Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Min ordre

Det er desværre ikke muligt at lave bemærkninger på din ordre ved bestilling. Der er heller ikke mulighed for specifikke ønsker til leveringssteder på din adresse. Dvs. at bemærkninger om, at pakken f.eks. ønskes leveret i carporten, desværre ikke kan efterkommes.

Hvis du har bemærkninger til dine ordrer, så bedes du oprette en henvendelse til os via punktet "Kundeservice" på Plusbog.dk eller kontakte os via telefon på 70 20 42 30.

Nej, det er desværre ikke muligt at slå flere ordrer sammen og få dem sendt samlet. Det kan ikke håndteres af vores lager. 

Når du har gennemført bestilling af en vare, sendes der automatisk en ordrebekræftelse til den mailadresse, som du har oplyst i forbindelse med bestillingen. 

Hvis du ikke har modtaget ordrebekræftelsen, kan det skyldes, at du har tastet din mailadresse forkert. I så fald bedes du kontakte os, så vi kan få mailadressen rettet. Det kan også skyldes, at din betaling og dermed bestilling ikke er gået igennem.

Du kan evt. undersøge, om ordrebekræftelsen er havnet i dit spamfilter.

Under punktet "Mit Plusbog" og fanebladet "Ordreoversigt" kan du se status for dine ordrer. Hvis ordren står som "Ekspederes", er vi i gang med at behandle ordren på vores lager. Er ordren markeret med en hængelås, betyder det, at ordren er under pakning på vores lager, og du kan ikke længere ændre i ordren. Når status ændrer sig til "Afsluttet", er ordren afsendt fra vores lager. 

Du vil modtage en mail med et tracking-link, når din ordre er klar til afsendelse. Vær opmærksom på, at der kan gå op til 24 timer, før du kan se oplysninger via tracking-linket.

Vær i øvrigt opmærksom på, at der på din ordrebekræftelse kan stå vigtig information om, hvornår din ordre afsendes fra vores lager.

Hvis ikke en ordre er låst til pakning i vores automatiske pakkesystem, kan ordren godt annulleres, eller enkelte varer fra slettes fra ordren.

Dette gør du ved at starte med at logge ind på Plusbog.dk. og gå til "Mit Plusbog" og "Ordreoversigt". I oversigten over dine ordrer klikker du på "Ret ordre" ud for den ordre, du ønsker at redigere. Hvis en vare er markeret med en hængelås, er denne vare under pakning og kan ikke slettes. Når du har slettet varer eller rettet antal, så husk at klikke på "Gem ændringer".

 Hvis en ordre er i gang med at blive pakket, kan vi desværre ikke nå at stoppe forsendelsen.

Hvis du ikke har modtaget pakken, så undersøg om du har modtaget en mail fra os med et trackinglink. Via trackinglinket kan du se status på leveringen.

Hvis ikke du har modtaget en sådan mail, er ordren ikke sendt til dig endnu. Hvis du kontakter os, kan vi i så fald oplyse status på din bestilling.

Hvis du har valgt DAO som pakkeleverandør:

Du modtager en sms eller e-mail med information om, at din pakke er leveret på din adresse,
eller når den er klar til afhentning i pakkeshoppen.
Er din pakke ikke kommet frem, bedes du kontakte DAO365 i første omgang, da det er DAO365,
der står for forsendelsen. Såfremt pakken skulle være gået tabt, og der skal sendes en ny pakke
bedes du kontakte: Plusbog.dk

Kontaktinfo til DAO365:
Telefon: +45 72 33 08 00
E-mail: driftsservice@daoas.dk

Hvis der mangler en vare i din pakke, bedes du kontakte os ved at oprette en henvendelse her på siden via knappen "Skriv til os", som du finder længere nede på denne side. Du kan også ringe på 7020 4230. Så sørger vi for at sende den manglende vare til dig hurtigst muligt.

Se i øvrigt på din ordrebekræftelse, om du ved en fejl er kommet til at bestille en e-bog eller lydbog i stedet for en fysisk bog, da der i så fald er tale om en fil, der kan downloades fra Plusbog.dk. 

Under Mit Plusbog --> Ordreoversigt kan du nemt selv rette leveringsadressen på din ordre. Det fremgår tydeligt, hvis ordren allerede er under pakning på lageret, og så kan adressen ikke længere ændres. 

Du kan også oprette en henvendelse til os her via "Skriv til os", hvor du oplyser dit ordrenummer og skriver hvilket navn og hvilken adresse, du ønsker at ændre din bestilling til, og så vil du modtage svar retur fra os, når dette er påført din bestilling. Bestillinger, der allerede er låst til pakning i vores automatiske pakkesystem, har vi desværre ikke mulighed for at ændre adresse på. Vi vil vende tilbage til dig hurtigt, hvis det ikke er muligt at ændre adressen på din bestilling.

Hvis din ordre endnu ikke er låst til pakning i vores automatiske pakkesystem, så kan du fjerne varer fra din ordre under "Mit Plusbog" og punktet "Ordreoversigt". Her klikker du på "Ret ordre" ud for den pågældende ordrelinje og kan herefter slette varer, nedjustere antal eller annullere hele ordren, så fremt varerne ikke allerede er sendt til pakning. Hvis ikke du kan rette i antallet, betyder det, at den pågældende vare allerede er sendt til pakning, og Kundeservice vil i så fald heller ikke kunne foretage ændringer.

Du kan desværre ikke tilføje flere varer til en eksisterende bestilling, når først den er afgivet. Du kan i stedet annullere hele ordren og sende os en ny ordre på de samlede varer.

For andre ændringer på din ordre bedes du kontakter kundeservice her på siden, på tlf. 7020 4230 eller ved at skrive til support@plusbog.dk.

Hvis systemet ikke vil godkende din adgangskode, er det fordi, koden du indtaster ikke matcher den kode, du tidligere har tilknyttet din profil. Man opretter en profil hos Plusbog, hvis man tidligere har handlet hos os eller været i gang med en ordre, som man ikke har gennemført.

Du skal derfor klikke på "Log ind" i øverste højre hjørne på Plusbog.dk og vælge "Glemt password" for at få tilsendt et nyt. Her taster du din mailadresse, og så genererer systemet et nyt kodeord til dig, som du vil modtage på mail inden for få minutter. Du kan nu logge ind på Plusbog.dk og gennemføre din bestilling med det nye kodeord.

Det autogenererede kodeord kan du selv ændre efterfølgende under "Mit Plusbog" og fanebladet "Min profil", når du er logget ind.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?
Telefonen er midlertidig lukket. Men du kan altid skrive til os.