Hurtig levering
Fremragende Trustpilot
20% Rabat på nye medlemsordrer
Kurv

Betaling

Ja, du kan godt betale via EAN. Det er dog en forudsætning, at du handler uden at oprette medlemskab og for min. 1.000 kr. Vær opmærksom på, at der tillægges et håndteringsgebyr på 200 kr. for alle EAN-ordrer.

Du skal blot vælge EAN-betaling i indkøbskurven, og herefter sender vi dig en ordrebekræftelse og efterfølgende jeres faktura. Vær opmærksom på, at ordrer med EAN-betaling håndteres manuelt i vores system, derfor kan der være forsinkelse på din endelige ordrebekræftelse.

Det kan skyldes flere ting, f.eks. at der ikke er penge på din konto, eller at kortet er udløbet. Prøv at lukke siden ned og starte forfra. Alternativt prøv en anden browser eller enhed, og hvis ikke det lykkes at gennemføre betalingen denne gang, så kontakt din bank.

Langt de fleste rabatkoder kan kun anvendes i forbindelse med oprettelse af nyt medlemskab eller køb på et eksisterende medlemskab, så hvis du forsøger at bestille uden medlemskab, kan dette være årsagen. 

Har du medlemskab i forvejen, skal du logge ind først, for at koden kan anvendes, da vi ellers ikke kan identificere dig i systemet.

Hvis du ønsker at betale med gavekort, skal det først indløses på selve betalingssiden, ikke i rabatkodefeltet.

Hvis du stadig ikke kan få rabatkoden til at virke, så er du meget velkommen til at kontakte vores kundeservice.

Når du er logget ind med mailadresse og kodeord, får du øverst på Plusbog.dk adgang til "Mit Plusbog". Der kan du under "Ordreoversigt" finde fakturaer på dine medlemsbetalinger. Du skal blot sætte et flueben ved "Vis medlemskabshævninger".

Vil du se fakturaer over dine bogkøb, findes disse også under "Ordreoversigt".

Der er meget høj sikkerhed, når du handler på Plusbog.dk. Når du indtaster dine kortoplysninger på siden, sendes de krypteret til det betalingssystem, som håndterer betalingen. Det betyder, at det er praktisk talt umuligt at opsnappe oplysningerne, mens de sendes over nettet. Betaling over nettet er med andre ord mindst lige så sikkert, som at betale med kortet i en fysisk forretning.

Når du handler eller gennemfører andre betalinger på nettet, skal du i de fleste tilfælde godkende med to-faktor-godkendelse.

Hvad er to-faktor-godkendelse?

Det er en godkendelse, hvor du skal bruge to ting for at identificere dig:

  • noget du har (fx mobilbank eller betalingskort)
  • noget du ved (fx en personlig kode)
  • noget du er (fx ansigtsgenkendelse eller fingeraftryk)

I praksis kan det fx være:

  • Kort + MitID
  • Kort + sms-kode + kodeord
  • MobilePay-app + fingeraftryk på telefonen

Hvorfor to-faktor-godkendelse?

Når der skal bruges to ting for at godkende et køb, er det sværere for svindlere at misbruge fx kortoplysninger. De to faktorer er med til at sikre, at det ER dig, der er ved at betale på nettet. Det er et EU-krav, at betalinger på nettet skal godkendes med to sikkerhedsfaktorer. Målet er at forhindre svindel med onlinebetalinger.

Sådan gør du:

Der er to metoder:

Når du handler på nettet, kan du enten godkende med MitID eller med sms-kode + et kodeord. Bemærk: Betaler du med MobilePay, Apple Pay eller Google Pay, er der allerede to-faktor-godkendelse på dit køb. Og derfor møder du ikke yderligere to-faktor-godkendelse.

Metode A: Godkend med MitID: Du bliver bedt om at godkende med MitID, som du kender fra mange andre sammenhænge. Der bliver ikke sendt notifikation til din telefon, så du skal selv åbne MitID appen og godkende. 1. Betal med kort som normalt. 2. Åben MitID appen. 3. Bekræft betaling med MitID. 4. Betaling gennemført.

Metode B: Godkend med sms-kode og kodeord: Du kan også godkende med et kodeord og en engangskode, du modtager på sms. Det kræver, at du registrerer dit mobilnummer og et kodeord til dine betalingskort. Se vejledning fra Nets: Sådan opretter du et kodeord.

Fandt du ikke svar på dit spørgsmål?
Telefonen er midlertidig lukket. Men du kan altid skrive til os.