Plusbog logo

 

 Fordelsklub
 Altid billige bøger
 90 dages returret
 4,5 stjerner på Trustpilot
   Afspil eksempel

Sæt en vagtpost ud

Vores normalpris 299 kr
Spar 50 kr
249 kr
Fragt pr. ordre 34,95 kr

Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst.

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
Bogen er desværre udsolgt fra forlaget - se andre bøger af samme genre her
299 kr
Fragt pr. ordre 39,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Køber du bogen til medlemspris, har du allerede sparet én måneds medlemsskab
Beskrivelse:

Femoghalvtreds år efter at Harper Lees eneste roman og udødelige klassiker "Dræb ikke en sangfugl" udkom, kommer der nu endelig en toer. "Sæt en vagtpost ud" foregår i midten af 1950’erne og 20 år efter "Dræb ikke en sangfugl".

Den nu 26 år gamle Scout (Jean Louise Finch) er vendt hjem fra New York, for at besøge faren Atticus i den lille by Maycomb, Alabama, hvor hun voksede op. I en tid hvor racediskriminationen raser i USA, er Jean Louise tvunget til at kæmpe med politiske såvel som personlige problemer, idet hun forsøger at forstå sin fars holdning til samfundet og sine egne følelser omkring det sted, hun er født og opvokset.

"Dræb ikke en sangfugl" er solgt i over 40 millioner eksemplarer. Blev i 1961 tildelt Pulitzerprisen og er siden blevet en klassiker i amerikansk litteratur.

Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788711443170
Forlag:
Lindhardt og Ringhof
Forfatter(e):
ISBN-10:
8711443170
Indbinding:
Indbundet
Sider:
304
Udg. Dato:
14 jul 2015
Oplagsdato:
17 aug 2015
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 159mm H: 232mm D: 26mm

En indbundet bog er i RIGTIG GOD KVALITET. Oftest med hård ryg, godt papir og mange gange med smudsomslag. Typisk en førsteudgave af en bog.

Indbindingen har betydning for kvalitet og holdbarhed. Indbundet og hæftet er bøger i GOD KVALITET, mens hardback og paperback er en BILLIGERE UDGAVE.

Boganmeldelser · Sæt en vagtpost ud
Harper Lee
Plusbogs
medlemmer giver
4 ud af 5 stjerner
Skriv en boganmeldelse & VIND
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
Den der har skrevet flest anmeldelser
Den, der har skrevet den bedste
Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser
1 boganmeldelse
Af Bastholm den 28. juli 2015
Denne , med begejstring længe ventede bog, så jeg meget frem til at læse. Havde læst "Dræb ikke en sangfugl". Bogen er som bekendt skrevet 3 år før sangfuglen. Scout er nu 26 år, og bosiddende i New York. Bogen delt op i 7 dele. Der skiftes mellem nutid og fortid i de respektive dele. Hun er taget på sin obligatoriske ferie hos sin Far Atticus. I starten af ferien, sniger hun sig ind i retsbygningen og overværer et møde i det der kaldes "Citizens' Council ( et netværk af tilhængere af hvidt overherredømme i det sydlige USA). Til sin forbløffelse ser hun sin far samt 'kæreste' sidde som medlemmer af dette møde. Dette er bogens egentlige omdrejningspunkt. Det ændrer fuldstændigt hendes syn på den far, hun altid har beundret og nærmest forgudet (i begge bøger). Bogen er skrevet i en tid, hvor raceurolighederne for alvor var igang, hvilket bogen bærer præg af. Den er velskrevet, især sidste halvdel, hvor handlingen endelig tager 'fart'! Dog savnede jeg en del af den humor som sangfuglen var så rig på. Den træder en del vande de første 100 sider. Men klart anbefalelsesværdig ! Ps. Udover at skrive disse 2 bøger, var Harper Lee i en periode researcher for Truman Capote, da han samlede info til sin kommende bestseller " Med koldt blod" (1966). Et mesterværk som også kan anbefales !!

Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
Billig levering
PLATIN fordele
Plusbog er en fordelsklub med over 250.000 EKSTRA billige bøger. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. .
Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Plusbog – for dig, der er vild med bøger

I Plusbogs fordelsklub får du adgang til mere end 250.000 EKSTRA billige bøger og meget mere. Med store medlemsrabatter og fri fragt ved køb over 250 kr. kan det hurtigt betale sig. Denne pris gælder for medlemmer. Medlemskab kun 49 kr/30 dage i løbende abonnement - afmeld når du har lyst. Se alle fordele her.

Er du ikke medlem?
Du kan altid købe til lav normalpris uden medlemskab.
Medlemskab
49,-
30
/ dage