Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Satans sommer Janni Pedersen, Kim Faber 9788740068320
Satans sommer

Satans sommer

28% PLUSRABAT

Satans sommer

Martin Juncker befinder sig fortsat i Sandsted, hvor han gennemgår en hård periode efter at have mistet sin far. Her kastes han endnu en gang ud i en omfattende efterforskning, da en lokal advokat fin... læs mere
3 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Spar 39 kr
101 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
140 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740068320
Forfatter(e):
ISBN-10:
8740068323
Indbinding:
Paperback
Sider:
416
Serie:
Juncker-serien
Udg. Dato:
5 maj 2021
Oplagsdato:
21 dec 2022
Udgave:
3
Dimensioner:
B: 145mm H: 220mm D: 31mm
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen

Beskrivelse af Satans sommer

Martin Juncker befinder sig fortsat i Sandsted, hvor han gennemgår en hård periode efter at have mistet sin far. Her kastes han endnu en gang ud i en omfattende efterforskning, da en lokal advokat findes død i byens park.

Satans sommer skildrer også Junckers kone, journalisten Charlottes arbejde med en historie om et nyligt terrorangreb i København. Sagen trækker spor tilbage til Juncker som i efterforskede sagen og kan knyttes til et nyligt fund af et mord i Kongelunden.

Bogen er en hæsblæsende krimi med flere spor der snor sig ind og ud af hinanden og tilfører en høj spænding til læsningen.

Satans sommer er andet selvstændige bind i serien om Martin Juncker og Signe Kristiansen, som også tæller VinterlandKvæler og Skyggeriget.
Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"Satans sommer" af Janni Pedersen, Kim Faber
3 anmeldelser
lisefc / 304 anmeldelse(r)
den 10. juni 2021
Spændende, fra først til sidst. Dejlig troværdig krimi, med gode skildringer af hovedpersonerne, både de gode og mindre gode sider. Fantastisk tænkt plot !!! Kunne det ske i virkeligheden ??? Det vides heldigvis ikke, eller gør det. Kan varmt anbefales.
Fru Holm_Holm / 126 anmeldelse(r)
den 24. oktober 2020
En af de bedste krimier jeg har læst, man skal læse Vinterland først for at forstå sammenhængen med mange ting i denne krimi. Advokat Ragner Stephansen bliver fundet skudt og det bliver en sag for Juncker og Nabiha. Juncker kommer dog ikke til at stå for efterforskningen, da Ragner var hans fars kompagnon og det overvejes om han overhovedet skal være på sagen eller han er inhabil. Ragner er skudt med en kaliber 22. Hvilke hemmeligheder han tager med i graven og kommer frem fra fortiden chokerede mig, den havde jeg ikke regnet ud! Charlotte som er journalist, bliver kontaktet vedr en terrorsag fra forrige bog Vinterland, der pludselig blev lukket og alle beviser blev visket væk. Vedkommende det kontakter hende vil være anonym, da han frygter det kan koste ham livet. Det bliver en spændene og farlig jagt på en god historie, som koster liv. Signe bliver kontaktet af Charlotte, da hun har brug for hendes hjælp og evt alliance til at dykke ned i, er der noget rådent ved denne terrorsag og hvor højt oppe i systemet skal man grave..? Simon Spangstrup er afgået ved døden på trods af han var stabiliseret. Nu graver Signe i hvordan det kan ske. Et hovedløst lig dukker op og Signe får sagen. Samtidig udebliver Charlottes kontakt fra deres aftale. Det er en utrolig velskrevet, virkelig spændene og god krimi
AAnsberg / 4 anmeldelse(r)
den 24. maj 2020
Sådan - endnu en page-runner !!! God historie og godt plot - og utrolig velskrevet. Historien med Martin Juncker, som hovedperson, tager læseren med rundt i politiets opklaringsarbejde - med afstikkere ind i både Martins og han omgivelsers privatliv !!