plusbog logo
Plusbog logo
 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot

Pans hemmelighed, pb.

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 99 kr
Spar 18 kr
81 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

99 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

UNDER EN UDMARVENDE HEDEBØLGE er en koldblodig seriemorder på spil i en lille by uden for København. 

To drenge er blevet bortført fra deres hjem og myrdet på deres niårs fødselsdag. Begge lig er blevet fundet med et Peter Pan-glansbillede i hånden. Da en tredje dreng bliver dræbt, og politiet fortsat står uden spor, går indbyggerne i panik. Hvem er seriemorderen, der kalder sig for Pan?  

Den gravide Maja Holm er netop flyttet hjem til sit barndomskvarter for at begynde som praktiserende læge – og for at give sit barn en tryg opvækst. Men intet er som før i kvarteret, hvor idyllen er afløst af angst. Snart hvirvles Maja ind i seriemorderen Pans uhyggelige univers. 

Samtidig leder den kompromisløse vicekommissær Katrine Bergman politiets drabsefterforskning med en intensitet, der bringer hende på kant med omgivelserne og loven. 

Maja og Katrines fælles fortid rummer måske nøglen til opklaringen og afsløringen af den mørke hemmelighed, der driver Pan. En hemmelighed der får konsekvenser for dem alle. I jagten på landets første seriemorder sætter de to kvinder snart alt på spil. 

„Kære læser, sæt vækkeuret, ret sovepuden op, lås døren og luk vinduet for natten, før du tager fat på en helt anden Peter Pan end både J.M. Barries og Walt Disneys!

“– Politiken

„Så spændende, at man glemmer sine aftaler og bare vil læse videre.“

– Børsen

„Hamrende hensynsløs god underholdning.“

– MetroXpress

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788711396254
Forlag:
Lindhardt og Ringhof
Forfatter(e):
ISBN-10:
8711396253
Indbinding:
Paperback
Sider:
334
Udg. Dato:
18 sep 2012
Oplagsdato:
27 mar 2019
Udgave:
3
Dimensioner:
B: 146mm H: 220mm D: 23mm

Typisk en billig udgave af en bog. Blød ryg, mindre godt papir og trykkvalitet.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Pans hemmelighed, pb.
Michael Katz Krefeld
Plusbogs
medlemmer giver
5 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
2 boganmeldelser
Af Fru Holm_Holm den 04. november 2018
Efterfølgeren til Før stormen og den er lige så medrivende, velskrevet og med et emne som Børne overgreb der er dybt tragisk. Man får nogle hint undervejs til at regne den ud, Men den er slet ikke til at regne ud og det må vel siges, at være en god Krimi. Vi følger igen Maja som nu er gravid med Stig's barn og de er flyttet sammen i Danmark. Der er en Børne morder/mishandler på fri fod og Maja som er nysgerrig begynder at grave i mordene, da politiet står i stampe. De mangler at finde den sidste dreng Timmi som er efterlyst. Finder de ham inden han slutter sig til De glemte drenge, fanger de morderen Peter Pan, vil han afsløre noget Og hænger tingene egentligt sammen, som de umiddelbart ser ud til? Det bliver en farlig leg, som kommer til at koste Maja meget dyrt.....

Af Helle den 13. juli 2014
Det er en uhyggelig god og relevant krimi, når man betænker Tønder-sagen, Brønderslev-sagen og alle de andre sager om misbrug af børn, som politiet har afklaret de senere år. Plottet er fantastisk velkomponeret, og jeg blev virkelig overrasket, da bagmanden blev afsløret. Hele Peter Pan myten, om mænd der aldrig bliver voksne, er flot fundet på, men jeg synes, jeg mangler en forklaring på glansbilledernes betydning. Hvorfor blev Søren så glad for at gense dem, og hvor havde han fået dem? Maja og Katrine bliver fint beskrevet, men Stig, som jo er en stor del af handlingen, er totalt farveløs. Desuden forstår jeg heller ikke, hvorfor Katrine bliver i en by, som hun ingen gode minder har fra. Men spændingen holder hele vejen igennem. Den var MEGET svær at lægge fra sig.

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage