Bliv Medlem Returbøger Kundeservice

NYT i sortiment - LEGO skoletasker mv. 

Bliv Plusmedlem  og få adgang til vores altid lave priser på bøger. Er du i tvivl? Så prøv første uge GRATIS og herefter automatisk fornyelse til 49kr/md. Afmeld når som helst og Plusfordelene stopper ved udgangen af din betalingsperiode.

Red Queen 1 - Rød dronning

af Victoria Aveyard

Hæftet, 2016

1-4 hverdages levering

Fragt pr. ordre 19,95 kr

Forlagets pris 249,95 kr

info-icon Medlemspris

152,47 kr

Spar 97,48 kr (39%)

Denne pris gælder kun for

Plusmedlemmer.

Få første uge gratis (herefter 49,-/md.) og afmeld når du ønsker det. For dig der ELSKER Bøger og Hygge.

heart-icon
Andre udgaver
125 kr 188 kr
125 kr 188 kr

Beskrivelse
Blodets farve – dét er den virkelige forskel mellem Sølvere og Røde. Denne enkle forskel gør på en eller anden måde dem stærkere, klogere og bedre end os.  Mare Barrows blod er rødt. Hun hører til samfundets bund – den almindelige befolkning, som skal tjene den sølvblodede elite, der har overmenneskelige egenskaber.Mare overlever ved at stjæle, hvad hun kan komme i nærheden af. En dag ender hun ved et tilfælde ved Sølver-hoffet. Foran kongen, prinserne og alle de adelige opdager hun, at også hun har overmenneskelige evner. Men det er umuligt, for Mare har rødt blod i årene. For at skjule denne umulighed og forhindre rød opstand, tvinger kongen Mare til at spille rollen som en fortabt adelig datter, der nu skal giftes med en af prinserne.Mare trækkes hurtigt ind i Sølver-verdenen og begynder at få følelser for sin prins. Alligevel risikerer hun alt ved at hjælpe oprørsgruppen Den Højrøde Garde. Ét forkert træk vil betyde hendes død, og kun én ting ved hun med sikkerhed: Alle kan bedrage alle. RØD DRONNING er første bind i serien RED QUEEN.

Bog detaljer
Dansk
9788702188950
Gyldendal
Astrid Heise-Fjeldgren
8702188950
Hæftet
396
18. marts 2016
1
1
B: 156 H: 230 D: 34 mm

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Ravnenes hvisken -...
Malene Sølvsten
Forlagets pris 250 kr.
info-iconMedlemspris 150 kr.
Red Queen 2 - Svær...
Victoria Aveyard
Forlagets pris 250 kr.
info-iconMedlemspris 153 kr.
Ravnenes hvisken B...
Malene Sølvsten
Forlagets pris 250 kr.
info-iconMedlemspris 150 kr.
Jernkongen
Julie Kagawa
Forlagets pris 100 kr.
info-iconMedlemspris 65 kr.
Red Queen 3 - Kong...
Victoria Aveyard
Forlagets pris 250 kr.
info-iconMedlemspris 153 kr.

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Duo tuss...
Producentens pris 40 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
Påskeæg
Producentens pris 450 kr.
info-iconMedlemspris 99 kr.
STAEDTLER dobbelt...
Producentens pris 35 kr.
info-iconMedlemspris 22 kr.
STAEDTLER Geometri...
Producentens pris 20 kr.
info-iconMedlemspris 15 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Producentens pris 80 kr.
info-iconMedlemspris 47 kr.

3 boganmeldelser af Red Queen 1 - Rød dronning
Jeg var lidt spændt på den bog, men må sige den overraskede mig positiv.. Den handler om Mare som er rød og som lever af at stjæle.. Mens samfundets top består af sølver som er folk med overnaturlige evner. Man finder ud af at Mare har disse evner og det gør at hun må flytte fra sin familie og leve blandt sølverne.. Der sker en masse spænde ting med disse sølve og der kommer en ny oprørsgruppe til der hedder Den Højrøde Garde, så skal hun slutte sig til dem vel vinde at det kan koste hende livet.. Så kan kun sige jeg glæde mig til anden del kommer..
Rød Dronning blev slugt på 3 dage midt imellem at der blev pakket til ferie og kørt mod Frankrig. Jeg er faktisk ret begejstret for den. X-Men møder The Selection møder The Hunger Games. Plottet er gennemtænkt selvom det er let at gennemskue og karaktererne i historien er troværdige. Fed underholdning og det skulle undre mig meget hvis den ikke bliver filmatiseret.
Mare er rød, samfundets bund og lever af at stjæle. Samfundets top består af sølver, folk med overnaturlige evner. En dag havner Mare midt blandt disse, og ved et uheld opdages det, at Mare har overnaturlige evner, farlige evner. Dette skal skjules for en hver pris, og Mare må indfinde sig i at bryde med familien, og tage sin plads blandt sølverne - til et liv fuldt at løgne. Den Højrøde Garde, en oprørsgruppe blandt de røde, er i fremmarch og Mare slutter sig til dem, velvidende at det kan betyde døden. Men hvem kan man stole på, hvem bedrager hvem, og hvem er Mare, hvorfor er hun anderledes? Rød dronning er super spændende, og fyldt med dramatik, løgne og bedrag. Den er super velskrevet, fyldt med tvist og drejninger man ikke ser komme. Det er en fornøjelse at læse en bog, der er uforudsigelig, og fyldt med karakterer der er spændende. Hver karakter giver sit til historien, og er med til at gøre den interessant.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display