Plottet er fantastisk godt udtænkt, og spændingen i bogen bare stiger og stiger. Jeg læste til kl.03.30, men om jeg kunne sove! Nej, jeg måtte have fat i bogen igen, og læste til kl.05,00, hvor jeg blev færdig, og kunne drømme om Møffe som brudesvend. Snyd ikke dig selv for denne spændende bog! Og et godt råd til forfatteren. Pas på, der ikke går for meget amerikansk splatter i den.
CINEMANDRUP / 85 anmeldelse(r)
den 22. december 2017
Når noget skal gøres skal det gøres ordentligt og det må man i sandhed sige, at forfatter Michael Katz-Krefeld gør. Det er forfatterskab på højt plan med femte bog i serien om Ravn og det er fornøjelseslæsning fra første til sidste side. Fortællerstilen er helt sin egen og så kommer det heller ikke bag på læseren at forfatteren er blevet valgt som yndlingsforfatter i 2016 af befolkningen og det er med rette grund. Det er skrevet så uhyre levende med sans for det realistiske præg og detaljen der lige gør at man husker øjeblikket ekstra godt. Det virker gennemtænkt og den røde tråd fremstår tydeligt, så det bare gælder om at nyde oplevelsen og fordybe sig i momentet. Forfatteren har nu opbygget historien solidt igennem de første bind og nu kommer svarerne til os for alvor, som har været længe ventet – både for os som læser, men også for hovedkarakteren Ravn. Hvad skete der helt præcis den fatale nat med Ravns kæreste Eva? Hvem står bag og hvad er årsagen? Spørgsmålene bygger sig op og tingene giver mening. Bered dig som læser på en uhyggelig god detaljeret beskrivelse af mange svar på dine spørgsmål. Derfor skal du læse bogen: Michael Katz-Krefeld holder niveauet må siges og det gøres med stil. Han har virkelig overvejet udviklingen af sine karakterer og hvad der skal afsløres her og nu. Jeg er vildt imponeret over dette stærke 5 bind i serien og slugte den råt side for side. Det er skrevet så læser venligt og indlevende at du nærmest glemmer verden omkring dig og blot fortsætter. Dette er og bliver min yndlingsbog for året 2017. Sublim levering, sublim oplevelse.
Lene / 11 anmeldelse(r)
den 20. oktober 2017
Pagten af Michael Katz Krefeld. (Femte bog i serien om Ravn) Pagten er bogen, hvor Ravn for alvor beslutter sig for at forsøge at opklare mordet på sin kæreste Eva, der blev slået ned i deres fælles hjem en aften fem år tidligere. Det bliver en meget farlig rejse, han begiver sig ud på og jeg sad jævnligt neglebidende og turde næsten ikke læse videre. Fordi Ravn i Pagten næsten kun har den ene opgave at forsøge at opklare Evas mord, lærer vi ham så meget bedre at kende og jeg synes, han er et dejligt bekendtskab på godt og ondt. Spændingen er i højsæde, for der dukker hele tiden nye sager op, der alle på den ene eller anden måde er knyttet til Evas mord og det er ikke småting Ravn byder sig selv i jagten på morderen. Han ender flere gange i situationer, hvor det er de små marginaler, der gør forskellen mellem liv og død og det underliggende mørke fortættes side for side. Udover evnen til at holde læseren i nærmest konstant ulidelig spænding forstår forfatteren at gøre sine personer levende og så realistiske, at det kunne være din egen ven eller fjende, du læser om. Han formår at få læseren til at elske de forskellige karakterer – eller måske til at elske at hade dem. En evne, der gør læseoplevelsen så meget bedre og som gør, at man lider med Ravn, når han mishandles eller mislykkes og man i den grad nyder, når noget lykkes for ham. Michael Katz Krefeld forstår ikke kun at skrive historier med plot, der holder og med personer, der kommer ind under huden på læseren, han skriver også i et flydende og flot sprog, der får siderne til at vende sig selv. Den slet skjult humor, der kan få smilet frem i selv de farligste situationer, er yderst velkommen og giver læseren små tiltrængte pauser fra den intense spænding. Jeg synes, det er den bedste i en serie, der ellers udelukkende består af fantastisk gode og velskrevne krimier. Bøgerne om Ravn er nogle af mine ynglings blandt de danske indenfor genren – ja faktisk blandt alle nyere krimier. Jeg kan næsten ikke vente til den næste i serien udkommer, jeg vil bare have mere af Ravn og Møffe.