Plusbog logo
Vare lagt i kurv
af
Antal:
Vare lagt i kurv
Vi anbefaler også
af

Skyggedanseren Sara Omar 9788740052312
Skyggedanseren
af: Sara Omar

Skyggedanseren

af: Sara Omar
37% PLUSRABAT

Skyggedanseren

af: Sara Omar
KURDISTAN, 1994. Frmesk er holdt op med at tale og spise. Hun tegner voldsomme tegninger og lemlæster sine dukker. Bedsteforældrene Gawhar og Darwésh kæmper for at give Frmesk livsglæden tilbage. Gawh... læs mere
3 anmeldelser
Vælg format:
Hvad er forskellen?
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Spar 112 kr
188 kr
Store besparelser, gratis fragt og første 30 dage gratis
Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Denne pris gælder for medlemmer. Få første 30 dage til kun 1 kr. (Herefter automatisk 89 kr / 30 dage indtil det opsiges) - binding i 60 dage – samlet mindstepris er 90 kr
  • Få altid de nyeste bøger, bestsellers og mere end 250.000 bøger til ekstra lave priser.
  • Fri fragt.
 
Bogen er desværre udsolgt fra forlaget - se andre bøger af samme genre her
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Gratis fragt på alle ordrer
Bøger til indkøbspriser
300 kr
Vores lave normalpris
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Bogen er desværre udsolgt fra forlaget - se andre bøger af samme genre her
Leveringstid: 2 - 5 hverdage (59 kr)
Vi sender dig en e-mail, så snart varen er tilbage på lager!   
Ja tak til nyhedsbreve og -sms med tilbud og inspiration. Jeg giver samtykke til at Plusbog ApS må indsamle og behandle mine oplysninger. Se privatlivspolitik her. Samtykket kan til enhver tid tilbagekaldes.
Leveringstid: 1 - 3 hverdage
90 dages returret
Detaljer
Sprog:
Dansk
ISBN-13:
9788740052312
Forfatter(e):
ISBN-10:
8740052311
Indbinding:
Hæftet
Sider:
416
Udg. Dato:
11 feb 2020
Oplagsdato:
11 feb 2020
Udgave:
1
Dimensioner:
B: 150mm H: 220mm D: 33mm
Anmeld
bogen
Smugkig i
bogen
Smuglyt
lydbogen

Beskrivelse af Skyggedanseren

SKYGGEDANSEREN af Sara Omar er en barsk roman om en ung piges indædte og ensomme kamp for at undslippe barndommens rædsler og finde frihed i et nyt liv.  

Frmesk taler og spiser ikke længere. Hun lemlæster sine dukker og tegner voldsomme tegninger. 

KURDISTAN, 1994. Frmesks bedsteforældre Gawhar og Darwésh kæmper for at bringe lyset tilbage i hendes liv. Morfaren vender sig mod sin tro og sender Frmesk til koranundervisning i den Store Moské, hvor Frmesks onkel Muhammad er imam, uvidende om, hvad hun udsættes for. Gahwar beslutter sig for at tage kampen op mod kvindeundertrykkelsen og åbner en hamam udelukkende for kvinder i håb om, at det hjertevarme frirum kan give hende livsglæden tilbage.  

DANMARK, 2007. Frmesk holder sig mest for sig selv på universitetet. Hun trodser faren ved at gå uden tørklæde og skrive kritiske artikler om kvinders rettigheder, selvom hun nødig vil udløse hans vrede. I hjemmet tilbringer moren dagen på sofaen med at se mellemøstlige tv-serier, mens Frmesk passer både huset og sine søskende. Selvom forældrene er skilt, kommer faren ofte i hjemmet og fører hårdhændet kontrol med familien. Han har den holdning, at digte skrevet af kvinder er vulgære, og da han finder ud af, at Frmesk i smug skriver digte for at bearbejde sine dybe ar på sjælen, eskalerer volden. Hun har nu igen ingen anden udvej end at søge frihed i endnu et fremmed land.  

SKYGGEDANSEREN er opfølgeren til Sara Omars storslåede bestseller, Dødevaskeren, som du også kan købe hos Plusbog.dk her

Medlemsfordele

Gratis Fragt
Uanset ordrestørelse og antal af ordrer

Bøger til Indkøbspriser
Spar op til 90% på mere end 250 000 bøger
Skriv en boganmeldelse og VIND!
Hver måned udvælger vi 3 vindere:
  •    Den der har skrevet flest anmeldelser.
  •    Den, der har skrevet den bedste.
  •    Vi trækker lod blandt alle nye anmeldelser.
Bog anmeldelser
"Skyggedanseren" af Sara Omar
3 anmeldelser
Helle / 828 anmeldelse(r)
den 23. april 2021
Lad det være sagt med det samme: dette er ikke en bog, man bliver i godt humør af. Men hvor den alligevel fantastisk. Jeg blev vred, ked af det, trist og meget mere over muslimske kvinders skæbne. Vi følger Frmesk fra uhyrlighederne, der overgik hende i moskeen, flugten til Danmark, hvor hun mødte sin mand, der undertrykker hende mere end tidligere, og endelig befrielsen fra alt og alle, selv for angsten, for nu har hun ikke mere at miste. Det er en roman med så mange temaer, så den vil egne sig helt fantastisk til en læsekreds. Der vil være diskussionsemner til rigtig mange møder.
Fru Holm_Holm / 126 anmeldelse(r)
den 08. august 2020
En fortræffelig, rørende, nervepirende, ja en roman hvor alle følelser er i spil. Vi føler igen Frmesk som igennem hele sin barndom og også som voksen ikke er i tvivl om, at i hendes kultur er det manden og ikke kvinden der er noget værd. Jeg havde faktisk ondt i maven hver gang jeg skulle vende en side i bogen, for bedst som jeg troede, nu kunne hun ikke få det værre, så blev det hele meget værre. Jeg sidder tilbage med spørgsmålet, hvad mon der er sket med Frmesk, lever hun og har hun det godt??
Farmor / 19 anmeldelse(r)
den 13. marts 2020
Skyggedanseren er helt igennem en fantastisk, foruroligende, nervepirrende bog om så stor en form for kvindeundertrykkelse, at jeg for første gang fældede en tåre ved at læse en bog! Bogen er en pageturner, men ikke nok med det - lang tid efter man er færdig med bogen, som iøvrigt er meget let læseligt, - tænker man intens over, om det er fiktion eller den barske virkelighed for mange kvinder med anden etnisk baggrund! En meget tankevækkende bog - en man vil huske og tænke over længe!