plusbog logo
Plusbog logo
  •  FORDELSKLUB
  •  FRI FRAGT FOR GULD OG PLATIN-MEDLEMMER
  •  90 DAGES RETURRET
  •     TRUSTPILOT

Spil - Settlers fra Catan

Leveringstid: 1 - 3 hverdage
Vores normalpris 309 kr
Spar 95 kr
214 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr

1 uge gratis, herefter 99,-/30 dage genhæves automatisk til du afmelder

Over 250.000 bøger, nyheder, bestsellers. Til ekstra lave priser

Køb kun hvad du vil - ingen tvang

309 kr
Fragt pr. ordre 29,95 kr
For dig der ikke ønsker medlemskab.
Beskrivelse:

Hvem bliver Catan-øens største bygherre? Spillet Settlers fra Catan er et lettilgængelig med taktisk brætspil, der kombinerer terningeslag med strategiske beslutninger om handel og byggeri.

I Settlers fra Catan skal du indsamle ressourcer og handle med dine medspillere for at blive Catan-øens største bygherre. Det handler om at styre øen ved blandt andet at bygge veje og byer på de unikke sekskantede felter. Hvert felt på spillebrættet indeholder en bestemt ressource og markeres med et tal. Et slag med to terninger bestemmer, hvilke af de fem ressourcer (træ, korn, malm, sten og uld) spillerne må indsamle. Der kan byttes ressourcer spillerne imellem for eksempelvis at få de 2 korn og 3 malm, som det koster at bygge en by.

Felterne og tallene placeres helt tilfældigt med undtagelse af det golde ørkenfelt i midten og havet omkring øens felter. Derfor er hvert spil forskelligt. På ørkenfeltet står røveren, som flyttes, når de to terninger viser syv. Røveren kan både stjæle og blokere ressourcer. På felterne mod havet kan man bygge sig en havn, hvor man kan bytte sig til de ressourcer, som modspillerne ikke vil bytte væk.

Der optjenes point for at bygge huse og byer, men blandt andet også for at bygge den længste handelsvej. Når en spiller opnår 10 point er spillet slut, og Catans største bygherre er fundet!

Fra 10 år 3-4 deltagere

Spilletid 90 minutter

EAN:
6430018274034
Dimensioner:
B: 295mm H: 295mm D: 73mm
Hvorfor skal jeg blive medlem?
Vanvittige priser
1 uge gratis
PLATIN fordele