Kæmpe Januarudsalg - Pluspris fra KUN 9 KR!  Se udsalget her    

Rigtig mad
af Thomas Rode Andersen, Thilde Jo Maarbjerg og Arne Astrup Indbundet, 2015

Vejl. pris 300,00 kr
Pris
150 kr
Porto 19 kr
Spar: 150 kr.
Pluspris
29 kr
Porto 19 kr
Spar: 271 kr.
Prøv GRATIS Plusmedlemskab i en uge. Derefter er prisen 99 kr. pr måned. Ingen binding.
Læs mere om Pluspris
Spar op til 90% Wauw-oplevelser
Optjen fordele Ingen binding

Leveringstid: 1-2 hverdage

Beskrivelse
Myte: Mættet fedt i kød, æg og smør giver hjertekarsygdomme og diabetes.
Fakta: Mættet fedt i kød, æg og smør er sundt.
Til gengæld er det et overforbrug af raffinerede kulhydrater, primært i form af kornprodukter, som bidrager til hjertekarsygdomme, diabetes og overvægt hos den almindelige dansker. Med denne nye, grundlæggende viden, som du kan læse alt om i den nye bog fra professor Arne Astrup og sundhedsguruerne Thomas Rode og Thilde Maarbjerg, kan du glemme alt, hvad du tidligere har lært om kost og sundhed - og selv blive sundere hurtigere end nogensinde.
Du og din familie får også sundhed og velvære i form af opskrifter på perfekt afbalancerede kødretter, sunde fiske- og skaldyrsmåltider og ægte (optimale) vildtretter - mad med æg, nødder og sundt fedt i form af olivenolie, rapsolie, smør og kokosolie. Alt samme serveret med de lækreste grøntsags retter til som fx broccoli med spinat, æble og persille eller gulerod med macadamia nødder.

- Spis efter bogens principper og opskrifter og:
tab dig
få stabilt blodsukker
få forbedret din insulinfølsomhed
nedsæt din risiko for diabetes 2
boost dine naturlige væksthormoner, så din krop holder sig ung.
Du får også veldokumenterede fakta på, hvorfor netop denne mad er den mest optimale at spise. Så nyd de 89 lækre opskrifter, der tager udgangspunkt i årstiden og nordiske råvarer af god kvalitet, og lev livet sundt.

Om forfatterne:
Thomas Rode Andersen (f. 1968), en af Danmarks bedste kokke, 1996-2014 køkkenchef og direktør for restauranten Kong Hans Kælder i København. Er desuden forfatter til bestsellerne Stenalderkost, Palæo og Funktionel træning.
Thilde Jo Maarbjerg (f. 1981), har sammen med Thomas Rode Andersen ledet Kong Hans Kælder som Restaurantchef og Sommelier. Er desuden kåret som Årets Sommelier i Danmark og Nordens Bedste Sommelier. Er forfatter til bestselleren Palæo og Funktionel træning.
Arne Astrup (f. 1955), er læge, dr.med., professor, 1990-2012 leder af Institut for Human Ernæring, fra 2012 leder af det nye store "Institut for Ernæring, Fysisk Aktivitet og Idræt", Københavns Universitet. Har opbygget en af verdens førende forskergrupper inden for fedme. Var 1992-2003 formand for Ernæringsrådet, 2005-2009 præsident for International Association for the Study of Obesity, 1999-2010 chefredaktør for Obesity Reviews, og 2011- medredaktør af American Journal of Clinical Nutrition. 'Fedmeprofessoren' er en ivrig debattør i medierne, foredragsholder og forfatter til flere bøger om vægttab, mad og sundhed.

Bog detaljer
Dansk
9788740015089
Politikens Forlag
8740015084
Indbundet
266
28. maj 2015
1
1
B: 219 H: 286 D: 33 mm

Se også vores eksklusive udvalg af hobbyartikler
STAEDTLER Noris Cl...
Vejl. pris 30 kr.
Pris 15 kr.
Pluspris 9 kr.
Malebog - Vidunder...
Vejl. pris 39 kr.
Pris 29 kr.
Pluspris 19 kr.
STAEDTLER guld- og...
Vejl. pris 30 kr.
Pris 15 kr.
Pluspris 9 kr.
STAEDTLER Pigment...
Vejl. pris 90 kr.
Pris 69 kr.
Pluspris 39 kr.
STAEDTLER Noris Cl...
Vejl. pris 60 kr.
Pris 39 kr.
Pluspris 29 kr.

Andre kunder, der købte dette produkt, købte også
Papmaché-reglen
Hella Joof
Vejl. pris 250 kr.
Pris 175 kr.
Pluspris 89 kr.
De smukkeste
Karin Slaughter
Vejl. pris 300 kr.
Pris 55 kr.
Pluspris 29 kr.
Dyrk dine egne spi...
Rita Galchus
Vejl. pris 250 kr.
Pris 150 kr.
Pluspris 9 kr.
Yoga mod hovedpine
Per Söder
Vejl. pris 230 kr.
Pris 150 kr.
Pluspris 19 kr.
Alkymisten
Paulo Coelho
Vejl. pris 70 kr.
Pris 45 kr.
Pluspris 9 kr.

4 boganmeldelser af Rigtig mad
Rigtig lækker kogebog, både hvad angår opskrifter og inspiration, men også hvad angår kvalitet af selve bogen. Personligt er jeg stor fan af Thomas Rode, og han skuffer ikke med denne kogebog. Helt klart en kvalitets kogebog fra en af Danmarks bedre kokke og gastronomer. Kan anbefales, og får 4 stjerner herfra
jeg er meget begejstret for bogen "Rigtig Mad" især fordi jeg efterhånden synes at alle kogebøger skal have en "sundheds profil" og det er jeg ved at være mættet af. "Rigtig Mad" tager udgangpunkt i hvad mennesket altid har spist, og de første mange sider er fyldt med god grund viden, såsom, hvordan man laver en lækker fond, ol. og så kommer der ellers en masse lækre opskrifter på RIGTIG MAD!!! den har fået en plads i tallerkenrækken i mit køkken :)
Vanligt flot bog fra en mesterlig kok. Det klæder bogen, at der ikke skrives så militant med fokus på palæo-mad, men med udgangspunkt i lækre retter, som tilfældigvis passer ind i paradigmet, med et hyggeligt twist af bedstemor. Man kan da også godt nyde det lidt, når militarismen alligevel dukker op, denne gang i form af passuser om køkkenhygiejne. Et tiltrængt indlæg i en verden af ringbærende og kun-een-ske-smagende tv-kokke.
En helt fantastisk bog. Lækker udførelse. Bare det at have bogen i hånden, og nu skal det siges, det er ingen lille bog, er en super følelse. Og bogens budskab er fremragende. Man skal lave mad som man gjorde før i tiden. Ikke alt det rafinerede kornprodukter og light produkter. De gode rene råvare. Og ved at lave sin kost om på den måde, kan man smide nogle kilo, regulere sit blodsukker og flere gode ting for kroppen. Jeg skal bare tage mig sammen til at efterleve de enkle regler. En helt igennem fantastisk bog, med flotte illustrationer og et godt og sundt budskab. Kan varmt anbefales til ethvert køkken. Jeg elsker min bog.
Vores kunder elsker os!
Trustpilot 8,9
E-mærket
Du kan være tryg hos os - Vi er medlem af e-mærket!
Cxense Display